Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Στήν Nova ο ΠΑΟΚ

Το θέμα που προέκυψε με την μετάδοση του αγώνα Μπνέι Γιεχούντα – ΠΑΟΚ ξεπεράστηκε αφού η NOVA έκλεισε την συμφωνία και πήρε τα δικαιώματα.
 
 
Πριν από λίγο η συνδρομητική τηλεόραση ανακοίνωσε:

«Η μεγάλη Ευρωπαϊκή βραδιά του ΠΑΟΚ με την Ισραηλινή Μπνέι Γιεχούντα, ζωντανά και αποκλειστικά στη Nova!

H Nova, η πρώτη ψηφιακή πλατφόρμα στην Ελλάδα, απέκτησε τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης του μεγάλου αγώνα Μπνέι Γιεχούντα - ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League.

Οι συνδρομητές της Nova θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν, ζωντανά και αποκλειστικά, το πρώτο ραντεβού των δύο ομάδων στο Ισραήλ, την Πέμπτη 2 Αυγούστου, στις 20.00, από το Novasports 2.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε επανάληψη την ίδια μέρα στις 23.00 από το Novasports1.

Tον αγώνα θα σχολιάσει ο Αγγελος Στυλιάδης".

Πρέπει να σημειωθεί πως για την επίσημη πρώτη του ΠΑΟΚ, ανακοίνωση είχε εκδώσει και το συνδρομητικό κανάλι του ΟΤΕ, ωστόσο έκανε επίσημη πρώτη στο φιάσκο αφού η ανταγωνιστική τηλεόραση πήρε τα δικαιώματα του αγώνα.
 

Η αναχώρηση του ΠΑΟΚ για Τελ Αβίβ

 
Η ομάδα του ΠΑΟΚ αναχώρησε με μισή ώρα καθυστέρηση (10.30) για το Τελ Αβίβ, μια και το αεροπλάνο (πτήση τσάρτερ) που την μεταφέρει στην ισραηλινή πόλη άργησε να φθάσει στη Θεσσαλονίκη. Τα χαμόγελα αισιοδοξίας ήταν πολλά στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», όπως και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έβγαιναν φωτογραφίες κι έπαιρναν αυτόγραφα από τους παίκτες της ομάδας.
 
Ο ΠΑΟΚ πάει ως το φαβορί στο Τελ Αβίβ, αλλά επειδή αυτός ο τίτλος κρύβει παγίδες, ο Γιώργος Δώνης και οι συνεργάτης έχουν σπεύσει να βάλουν τα δεδομένα στην πραγματική τους διάσταση και να υπογραμμίσουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης με την Μπνέι Γεχούντα στο Τελ Αβίβ.
Παρ΄ όλα αυτά, όμως, η ομάδα φάνηκε κι από τη σημερινή της αναχώρηση για την ισραηλινή πόλη ότι είναι αρκετά αισιόδοξη για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα «κλειδώνει» την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.