Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Ο Μπόλονι, η αποβολή, οι οπαδοί και ο επόπτης

Στους λίγους μήνες παρουσίας του στον ΠΑΟΚ, ο Λάσλο Μπόλονι έχει… προλάβει να “δώσει” μερικές εντυπωσιακές ατάκες στις δηλώσεις του, ενώ πολλές φορές με τη συμπεριφορά του και ορισμένες ενέργειες του προκαλεί τα χαμόγελα και κάνει την ατμόσφαιρα στο περιβάλλον της ομάδας πιο χαλαρή.
Χθες, ήταν μία τέτοια μέρα. Στο περιθώριο του χθεσινού φιλικού, ορισμένα περιστατικά έδειξαν ότι είχε μεγάλα κέφια και ο Ρουμάνος τεχνικός δεν σταμάτησε να… πειράζει φίλους και αντιπάλους. Από τον στενό συνεργάτη του Χοακίμ Πρέτο, μέχρι τους παίκτες του Αγροτικού Αστέρα.
Για παράδειγμα, κάποια στιγμή άρχισε να πειράζει τον Πρέτο, που είχε αναλάβει ρόλο διαιτητή. Στην τρίτη περίοδο του αγώνα ο Μπόλονι άρχισε να διαμαρτύρεται στον συνεργάτη του ζητώντας κόκκινη κάρτα σε παίκτη του Αστέρα για ανατροπή του Πέλκα.
Βλέποντας ότι ο Πορτογάλος δεν συγκινείται από τις διαμαρτυρίες, αποφάσισε ν’… ακολουθήσει άλλη τακτική. Στο 85΄ ο Πρέτο καταλόγισε το πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ στην ανατροπή του Πέλκα και ο Μπόλονι προέτρεψε τους παίκτες του Αστέρα να ορμήσουν και να δείρουν τον διαιτητή!
Προς το τέλος του αγώνα δημιουργήθηκε ένταση. Από τον πάγκο του Αστέρα έβρισαν τον νεαρό Κωνσταντινίδη για ένα σκληρό φάουλ, και φίλαθλοι που βρίσκονταν από πίσω αντέδρασαν στις βρισιές. Ο Μπόλονι ζήτησε άμεσα πληροφορίες, ρωτώντας: “Αυτοί είναι με εμάς ή με τους άλλους;” δείχνοντας τους οπαδούς και ησύχασε όταν του είπαν ότι πρόκειται για ΠΑΟΚτσήδες…
Στα τελευταία λεπτά μάλιστα αποφάσισε να αλλάξει ρόλο και έκανε τον επόπτη, υποδεικνύοντας σε θέση οφσάιντ τον Ταουσιάνη! Ενώ μετά το τέλος της συνάντησης αγκαλιάστηκε με τον Αστέριο Γιακουμή...

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ
ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΛΑΝΑ

Στο μεταξύ, οι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στο χθεσινό φιλικό, προπονήθηκαν κανονικά το πρωί στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας. Ο Γιώργος Φωτάκης έβγαλε και πάλι όλο το πρόγραμμα, αλλά ο Μπόλονι αποφάσισε να μην τον χρησιμοποιήσει στο φιλικό, για να μη ρισκάρει εν’ όψει Παναθηναϊκού.
Ο εορτάζων χθες Δημήτρης Σαλπιγγίδης και οι Βιεϊρίνια, Έτο, Μαλεζάς, Αρίας, έκαναν ατομικό πρόγραμμα, αφού το τεχνικό τιμ θεωρεί ότι έχουν επιβαρυνθεί από τα συνεχόμενα παιχνίδια και χρειαζόταν ανάσες ξεκούρασης.
Από σήμερα πάντως θα φανούν οι προθέσεις του Μπόλονι για το Κυριακάτικο ντέρμπι, με την προπόνηση να είναι πρωινή (10.30’) στη Μεσημβρία, κεκλεισμένων των θυρών.

Αρεσαν οι νέοι στο φιλικό (1-0) με τον Αστέρα

Την ευκαιρία να διαπιστώσει την κατάσταση των παικτών που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα, αλλά και να τεστάρει την πρόοδο νεαρών παικτών και από την ομάδα νέων, είχε χθες ο Λάσλο Μπόλονι στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.
Ο ΠΑΟΚ, κέρδισε 1-0 τον Αγροτικό Αστέρα στο φιλικό με την ομάδα του Γιώργου Κούτση, με ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι προς το τέλος της αναμέτρησης (86’) και τα κυριότερα συμπεράσματα είναι δύο. Οι νεαροί (που έπαιξαν στο τελευταίο κομμάτι του φιλικού) άρεσαν και άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις, ενώ οι δύο Βραζιλιάνοι Λεονάρντο, Σπαντάσιο (που έπαιξαν για 60’) έδειξαν ότι θέλουν ακόμα δουλειά για να είναι σε θέση να ενισχύσουν όπως πρέπει την ομάδα. Απλά ο Σπαντάσιο φαίνεται να είναι ένα βήμα μπροστά από τον συμπατριώτη του. Αξιομνημόνευτη και η πρώτη συμμετοχή του Γιώργου Κατσικά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, έστω και σε φιλική αναμέτρηση.
Το φιλικό διήρκεσε δύο 30λεπτα και ένα 40λεπτο (η επιμήκυνση στο τρίτο κομμάτι αποφασίστηκε στην πορεία από τον Μπόλονι που ήθελε να δει τους μικρούς), ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι στον Αγροτικό έπαιξαν και δύο παίκτες που είναι δανεικοί φέτος από τον ΠΑΟΚ, οι Γιακουμής και Πετρίσεβιτς.
Στην αρχή του ματς, ο Γλύκος ήταν τερματοφύλακας, στόπερ οι Κατσικάς και Μπαλάφας, δεξί μπακ ο Αποστολόπουλος, αριστερά ο Λεονάρντο, οι δύο αμυντικοί χαφ Παναγιωτούδης και Πέλκας, αριστερό χαφ ο Πόποβιτς, δεξί ο Γεωργιάδης, επιτελικό χαφ ο Σπαντάτσιο και μοναδικός προωθημένος ο Απόστολος Γιάννου.
Στο πρώτο 30λεπτο, τρεις ήταν οι καλές στιγμές. Στο 1’ σουτ του Πόποβιτς έφυγε άουτ, στο 9’ ο Γιακουμής απέκρουσε σουτ του Παναγιωτούδη και στο 30΄ ο Γεωργιάδης εκτέλεσε φάουλ και μετά από απόκρουση του Γιακουμή με τα ακροδάχτυλα, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Αγροτικού Αστέρα. Στο κόρνερ που εκτελέστηκε, ο Γιάννου προσπάθησε να εκμεταλλευτεί μια σύγχυση στην αντίπαλη άμυνα, χωρίς επιτυχία.
Στο δεύτερο 30λεπτο και στο 41’ ένα δυνατό χτύπημα στον Γεωργιάδη, ανάγκασε τον Μπόλονι να τον αντικαταστήσει με τον Πέλκα για να τον προστατέψει. Στο 42’ σουτ του Σπαντάσιο έφυγε ελάχιστα άουτ. Δύο λεπτά αργότερα, φάουλ πάλι του Σπαντάσιο έφυγε πάνω από τα δοκάρια. Στο 45’ σουτ του Προβατίδη μπλόκαρε ο Γλύκος. Στο 50’ ύστερα από μπαλιά του Σπαντάσιο, ο Γιάννου πλάσαρε, ο Λαμπάκης απέκρουσε και ο Πόποβιτς που πήρε το ριμπάουντ έστειλε την μπάλα άουτ. Όπως φαίνεται και από τις φάσεις, σε αυτό το ημίωρο ο Σπαντάσιο ήταν πολύ καλός, με οργάνωση του παιχνιδιού και αρκετά σουτ.
Στο τρίτο και τελευταίο ημίωρο, ο Μπόλονι έδωσε οδηγίες για 7-8 λεπτά. Έβαλε αριστερό μπακ τον Κωνσταντινίδη αντί του Λεονάρντο, στη θέση του Μπαλάφα τον Ιντζίδη, τον Κίτσιου αντί του Σπαντάτσιο, τον Ταουσιάνη αντί του Πόποβιτς και στη θέση του Γιάννου μπήκε ο Βασίλης Παπαδόπουλος. Κάτω από τα δοκάρια έμεινε ο Γλύκος, δεξί μπακ ο Αποστολόπουλος, αμυντικά χαφ ήταν οι Λαμπάκης, Παναγιωτούδης, επιτελικός ο Κίτσιου, δεξί χαφ ο Ταουσιάνης, αριστερό ο Πέλκας και στην επίθεση ο Παπαδόπουλος.
Στο 63’ φάουλ του Κωνσταντινίδη έφυγε άουτ και στο 69’ ο Γουναρίδης απέκρουσε σουτ του Παναγιωτούδη. Στο 86’ ο Πέλκας ανατρέπεται από τον Γουναρίδη και το πέναλτι εκτελεί εύστοχα ο Αποστολόπουλος χαρίζοντας τη νίκη στον ΠΑΟΚ. Προς το τέλος του αγώνα καλές προσπάθειες έκαναν και οι παίκτες του Αστέρα, αλλά δεν έφτασαν στην ισοφάριση.
Διαιτητής ήταν ο Χοακίμ Πρέτο, ενώ ο Λάζλο Μπόλονι δεν κάθισε στον πάγκο, αλλά στην απέναντι πλευρά για να βλέπει καλύτερα. Από τους νεαρούς ξεχώρισαν οι Παναγιωτούδης, Πέλκας και Πόποβιτς, ενώ ο Κατσικάς φάνηκε λίγο τρακαρισμένος, αφού τώρα ουσιαστικά μαθαίνει τους συμπαίκτες του. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ενδεκάδα του Αγροτικού Αστέρα, εκτός από τους Γιακουμή και Πετρίσεβιτς που είναι δανεικοί, αγωνίστηκαν και οι Βοσκόπουλος, Προβατίδης που είχαν αγωνιστεί στην ομάδα νέων του ΠΑΟΚ τα προηγούμενα χρόνια.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων ήταν:
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Αποστολόπουλος, Λαμπάκης, Κατσικάς, Λεονάρντο (60΄ Κωνσταντινίδης), Μπαλάφας (60΄ Ιντζίδης), Παναγιωτούδης, Γεωργιάδης (41΄ Πέλκας), Πόποβιτς (60΄ Ταουσιάνης), Σπαντάσιο (60΄ Κίτσιου), Γιάννου (60΄ Παπαδόπουλος)
Αγροτικός Αστέρας: Γιακουμής (30΄ Λαμπάκης – 60’ Γουναρίδης), Καραμουκίδης (44΄ Βαφέας), Ασπρίδης (60’ Μάντζιος), Βοσκόπουλος (60’ Ελευθεριάδης), Μαργαρίτης (60’ Παπακωνσταντίνου), Τσουκαλίδης (70’ Σαχινίδης), Πετρίσεβιτς (50’ Αβραμόπουλος), Καρακατσάνης (70’ Βουτσιάς), Σίνης (70’ Σολομωνίδης), Προβατίδης (60’ Σπαχής), Καπνίδης (60’ Οκουμούσης)

Ο Ο’ Νιλ… προειδοποιεί

“Σε καμία περίπτωση δε σταματάμε εδώ. Ο τίτλος αυτός ήταν μόνον η αρχή. Τώρα, θέλουμε να κερδίσουμε και πόντους στην Ευρώπη, που θα μας αποφέρουν και οικονομικά οφέλη. Οι παίκτες μου είναι προσηλωμένοι στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ”. Λόγια του προπονητή της Σάμροκ Ρόβερς, Μάικλ Ο’ Νιλ, ο οποίος μίλησε χθες στον Sport 103 fm, μια μέρα μόλις μετά την κατάκτηση του ιρλανδικού πρωταθλήματος.
Και ο τεχνικός της Σάμροκ συνέχισε: “Πλέον, έχουμε τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά δύσκολο εγχείρημα, ωστόσο θα προσπαθήσουμε πολύ στους προκριματικούς γύρους για να τα καταφέρουμε”.
Αναφερόμενος στην αναμέτρηση της ερχόμενης Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ, υπογράμμισε: “Ο ΠΑΟΚ θα έχει δύσκολη αποστολή. Η δική μας ομάδα θα είναι φρέσκια, αν και μέχρι στιγμής έχουμε αγωνιστεί σε 52 παιχνίδια. Θα κυνηγήσουμε, ωστόσο, τη νίκη. Η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ μας σεβάστηκε στην Τούμπα, και καθόλου δε μας υποτίμησε. Έγινε σκληρό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη και το ίδιο θα γίνει και στο Δουβλίνο. Έχουμε τις δυνατότητες να κερδίσουμε την ελληνική ομάδα. Έχω μάθει ότι θα έρθουν στην Ιρλανδία κι αρκετοί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι. Ήταν πραγματική τιμή για εμάς να αγωνιστούμε στην Τούμπα μπροστά σε τέτοιους φιλάθλους, που ακολουθούν την ομάδα σε όλη την Ευρώπη”.
Αναφερόμενος στις προοπτικές πρόκρισης του ΠΑΟΚ στη φάση των “32”, σημείωσε: “Έχει πάρει θετικά αποτελέσματα, τόσο με την Τότεναμ, όσο και στο Καζάν. Αν κερδίσει τη Ρουμπίν στην έδρα του, τότε θα έχει πολλές πιθανότητες πρόκρισης. Είναι σίγουρο ότι δε θα ήθελα να χάσει βαθμούς εδώ στο Δουβλίνο”.
Όσο για τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει από τον ΠΑΟΚ, τόνισε: “Ο Βιεϊρίνια, σίγουρα, δεν περνά απαρατήρητος. Γνωρίζω για τον Σαλπιγγίδη ότι έχει καθιερωθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Από την άλλη, δεν περίμενα τον Γκαρσία να είναι τόσο καλός. Ξεχώρισα και τα δύο φουλ μπακ που είχε η ομάδα. Αν είχαμε τις οικονομικές δυνατότητες, θα επέλεγα σίγουρα τον Βιεϊρίνια. Είναι πολύ ταλαντούχος, αλλά κοστίζει ακριβά. Όσο για τους παίκτες της Σάμροκ, που θα μπορούσαν να αγωνιστούν στον ΠΑΟΚ, εκτιμώ ότι αυτοί είναι οι Σέπαρντ, Μακ Κέιμπ και Στίβενς”.
Κι ο Ο’ Νιλ κατέληξε στις δηλώσεις του: “Θα δω το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό μέσω ίντερνετ, ωστόσο δεν περιμένω εκπλήξεις για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Γενικότερα, δεν μπορώ να πω ότι παρακολουθώ το ελληνικό ποδόσφαιρο, ωστόσο βλέπω τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη και τον Παναθηναϊκό. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα, μπορεί να σπάσει αυτήν τη δυάδα και να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στα υπέρ του είναι και η παρουσία του Λάσλο Μπόλονι, ο οποίος είναι πολύ καλός προπονητής. Έχει εμπειρία από πολλές και μεγάλες ομάδες, στις οποίες εργάστηκε στον παρελθόν. Φέρνει στον ΠΑΟΚ την εμπειρία του από τη Γαλλία και, προσωπικά για μένα, είναι πολύ θετικό να αντιμετωπίζω τέτοιους έμπειρους προπονητές”.
Αύριο στις 21.45 η Σάμροκ Ρόβερς δίνει το τελευταίο της παιχνίδι για το ιρλανδικό πρωτάθλημα, φιλοξενώντας στο Τάλατ την Γκάλγουεϊ. Τις δύο ομάδες χωρίζουν στη βαθμολογία μόλις…68 βαθμοί, αφού η Σάμροκ έχει 74 βαθμούς και μόλις έξι η ουραγός Γκάλγουεϊ.

Φιέστα
αύριο με
Γκάλγουεϊ


Στο αυριανό ματς με την Γκάλγουεϊ η Σάμροκ θα γιορτάσει μπροστά στους φιλάθλους της την κατάκτηση του πρωταθλήματος (θα γίνει και η απονομή). Μάλιστα, η διοίκηση της Σάμροκ, προκειμένου να ενθαρρύνει την έλευση στο γήπεδο όσων περισσότερων φιλάθλων της, έχει προχωρήσει σε προσφορές στις τιμές των εισιτηρίων, αφού ένας ενήλικας και τρία παιδιά μπορούν να μπουν στο γήπεδο με ένα εισιτήριο των 25 ευρώ. Επιπλέον, οι φίλαθλοι καλούνται να προσέλθουν μεταμφιεσμένοι στο γήπεδο (έχουν καρναβάλι αυτές τις ημέρες στην Ιρλανδία).

Παοκάρα σε αγαπώ


"Ο Μπόλονι είναι πολύ καλός τεχνικός"

Εγκωμιαστικά σχόλια για τον Λάσλο Μπόλονι και τη μέχρι τώρα παρουσία του στον πάγκο του ΠΑΟΚ έκανε χθες ο Παναγιώτης Κερμανίδης στον Sport 103
FM. Ο βετεράνος άσος του ΠΑΟΚ υποστήριξε για τον Ρουμάνο: “Ο ΠΑΟΚ φέτος έχει έναν πολύ καλό προπονητή. Εμπιστεύεται όλους τους παίκτες. Έχει δώσει
ευκαιρίες σε πολλούς, είναι τολμηρός και πιστεύει στην ομάδα που φτιάχνει”.

Μάλιστα ο Κερμανίδης μιλώντας στον Sport 103 FM πρόσθεσε με νόημα:

“Έχω παρακολουθήσει προπονήσεις του ΠΑΟΚ και βλέπω ότι έχει πολύ μεγάλη σοβαρότητα και δουλεύει συστηματικά στην προπόνηση. Πολλοί τραυματισμοί
προέρχονται ίσως και από την ένταση που έχει στην προπόνηση”.

Ο Κερμανίδης αναφέρθηκε και στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ αδίκησε τον εαυτό του και έχασε βαθμούς. Και
τόνισε:

“Πραγματικά αυτό που είδα στο τελευταίο παιχνίδι στο Χαριλάου, δεν θύμιζε εποχές μεγάλων αγώνων, μεγάλα ντέρμπι. Υπήρχαν πολλοί ξένοι παίκτες, και
ήταν ένα ματς χωρίς σασπένς, χωρίς ένταση και χωρίς πάθος... Έχει χάσει την αίγλη του το ματς όπως είδα μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να υπάρχουν στα ματς
οπαδοί και των δύο ομάδων. Μέσα στο γήπεδο στην εποχή μας οι δύο ομάδες ήθελαν πάρα πολύ τη νίκη. Τώρα είδα δύο ομάδες που στο τέλος ήταν
ικανοποιημένες και οι δύο με την ισοπαλία”.

Ο Κερμανίδης είπε ακόμη πως ο ΠΑΟΚ έπρεπε να ρισκάρει περισσότερο για να κερδίσει:

“Ο ΠΑΟΚ με την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο είχε μεν τη κατοχή, αλλά δεν διεκδίκησε τη νίκη όπως θα έπρεπε. Ροκάνιζε το χρόνο αλλά δεν έβγαινε
μπροστά για να δημιουργήσει ευκαιρίες. Το ματς προσφέρονταν να το πάρει ο ΠΑΟΚ και να κερδίσει τους τρεις βαθμούς. Έπαιζε με ανορθόδοξο τρόπο ο
Άρης, ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος αλλά δεν ρίσκαρε λίγο παραπάνω”.

Για την απόδοση των Λάζαρ και Παπάζογλου είπε:

“Ο Λάζαρ έχει πολύ ουσία στο παιχνίδι του. Είμαι αυστηρός με τους ξένους, αλλά αυτός έχει δείξει πραγματικά την αξία του. Γνωρίζει πολύ καλά τη θέση του.
Είναι μία πολύ καλή μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ. Ο Παπάζογλου ήταν η ευχάριστη έκπληξη στο ματς με τον Άρη. Τον πίστεψε ο προπονητής και εκείνος τον
δικαίωσε. Μου έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο ο Παπάζογλου. Ήταν πηγή κινδύνου για τον Άρη, δυνατός στο ψηλό παιχνίδι, κράτησε και μπάλα στα πόδια
και ήταν αυτός που έπρεπε, ένας ακόμη καλός φορ στον ΠΑΟΚ”.

Για τις απώλειες των 10 βαθμών σε 7 παιχνίδια πρωταθλήματος ο Κερμανίδης τόνισε:

“Δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι με αυτή τη συγκομιδή που έχει η ομάδα, διότι ο ΠΑΟΚ έχασε βαθμούς εκεί που δεν το περίμενε και αναφέρομαι στα
ματς με ΟΦΗ και Εργοτέλη. Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε τον Παναθηναϊκό την Κυριακή”.

Ο Κουκουλάκης στην Τούμπα!

Τον Μιχάλη Κουκουλάκη από το Ηράκλειο όρισαν να διευθύνει το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Βοηθοί του θα είναι Μιχάλης Καρσιώτης από τον Σύνδεσμο Κορινθίας και ο Πέτρος Τρύφων από τον Σύνδεσμο Δράμας. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Γιώργος Δασκαλόπουλος από τον Σύνδεσμο Κορινθίας και παρατηρητής ο Βασίλης Τεροβίτσας από τον Σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας.
Είναι το δεύτερο ντέρμπι του ΠΑΟΚ που σφυρίζει φέτος ο Κουκουλάκης, αφού ήταν διαιτητής και στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-1.
Αναλυτικά οι διαιτητές της 8ης αγωνιστικής:
Ατρόμητος-Πανιώνιος Κύρκος (Ηπείρου)
Ολυμπιακός-ΟΦΗ Σελίμος (Λακωνίας)
ΑΕΚ-Αρης Κάκος (Κέρκυρας)
ΠΑΟΚ-ΠΑΟ Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
Παναιτωλικός-Ξάνθη Βοσκάκης (Ρεθύμνου)Εργοτέλης-Αστέρας Τρίπολης Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Ο Λάζαρ μίλησε για τον κουμπάρο του Χερέα!

Μετά από τον Λάζαρ και τον Σπαντάσιο, ο ΠΑΟΚ φαίνεται ότι βολιδοσκοπεί ακόμη έναν παίκτη της Ραπίντ Βουκουρεστίου!
Ο λόγος για τον Οβίντιου Χερέα, ο οποίος σύμφωνα και με ρουμανικά ΜΜΕ (prosport) ήταν μεταξύ των παικτών που κέντρισαν το ενδιαφέρον του Λάσλο Μπόλονι και του Παντελή Κωνσταντινίδη στο ταξίδι αστραπή που έκαναν την περασμένη Δευτέρα στο Βουκουρέστι για να παρακολουθήσουν το ντέρμπι της Στεάουα με τη Ραπίντ, που έληξε 0-0.
Ο επίσημος ΠΑΟΚ δεν επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για τον διεθνή Ρουμάνο μεσοεπιθετικό, αλλά ο παίκτης ενδιαφέρει, καθώς το επόμενο καλοκαίρι (2012) τελειώνει το συμβόλαιό του και μπορεί από τον Ιανουάριο να κλείσει σε ομάδα της επιλογής του.
Είναι κουμπάρος του Κοστίν Λάζαρ, καθώς του βάφτισε το δεύτερο παιδί του, το μικρό Νίκολας! “Είναι σπουδαίος παίκτης, και δεν το λέω αυτό επειδή βάφτισε το μικρό μου γιο”, τόνισε ο Λάζαρ στα ΣΠΟΡ. “Είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά…”, πρόσθεσε. “Θα τον ψήσω κι εγώ να έρθει στον ΠΑΟΚ…”, είπε στα ΣΠΟΡ ο Κοστίν Λάζαρ, που είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον πρώην συμπαίκτη του στη Ραπίντ.
Τα σενάρια
Ο Χερέα θα απασχολήσει εντονότερα τον ΠΑΟΚ τους επόμενους μήνες διότι και σε καλή ηλικία βρίσκεται, και καλός παίκτης είναι και μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι. Εκτός του Τανάσε (που έγραψαν οι Ρουμάνοι) ο Μπόλονι έδωσε τροφή και για άλλα σενάρια, καθώς σε συνέντευξή του στο “dolce sport” αποκάλυψε ότι θα ήθελε στον ΠΑΟΚ τους Μίσελ Ραντόι και Μάριους Νικουλάε!“Θα ήθελα να φέρω στον ΠΑΟΚ τον Ραντόι”, ήταν η πρώτη του φράση και συμπλήρωσε: “Ο Νικουλάε είναι ένας παίκτης που τον έχω στην ψυχή μου. Θέλω να τον έχω μαζί μου”, είπε.
Ποιος είναι ο Χερέα
Ο Νικολάε Οβίντιου Χερέα είναι γεννημένος στις 26 Μαρτίου 1985, έχει ύψος 1,82μ. και αγωνίζεται είτε ως επιθετικός ή αμυντικός χαφ, είτε ως πλάγιος επιθετικός. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Νασιονάλ Βουκουρεστίου (2003-07, 66 ματς, 5 γκολ) για να συνεχίσει από το 2007 μέχρι σήμερα στη Ραπίντ Βουκουρεστίου έχοντας 26 γκολ σε 126 συμμετοχές. Ήταν βέβαια συμπαίκτης με τον Λάζαρ και τον Σπαντάσιο και μάλιστα έπαιζαν μαζί στην 11άδα! Πρόπερσι (2009-10) είχε 8 γκολ σε 30 ματς, και πέρυσι (2010-11) ανέβασε τις επιδόσεις του με 11 γκολ σε 33 ματς. Φέτος έχει 4 γκολ σε 7 αγώνες. Είναι διεθνής με την εθνική Ρουμανίας και θεωρείται ένας από τους καλύτερους χαφ της χώρας του.

Πάθος ενόψει Παναθηναικού

Τόσο την Τρίτη όσο και την Τετάρτη  άρχισε να “ζεσταίνεται” η ατμόσφαιρα και για το κυριακάτικο ντέρμπι κορυφής κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Οι πρώτοι οπαδοί του ΠΑΟΚ που δεν έχουν διαρκείας έσπευσαν στα εκδοτήρια, ενώ κάθε μέρα που περνάει αναμένεται να αυξάνεται και η προπώληση (τα εκδοτήρια είναι ανοιχτά από τις 09.00 μέχρι τις 17.00).
Ήδη, πολλοί σύνδεσμοι από την περιφέρεια διοργανώνουν εκδρομές για την Τούμπα. Αναλυτικά, ο ΣΦ ΠΑΟΚ Λεκανοπεδίου – Νευροκοπίου (πληροφορίες και εγγραφές στα γραφεία του συνδέσμου), ο ΣΦ ΠΑΟΚ Αλεξανδρούπολης (Αίνου 44 – δίπλα από το καπνομάγαζο και στο τηλέφωνο 6975 206327), ο ΣΦ ΠΑΟΚ Βέροιας (δηλώσεις συμμετοχής μέχρι το βράδυ της Πέμπτης, τηλέφωνο επικοινωνίας 2331121174 καθημερινά από 19:00 έως 23:00), ο ΣΦ ΠΑΟΚ Λεπτοκαρυάς (πληροφορίες – εγγραφές στα γραφεία του συνδέσμου, απογευματινές ώρες και στα γνωστά τηλέφωνα), ο ΣΦ ΠΑΟΚ Έδεσσας (για πληροφορίες και εγγραφές στα γραφεία του Συνδέσμου. ΥΓ.: Χωρίς τον Π.Α.Ο.Κ. η ζωή δεν έχει νόημα), ο ΣΦ ΠΑΟΚ Δράμας (εισιτήρια αγώνα - εγγραφές στα γραφεία της λέσχης Προμηθέως 17. τηλέφωνο 2521037785 6936633933 καθημερινά μετά τις 19:00’), ο ΣΦ ΠΑΟΚ Σιδηροκάστρου (Πληροφορίες-Εγγραφές στα γραφεία μας), η Λέσχη φίλων ΠΑΟΚ Μακροχωρίου. Ακόμα, ο ΣΦ ΠΑΟΚ LEMMY ΕΥΟΣΜΟΥ ενημερώνει τον κόσμο ότι διατίθενται εισιτήρια για την θύρα 4 (15 ευρώ) και θύρα 7 (20 ευρώ), στα γραφεία που βρίσκονται Καραολή και Δημητρίου 174

Αποκαλύψεις του Μάρκος Αντόνιο στον sport 103 fm



Ο Μάρκος Αντόνιο ο πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ, μίλησε για τον Χερέα και άφησε ανοικτή την πόρτα επιστροφής του στον ΠΑΟΚ, αφού το συμβόλαιο του με τη Ραπίντ Βουκουρεστίου, λήγει σε έξι μήνες, όπως είπε.
Για τη ζωή στο Βουκουρέστι: «Περνάω αρκετά καλά. Συνέχεια σκέφτομαι τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ και όποτε έρχομαι σε επαφή με την Ελλάδα, νιώθω πολύ χαρούμενος».
Για τα χαρακτηριστικά του Χερέα: «Εχει πολλά ποιοτικά χαρκατηριστιά. Εχει αρκετό μέλλον μπροστά του, έχει αντιμετωπίσει κάποιες δυσκολίες ως τώρα, αλλά έχει και πολλές προοπτικές.
Θα του μιλήσω με τα καλύτερα λόγια. Μπορώ να του πω ότι είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα και τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ένα ανταγωνιστικό σωματείο στην Ευρώπη και παρέχει όλες τις προοπτικές για μία καλή καριέρα».
Για το μέλλον του στη Ραπίντ Βουκουρεστίου: «Το συμβόλαιο μου έχει ακόμα έξι μήνες ισχύ. Μίλησα σε φιλικό επίπεδο με τον Κωνσταντινίδη. Δε μιλήσαμε για κάτι συγκεκριμένο.
Είναι αμοιβαίο αυτό που έχουμε με τον ΠΑΟΚ. Τώρα δε μπορώ να σκεφτώ κάτι, γιατί το μέλλον μου είναι στη Ραπίντ».