Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Ο Ο’ Νιλ… προειδοποιεί

“Σε καμία περίπτωση δε σταματάμε εδώ. Ο τίτλος αυτός ήταν μόνον η αρχή. Τώρα, θέλουμε να κερδίσουμε και πόντους στην Ευρώπη, που θα μας αποφέρουν και οικονομικά οφέλη. Οι παίκτες μου είναι προσηλωμένοι στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ”. Λόγια του προπονητή της Σάμροκ Ρόβερς, Μάικλ Ο’ Νιλ, ο οποίος μίλησε χθες στον Sport 103 fm, μια μέρα μόλις μετά την κατάκτηση του ιρλανδικού πρωταθλήματος.
Και ο τεχνικός της Σάμροκ συνέχισε: “Πλέον, έχουμε τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά δύσκολο εγχείρημα, ωστόσο θα προσπαθήσουμε πολύ στους προκριματικούς γύρους για να τα καταφέρουμε”.
Αναφερόμενος στην αναμέτρηση της ερχόμενης Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ, υπογράμμισε: “Ο ΠΑΟΚ θα έχει δύσκολη αποστολή. Η δική μας ομάδα θα είναι φρέσκια, αν και μέχρι στιγμής έχουμε αγωνιστεί σε 52 παιχνίδια. Θα κυνηγήσουμε, ωστόσο, τη νίκη. Η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ μας σεβάστηκε στην Τούμπα, και καθόλου δε μας υποτίμησε. Έγινε σκληρό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη και το ίδιο θα γίνει και στο Δουβλίνο. Έχουμε τις δυνατότητες να κερδίσουμε την ελληνική ομάδα. Έχω μάθει ότι θα έρθουν στην Ιρλανδία κι αρκετοί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι. Ήταν πραγματική τιμή για εμάς να αγωνιστούμε στην Τούμπα μπροστά σε τέτοιους φιλάθλους, που ακολουθούν την ομάδα σε όλη την Ευρώπη”.
Αναφερόμενος στις προοπτικές πρόκρισης του ΠΑΟΚ στη φάση των “32”, σημείωσε: “Έχει πάρει θετικά αποτελέσματα, τόσο με την Τότεναμ, όσο και στο Καζάν. Αν κερδίσει τη Ρουμπίν στην έδρα του, τότε θα έχει πολλές πιθανότητες πρόκρισης. Είναι σίγουρο ότι δε θα ήθελα να χάσει βαθμούς εδώ στο Δουβλίνο”.
Όσο για τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει από τον ΠΑΟΚ, τόνισε: “Ο Βιεϊρίνια, σίγουρα, δεν περνά απαρατήρητος. Γνωρίζω για τον Σαλπιγγίδη ότι έχει καθιερωθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Από την άλλη, δεν περίμενα τον Γκαρσία να είναι τόσο καλός. Ξεχώρισα και τα δύο φουλ μπακ που είχε η ομάδα. Αν είχαμε τις οικονομικές δυνατότητες, θα επέλεγα σίγουρα τον Βιεϊρίνια. Είναι πολύ ταλαντούχος, αλλά κοστίζει ακριβά. Όσο για τους παίκτες της Σάμροκ, που θα μπορούσαν να αγωνιστούν στον ΠΑΟΚ, εκτιμώ ότι αυτοί είναι οι Σέπαρντ, Μακ Κέιμπ και Στίβενς”.
Κι ο Ο’ Νιλ κατέληξε στις δηλώσεις του: “Θα δω το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό μέσω ίντερνετ, ωστόσο δεν περιμένω εκπλήξεις για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Γενικότερα, δεν μπορώ να πω ότι παρακολουθώ το ελληνικό ποδόσφαιρο, ωστόσο βλέπω τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη και τον Παναθηναϊκό. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα, μπορεί να σπάσει αυτήν τη δυάδα και να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στα υπέρ του είναι και η παρουσία του Λάσλο Μπόλονι, ο οποίος είναι πολύ καλός προπονητής. Έχει εμπειρία από πολλές και μεγάλες ομάδες, στις οποίες εργάστηκε στον παρελθόν. Φέρνει στον ΠΑΟΚ την εμπειρία του από τη Γαλλία και, προσωπικά για μένα, είναι πολύ θετικό να αντιμετωπίζω τέτοιους έμπειρους προπονητές”.
Αύριο στις 21.45 η Σάμροκ Ρόβερς δίνει το τελευταίο της παιχνίδι για το ιρλανδικό πρωτάθλημα, φιλοξενώντας στο Τάλατ την Γκάλγουεϊ. Τις δύο ομάδες χωρίζουν στη βαθμολογία μόλις…68 βαθμοί, αφού η Σάμροκ έχει 74 βαθμούς και μόλις έξι η ουραγός Γκάλγουεϊ.

Φιέστα
αύριο με
Γκάλγουεϊ


Στο αυριανό ματς με την Γκάλγουεϊ η Σάμροκ θα γιορτάσει μπροστά στους φιλάθλους της την κατάκτηση του πρωταθλήματος (θα γίνει και η απονομή). Μάλιστα, η διοίκηση της Σάμροκ, προκειμένου να ενθαρρύνει την έλευση στο γήπεδο όσων περισσότερων φιλάθλων της, έχει προχωρήσει σε προσφορές στις τιμές των εισιτηρίων, αφού ένας ενήλικας και τρία παιδιά μπορούν να μπουν στο γήπεδο με ένα εισιτήριο των 25 ευρώ. Επιπλέον, οι φίλαθλοι καλούνται να προσέλθουν μεταμφιεσμένοι στο γήπεδο (έχουν καρναβάλι αυτές τις ημέρες στην Ιρλανδία).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου