Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Ο Μπόλονι, η αποβολή, οι οπαδοί και ο επόπτης

Στους λίγους μήνες παρουσίας του στον ΠΑΟΚ, ο Λάσλο Μπόλονι έχει… προλάβει να “δώσει” μερικές εντυπωσιακές ατάκες στις δηλώσεις του, ενώ πολλές φορές με τη συμπεριφορά του και ορισμένες ενέργειες του προκαλεί τα χαμόγελα και κάνει την ατμόσφαιρα στο περιβάλλον της ομάδας πιο χαλαρή.
Χθες, ήταν μία τέτοια μέρα. Στο περιθώριο του χθεσινού φιλικού, ορισμένα περιστατικά έδειξαν ότι είχε μεγάλα κέφια και ο Ρουμάνος τεχνικός δεν σταμάτησε να… πειράζει φίλους και αντιπάλους. Από τον στενό συνεργάτη του Χοακίμ Πρέτο, μέχρι τους παίκτες του Αγροτικού Αστέρα.
Για παράδειγμα, κάποια στιγμή άρχισε να πειράζει τον Πρέτο, που είχε αναλάβει ρόλο διαιτητή. Στην τρίτη περίοδο του αγώνα ο Μπόλονι άρχισε να διαμαρτύρεται στον συνεργάτη του ζητώντας κόκκινη κάρτα σε παίκτη του Αστέρα για ανατροπή του Πέλκα.
Βλέποντας ότι ο Πορτογάλος δεν συγκινείται από τις διαμαρτυρίες, αποφάσισε ν’… ακολουθήσει άλλη τακτική. Στο 85΄ ο Πρέτο καταλόγισε το πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ στην ανατροπή του Πέλκα και ο Μπόλονι προέτρεψε τους παίκτες του Αστέρα να ορμήσουν και να δείρουν τον διαιτητή!
Προς το τέλος του αγώνα δημιουργήθηκε ένταση. Από τον πάγκο του Αστέρα έβρισαν τον νεαρό Κωνσταντινίδη για ένα σκληρό φάουλ, και φίλαθλοι που βρίσκονταν από πίσω αντέδρασαν στις βρισιές. Ο Μπόλονι ζήτησε άμεσα πληροφορίες, ρωτώντας: “Αυτοί είναι με εμάς ή με τους άλλους;” δείχνοντας τους οπαδούς και ησύχασε όταν του είπαν ότι πρόκειται για ΠΑΟΚτσήδες…
Στα τελευταία λεπτά μάλιστα αποφάσισε να αλλάξει ρόλο και έκανε τον επόπτη, υποδεικνύοντας σε θέση οφσάιντ τον Ταουσιάνη! Ενώ μετά το τέλος της συνάντησης αγκαλιάστηκε με τον Αστέριο Γιακουμή...

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ
ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΛΑΝΑ

Στο μεταξύ, οι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στο χθεσινό φιλικό, προπονήθηκαν κανονικά το πρωί στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας. Ο Γιώργος Φωτάκης έβγαλε και πάλι όλο το πρόγραμμα, αλλά ο Μπόλονι αποφάσισε να μην τον χρησιμοποιήσει στο φιλικό, για να μη ρισκάρει εν’ όψει Παναθηναϊκού.
Ο εορτάζων χθες Δημήτρης Σαλπιγγίδης και οι Βιεϊρίνια, Έτο, Μαλεζάς, Αρίας, έκαναν ατομικό πρόγραμμα, αφού το τεχνικό τιμ θεωρεί ότι έχουν επιβαρυνθεί από τα συνεχόμενα παιχνίδια και χρειαζόταν ανάσες ξεκούρασης.
Από σήμερα πάντως θα φανούν οι προθέσεις του Μπόλονι για το Κυριακάτικο ντέρμπι, με την προπόνηση να είναι πρωινή (10.30’) στη Μεσημβρία, κεκλεισμένων των θυρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου