Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Αθανασιάδης: «Μακάρι να σκοράρω απέναντι στην ΑΕΚ»

Bέβαιος πως ο ΠΑΟΚ θα ανταποκριθεί στο δύσκολο πρόγραμμα που τον περιμένει σε Ελλάδα και Ευρώπη εμφανίστηκε ο Στέφανος Αθανασιάδης. Επίσης, ο διεθνής επιθετικός εξέφρασε την ελπίδα να σκοράρει απέναντι στην ΑΕΚ, στο κυριακάτικο (20:30) ντέρμπι στην Τούμπα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο νεαρός φορ στην «Σπορ του Βορρά»

Για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη

«Αν καταφέρναμε και παίρναμε το ‘τρίποντο’ και στον αγώνα με τον Εργοτέλη, θα κάναμε λόγο για μια πολύ καλή αρχή στο πρωτάθλημα. Βέβαια αυτό είναι το ποδόσφαιρο, με τις νίκες και τις αποτυχίες του. Πιστεύω ότι αυτό που χάσαμε στον αγώνα του Ηρακλείου, θα το πάρουμε στα επόμενα παιχνίδια».

Για την απαιτητική συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη

«Μας περιμένει μια ιδιαιτέρως απαιτητική εβδομάδα, που περιλαμβάνει τα δύο ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, αλλά και την ευρωπαϊκή αναμέτρηση με την Ρούμπιν Καζάν. Εκτιμώ ότι η ομάδα μας θα ανταποκριθεί ικανοποιητικά σε αυτά τα παιχνίδια, μια και διαθέτει πληθώρα παικτών που μπορούν να βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή».

Για το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ

«Για μας στόχος σε κάθε παιχνίδι είναι η νίκη και φυσικά ο αγώνας με την ΑΕΚ δεν αποτελεί εξαίρεση. Αν και δεν έχουμε δει ακόμη την ΑΕΚ, δεν παύει να είναι πάντα μια υπολογίσιμη ομάδα. Εννοείται ότι αν εμείς παρουσιαστούμε όπως πρέπει, θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Για τους προσωπικούς του στόχους

«Το μόνο που έχω να κάνω είναι να δουλεύω καθημερινά στις προπονήσεις. Και αυτή η δουλειά πιστεύω ότι φαίνεται στο γήπεδο. Μακάρι να έρθει και το γκολ στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ».

«Στη διάθεση του προπονητή του»

Ετοιμοπόλεμος για τον αγώνα κόντρα την ΑΕΚ πιστεύει πως θα είναι ο Γιώργος Γεωργιάδης,
Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ είχε υποστεί θλάση, αλλά πλέον ολοκλήρωσε την αποθεραπεία του και αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων τις προσεχείς ημέρες και να τεθεί στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι.

Αναλυτικά όσα είπε στη Sportday που δημοσιεύεται σήμερα, ο χαφ του “Δικεφάλου του Βορρά”:

Για την αγωνιστική του κατάσταση:
«Είμαι πολύ καλά. Μέχρι την Πέμπτη (σ.σ.: αύριο) θα φθάσω στο επίπεδο που θέλουν ο προπονητής και το ιατρικό τιμ. Θα δοκιμάσω και στην προπόνηση της Πέμπτης και αν πάνε όλα καλά, τότε θα είμαι στη διάθεση του προπονητή μου για τους δύσκολους αγώνες που ακολουθούν».

Για το αν έχει γι’αυτόν κάποια ιδιαιτερότητα το ματς κόντρα στην ΑΕΚ, η οποία είχε φτάσει πολύ κοντά στην απόκτησή του, πριν καταλήξει στους Θεσσαλονικείς:
«Όλα τα παιχνίδια είναι ίδια και πολύ σημαντικά. Δεν ξεχωρίζω κάποιο λόγω αυτού που με ρωτήσατε. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια, αλλά η ομάδα έχει δείξει ότι έχει βάθος στον πάγκο και ότι μπορεί να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες. Όποιος και να κληθεί να παίξει είμαι σίγουρος ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό».