Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

«Στη διάθεση του προπονητή του»

Ετοιμοπόλεμος για τον αγώνα κόντρα την ΑΕΚ πιστεύει πως θα είναι ο Γιώργος Γεωργιάδης,
Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ είχε υποστεί θλάση, αλλά πλέον ολοκλήρωσε την αποθεραπεία του και αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων τις προσεχείς ημέρες και να τεθεί στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι.

Αναλυτικά όσα είπε στη Sportday που δημοσιεύεται σήμερα, ο χαφ του “Δικεφάλου του Βορρά”:

Για την αγωνιστική του κατάσταση:
«Είμαι πολύ καλά. Μέχρι την Πέμπτη (σ.σ.: αύριο) θα φθάσω στο επίπεδο που θέλουν ο προπονητής και το ιατρικό τιμ. Θα δοκιμάσω και στην προπόνηση της Πέμπτης και αν πάνε όλα καλά, τότε θα είμαι στη διάθεση του προπονητή μου για τους δύσκολους αγώνες που ακολουθούν».

Για το αν έχει γι’αυτόν κάποια ιδιαιτερότητα το ματς κόντρα στην ΑΕΚ, η οποία είχε φτάσει πολύ κοντά στην απόκτησή του, πριν καταλήξει στους Θεσσαλονικείς:
«Όλα τα παιχνίδια είναι ίδια και πολύ σημαντικά. Δεν ξεχωρίζω κάποιο λόγω αυτού που με ρωτήσατε. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια, αλλά η ομάδα έχει δείξει ότι έχει βάθος στον πάγκο και ότι μπορεί να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες. Όποιος και να κληθεί να παίξει είμαι σίγουρος ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου