Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Έγινε πατέρας ο Βιεϊρίνια!

Από τα ξημερώματα ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ζει μια από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής ενός άντρα, αφού είναι πλέον πατέρας! Η σύντροφός του έφερε στον κόσμο, την κορούλα τους.

Η Βάσω γέννησε με φυσιολογικό τοκετό και λίγο μετά τις 04.00 τα ξημερώματα, έφερε λοιπόν στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, με τον Πορτογάλο, παρά την πολύωρη αναμονή, να μην μπορεί κρύψει τη χαρά και τη συγκίνησή του.

Ο Αντελίνο, όπως ήταν φυσικό τον τελευταίο καιρό, ήταν ιδιαίτερα ανυπόμονος και πλέον μπήκε και αυτός στο κλαμπ των μπαμπάδων παικτών του ΠΑΟΚ.

Πιθανώς δε, η γέννηση της κόρης του να εκτοξεύσει την ψυχολογία του Πορτογάλου στα ύψη και αυτό να φανεί άμεσα και μέσα στο γήπεδο.

Το νεογέννητο παιδί και η Ελληνίδα σύντροφός του, είναι δύο πολύ σημαντικοί λόγοι που ο Βιεϊρίνια νιώθει πραγματικά σαν Έλληνας. Ο δε μηδαμινός χρόνος που πήρε στα δύο ματς μπαράζ της Εθνικής Αντρών της Πορτογαλίας επί της Βοσνίας, ίσως να τον οδηγήσουν στην απόφαση να επιλέξει τελικά την Εθνική Ελλάδος. Εκεί όπου ξέρει πως θα έχει ρόλο πρωταγωνιστή.

Τέλος, ήρθε σήμερα να προστεθεί (ένα ακόμα) δημοσίευμα που θέλει την Παλέρμο να ενδιαφέρεται για τον αριστερό εξτρέμ του ΠΑΟΚ.

Σταφυλίδης: Το ντεμπούτο και οι συμβουλές του Ιωσηφίδη

Ο Κώστας Σταφυλίδης, εκτός σοβαρού απροόπτου θα πάρει φανέλα βασικού από τον Λάσλο Μπόλονι στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Ας θυμηθούμε τι είχε δηλώσει ο νεαρός αριστερός μπακ στο σάιτ της Σούπερ Λίγκ, όταν και υπέγραψε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ:

"Περιμένω πώς και πώς το ντεμπούτο μου στον ΠΑΟΚ. Φυσικά το σκέφτομαι και προετοιμάζομαι για αυτή τη στιγμή. Ολοι οι ποδοσφαιριστές στην ηλικία μου έχουμε ονειρευτεί το ντεμπούτο μας.

Πάντως έχω μάθει στο ποδόσφαιρο πως οτιδήποτε κερδίζεις, το κερδίζεις δύσκολα και με πολλή δουλειά, αλλά μπορείς να το χάσεις εύκολα αν σταματήσεις την προσπάθεια. Οπότε θεωρώ ότι οι κόποι μου πρέπει να συνεχιστούν για να πετύχω ακόμη περισσότερα».

Για το ποιο είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφθεται πριν μπει στο γήπεδο, είπε ότι «τις συμβουλές των προπονητών μου και κάποιες συμβουλές που μου έχει δώσει ο γενικός αρχηγός Κώστας Ιωσηφίδης, ο οποίος γνωρίζει καλά τη θέση».

Πλάνα ενδεκάδα με Ζαγοράκη στην προπόνηση

Παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θόδωρου Ζαγοράκη πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση, στην οποία μάλιστα ο Λάσλο Μπόλονι δοκίμασε σχήμα ενδεκάδας ενόψει Παναιτωλικού.

Στην ενδεκάδα χρησιμοποιήθηκαν ο νεαρός Σταφυλίδης στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο Μπαλάφας δίπλα στον Μαλεζά, ενώ στο δεξί άκρο η επιλογή θα γίνει ανάμεσα στους Ετο και Σνάουτσνερ.

Στη μεσαία γραμμή είναι κάπως ρευστά τα πράγματα, καθώς επέστρεψαν τελευταίοι οι Λάζαρ και Αρίας. Ετσι ο Μπόλονι χρησιμοποίησε τον Γκαρσία σε ανασταλτικό ρόλο με τους Φωτάκη και Σπαντάσιο μπροστά του. Δεξιά θα είναι ο Σαλπιγγίδης, αριστερά ο Βιεϊρίνια, που όμως απουσίαζε λόγω της γέννησης του παιδιού του, ενώ στο κέντρο της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Αθανασιάδης.

Τσουκαλάς, Λίνο, Λεονάρντο και Ιβιτς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Χρηματικό πρόστιμο στον Λάζαρ

Το χέρι στην τσέπη θα πρέπει να βάλει ο Κοστίν Λάζαρ, ο οποίος έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ στην τρέχουσα σεζόν που τιμωρήθηκε με πρόστιμο για πειθαρχικό παράπτωμα.
Ο Ρουμάνος μέσος επέστρεψε με καθυστέρηση από την πατρίδα του μετά το τέλος των υποχρεώσεών του με την Εθνική ομάδα της Ρουμανίας (έπαιξε για ένα ημίχρονο αντίπαλος με την Εθνική Ελλάδας). Ο Λάζαρ έχασε την πτήση για τον ενδιάμεσο σταθμό στη Γερμανία, αλλά δεν αναζήτησε άλλο τρόπο επιστροφής και καθυστέρησε να επιστρέψει κατά μία μέρα στις προπονήσεις.
Τιμωρήθηκε λοιπόν με χρηματικό πρόστιμο σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό.

Ριέλοφ: Θα είναι καλό να γυρίσει ο Κοντρέρας

Ο 27xρονος αμυντιθκός αμυντικός της Κόλο Κόλο Μπόρις Αλέξις Ριέλοφ μίλησε για το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Πάμπλο Κοντρέρας στην Χιλή και να παίξει στην ομάδα του.
«Αν τελικά γίνει η μεταγραφή του Κοντρέρας θα πρόκειται για μία μεγάλη προσθήκη. Θα μας βοηθήσει πολύ ενώ θα είναι καλό και για την καριέρα του. Εχει πολύ περισσότερη εμπειρία από εμένα αλλά και πολλούς άλλους εδώ. Θα είναι ευκαιρία για να μάθουμε και πολλά πράγματα», δήλωσε ο βασικός αμυντικός της Κόλο Κόλο, που κάνει όνειρα να παίξει μαζί με τον Κοντρέρας στην ενδεκάδα.