Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Έγινε πατέρας ο Βιεϊρίνια!

Από τα ξημερώματα ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ζει μια από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής ενός άντρα, αφού είναι πλέον πατέρας! Η σύντροφός του έφερε στον κόσμο, την κορούλα τους.

Η Βάσω γέννησε με φυσιολογικό τοκετό και λίγο μετά τις 04.00 τα ξημερώματα, έφερε λοιπόν στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, με τον Πορτογάλο, παρά την πολύωρη αναμονή, να μην μπορεί κρύψει τη χαρά και τη συγκίνησή του.

Ο Αντελίνο, όπως ήταν φυσικό τον τελευταίο καιρό, ήταν ιδιαίτερα ανυπόμονος και πλέον μπήκε και αυτός στο κλαμπ των μπαμπάδων παικτών του ΠΑΟΚ.

Πιθανώς δε, η γέννηση της κόρης του να εκτοξεύσει την ψυχολογία του Πορτογάλου στα ύψη και αυτό να φανεί άμεσα και μέσα στο γήπεδο.

Το νεογέννητο παιδί και η Ελληνίδα σύντροφός του, είναι δύο πολύ σημαντικοί λόγοι που ο Βιεϊρίνια νιώθει πραγματικά σαν Έλληνας. Ο δε μηδαμινός χρόνος που πήρε στα δύο ματς μπαράζ της Εθνικής Αντρών της Πορτογαλίας επί της Βοσνίας, ίσως να τον οδηγήσουν στην απόφαση να επιλέξει τελικά την Εθνική Ελλάδος. Εκεί όπου ξέρει πως θα έχει ρόλο πρωταγωνιστή.

Τέλος, ήρθε σήμερα να προστεθεί (ένα ακόμα) δημοσίευμα που θέλει την Παλέρμο να ενδιαφέρεται για τον αριστερό εξτρέμ του ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου