Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

«Αντίπαλος… Champions League»!

Δυναμικότητα που θα της επέτρεπε ν’ αγωνιστεί στην… από πάνω διοργάνωση απ’ αυτή που θα την αντιμετωπίσει την Πέμπτη, απέδωσε στην Τότεναμ ο Λίνο.

Ο Βραζιλιάνος στάθηκε στην ανάγκη ο ΠΑΟΚ να ξεχάσει την ήττα από τον Εργοτέλη και αρνήθηκε πως αυτή προήλθε λόγω… ταξιδιού του μυαλού στο ματς για το Europa League.

Αφού τόνισε, δε, πως ο «δικέφαλος» θα πάει χωρίς πίεση σ’ αυτό, εξέφρασε τη βεβαιότητα πως μπορεί να το κερδίσει, αν βελτιώσει την αποτελεσματικότητα του στην επίθεση.


Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λίνο στο «Αθλητικό Metropolis»:

«Το παιχνίδι πήγαινε πολύ καλά για τον ΠΑΟΚ, ακόμη και όταν βρεθήκαμε με παίκτη λιγότερο. Μέσα σε δύο λεπτά άλλαξαν τα πάντα και έπειτα δεν υπήρχε ο χρόνος για να αντιδράσουμε. Ήμασταν με παίκτη λιγότερο, αυτό έπαιξε ρόλο επειδή αναλώθηκαν πολλές δυνάμεις. Άλλαξαν οι αγωνιστικές ισορροπίες. Το πρώτο γκολ ήρθε από ένα φάουλ που δεν υπήρχε, με αποτέλεσμα να χάσουμε την αυτοσυγκέντρωση μας. Πρέπει να δουλέψουμε σ’ αυτόν τον τομέα».

Για την αποβολή του Αρίας: «Ήταν αψυχολόγητη ενέργεια, έγινε στο κέντρο του γηπέδου. Ο Αρίας ήταν πολύ στεναχωρημένος μετά το ματς, το έδειξε αυτό στους συμπαίκτες του. Βάζει πολύ ψηλά την ομαδικότητα, γι’ αυτό τον πείραξε πολύ. Ο Αρίας θέλει συνεχώς να βελτιώνεται, δουλεύει πολύ για αυτό τον λόγο».

Για το επιθετικό πρόβλημα: «Το θεωρώ φυσιολογικό να πει ο Μπόλονι κάτι τέτοιο, με δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ δημιούργησε ευκαιρίες και δεν τις έκανε γκολ. Βέβαια, είμαι της άποψης ότι όλοι οι παίκτες πρέπει να συμβάλλουν στην επίθεση, είτε είναι αμυντικοί, είτε επιθετικοί. Δεν έχουμε πρόβλημα να δημιουργούμε φάσεις, έχουμε πρόβλημα στο τελείωμα και πρέπει να το διορθώσουμε άμεσα».

Για το αν το μυαλό των παικτών του ΠΑΟΚ ήταν στο ματς με την Τότεναμ: «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι έμπειροι και ξέρουν πως αυτό δεν θα ήταν σωστό. Είναι σημαντικό το παιχνίδι με αντίπαλο την Τότεναμ, αλλά γνωρίζαμε ότι προηγείται ο Εργοτέλης. Θέλαμε τη νίκη για να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερη ψυχολογία στο ευρωπαϊκό παιχνίδι».

Για το παιχνίδι με την αγγλική ομάδα: «Η Τότεναμ είναι πολύ καλή ομάδα. Είναι επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν νιώθουμε, όμως, επιπλέον πίεση για αυτό τον λόγο, θα επιχειρήσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά».

Για τον φετινό ΠΑΟΚ:«Ο ΠΑΟΚ έχει καλούς παίκτες και καλό προπονητή. Μπορούμε να φτάσουμε ψηλά, ωστόσο, χρειαζόμαστε δουλειά για να δέσουμε ως σύνολο. Δεν πρέπει, ακόμη, να ξεχνάμε και τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που είχαμε φέτος. Από ‘δω και πέρα θέλουμε μόνο νίκες για να ανεβούμε ψυχολογικά. Πάντως είναι ακόμη νωρίς να μιλήσουμε για στόχους».

Η νέα εμφάνιση του ΠΑΟΚ

Παρουσία των Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδη, Μαλεζά και Κρέσιτς θα πραγματοποιηθεί, αύριο Τρίτη, η επίσημη παρουσίαση της νέας εμφάνισης του ΠΑΟΚ, στην μπουτίκ του «Δικεφάλου» στο γήπεδο της Τούμπας.

Η επίσημη ενημέρωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 12:30 μμ, στη μπουτίκ στο γήπεδο της Τούμπας, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της επίσημης εμφάνισης της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2011-12, με τη συμμετοχή των ποδοσφαιριστών Adelino Andre Vieirinha-Vieira, Δημήτρη Σαλπιγγίδη, Στέλιο Μαλεζά και Dario Kresic. Την εκδήλωση θα προλογίσει εκπρόσωπος της εταιρίας PUMA, Κύριου Χορηγού και Επίσημου Προμηθευτή Αθλητικού Υλικού της ΠΑΕ ΠΑΟΚ».

 Με μία πρώτη ματιά, η νέα ριγέ φανέλα του ΠΑΟΚ θυμίζει κάτι από... παλιά. Πράγματι, μία παρόμοια φανέλα με τρεις μαύρες και τέσσερις λευκές ρίγες, είχε φορεθεί και το 1971

Τρεις μαύρες ρίγες, τέσσερις λευκές ρίγες και στρόγγυλη μαύρη λαιμόκοψη αποτελούν το σχέδιο της νέας φανέλας του ΠΑΟΚ. Η διαφορά με τη φανέλα του 1971 είναι ότι εκείνη είχε στρόγγυλη  ασπρόμαυρη λαιμόκοψη και όχι απλή μαύρη όπως η σημερινή. Σε κάθε περίπτωση, η νέα ριγέ φανέλα φαίνεται ότι είναι εκείνη που φέτος θα κλέψει τις εντυπώσεις

«Μπήκαν» Τσιρίλο-Αθανασιάδης


«Γεύση» από κανονικό πρόγραμμα προπόνησης πήραν το πρωί της Κυριακής οι Μπρούνο Τσιρίλο και Στέφανος Αθανασιάδης.

Οι δύο παίκτες του ΠΑΟΚ, οι οποίοι αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών, ανέβασαν ρυθμούς χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσουν ολόκληρο το… μενού του Λάζλο Μπόλονι, αφού μετά τις πρώτες ασκήσεις συνέχισαν κάνοντας ατομικό.

Το ίδιο συνέβη και με τους Φωτάκη και Λαζάρ, ώστε να είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση της Πέμπτης κόντρα στην Τότεναμ για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ειδικό πρόγραμμα ακολούθησαν και οι Λεονάρντο-Σπαντάτσιο, οι οποίοι κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν να μπουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα σε κανονικό ρυθμό, αν και θα χρειαστούν περίπου τρεις εβδομάδες ακόμα.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου του Βορρά» προπονήθηκαν κανονικά, πλην όσων αγωνίστηκαν κόντρα στον Εργοτέλη και έκαναν αποθεραπεία. Ο Λάζλο Μπόλονι επικέντρωσε ένα μεγάλο μέρος του προγράμματος στα τελειώματα των φάσεων, με τον Λεονάρντο να βγάζει τις σέντρες από τα αριστερά.