Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Λάζαρ : Μόνο νίκη με Άρη!

Ο Ρουμάνος αμυντικός χαφ του ΠΑΟΚ, Κοσμίν Λάζαρ μίλησε στον Sport 103 fm για την ως τώρα παρουσία της ομάδας του, για τους στόχους της και για τη δική του παρουσία.
Για το αν άλλαξε η νίκη στην Ξάνθη την ψυχολογία μέσα στην ομάδα: Ήταν πολύ σημαντική αυτή η νίκη, ήταν κάτι που είχαμε ανάγκη. Μας βοήθησε κι εμάς, όπως και τον κόσμο.

Πως ήρθε το 0-3 κι αν το περίμενε: Δεν το περίμενα αυτό το σκορ, εκτός έδρας, σε μια δύσκολη έδρα. Παίξαμε πολύ πειθαρχημένα, για την ομάδα, τη φανέλα και έτσι πρέπει να παίζουμε σε κάθε παιχνίδι, απλά κάποιες φορές, δε σε πάει το ματς.

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: Μια ομάδα δε γίνεται να παίζει καλά συνέχεια. Ο Ατρόμητος είναι πάρα πολύ καλή ομάδα. Έχουμε και νέα παιδία που προσαρμόζονται ακόμα.

Για τις μεταπτώσεις στην απόδοση της ομάδας και το κατά πόσο επηρεάζουν οι πολλοί νέοι παίκτες: Χάνουμε σε ομοιογένεια , από τα αρκετά νέα παιδιά, έχουν φύγει και κάποιοι παλιοί. Είναι λογικό να έχουμε μεταπτώσεις, γιατί προσπαθούμε ακόμα μέσα στα παιχνίδια να βρεθούμε.

Για το αν θα αυξηθεί στη συνέχεια ο βαθμός ομοιογένειας: Σίγουρα. Σιγά σιγά θα βρίσκουμε ο ένας τον άλλον καλύτερα και αυτό που θα παρουσιάζουμε θα είναι καλύτερο. Και ο προπονητής είναι νέος εξάλλου. Χρειάζεται χρόνος. Είναι και η νέα φιλοσοφία που έχει ο προπονητής.

Για τη φιλοσοφία του Δώνη και κατά πόσο διαφέρει από την περσινή: Κάθε προπονητής έχει διαφορετική φιλοσοφία και δε γίνεται να κάνουμε σύγκριση. Χρειάζεται χρόνος και για τον προπονητή και από μας για να βγάλουμε πράγματα μέσα στο γήπεδο. Πέρσι κάναμε μια καλούτσικη χρονιά, φέτος ελπίζω να κάνουμε μια καλύτερη.

Που οφείλεται ο αποκλεισμός από τη Ραπίντ στο Γιουρόπα: Είμαστε όπως είπα μια νέα ομάδα, με καινούργιους παίκτες ήταν δύσκολο τόσο γρήγορα να βγάλουμε πράγματα μέσα στο γήπεδο. Κανένας δεν έχει συμβόλαιο με την επιτυχία.

Για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη: Μόνο η νίκη υπάρχει για μας, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Είμαστε σε καλή κατάσταση, δεν έχουμε κούραση, θα έχουμε τον ενθουσιασμό της κερκίδας, κάτι που θα βοηθήσει και τα νέα παιδιά.

Πού μπορεί να φτάσει ο ΠΑΟΚ φέτος: Αν εξαιρέσουμε την ΑΕΚ που είναι σε δύσκολη κατάσταση, μεταξύ Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και Ατρομήτου εκεί θα κριθεί το πρωτάθλημα.

Για τα ελληνικά του: Μιλάω λίγο. Μόνο τις βασικές λέξεις της καθημερινότητας έχω μάθει.

Ο Ανθρωποs τηs διπλανηs πορταs.........

                  Φώτης Κισκαμπάνης

Το καλοκαίρι του 2011 ο Απόλλων Σμύρνης έγινε ο όγδοος διαφορετικός «σταθμός» στην πολύχρονη καριέρα του Φώτη Κισκαμπάνη!

Ο 29χρονος (γενν. 08-01-1982) κεντρικός αμυντικός, εξάλλου, έχει ξεπεράσει τις 200 επαγγελματικές συμμετοχές, χρίστηκε διεθνής με τις «μικρές» εθνικές μας ομάδες, ενώ κατέκτησε και τίτλο! Αναμένεται, λοιπόν, να προσδώσει εμπειρία στα μετόπισθεν της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» στην προσπάθειά της να διακριθεί στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ 2.

Ο Φώτης Κισκαμπάνης έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Γαλλικό Κιλκίς, από όπου μεταπήδησε στον Κιλκισιακό. Πραγματοποίησε με τα χρώματα του τελευταίου το ντεμπούτο του στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, τη σεζόν 1998/99. Οι εμφανίσεις του κατά τη διάρκεια εκείνης της αγωνιστικής περιόδου κέντρισαν το ενδιαφέρον της Λάρισας η οποία έσπευσε και τον έκανε δικό της το θέρος του ’99.

Δύο χρόνια έμεινε στο «Αλκαζάρ» ο Βορειελλαδίτης άσος. Σε αυτό το διάστημα συμμετείχε σε 28 αναμετρήσεις και σημείωσε ένα τέρμα. Ακολούθως αγωνίστηκε για ένα έτος στον Ολυμπιακό Βόλου (17 ματς), και κατόπιν έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του: υπέγραψε στον ΠΑΟΚ!

Στα δύο χρόνια που ανήκε στο ρόστερ του «Δικεφάλου», όμως, συμμετείχε μονάχα σε δύο παιχνίδια Α’ Εθνικής! Παρ’ όλ’ αυτά, πανηγύρισε με τη φανέλα της ομάδας την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας το 2003 (σ.σ. ο ίδιος πάντως δεν έπαιξε στον τελικό κόντρα στον συμπολίτη Άρη). Όταν άφησε τους Θεσσαλονικείς, έγινε μέλος της Καστοριάς.

Στους «γουναράδες» πήρε σαφώς περισσότερο χρόνο συμμετοχής – συγκεκριμένα, κατέγραψε 53 εμφανίσεις και δύο γκολ, την περίοδο 2004-06. Έπειτα, μετακινήθηκε στον Μεσσηνιακό, στο δυναμικό του οποίου έμεινε δύο σεζόν έχοντας ρόλο πρωταγωνιστικό (47 ματς). Αμέσως μετά εντάχθηκε στην Καλλιθέα.

Καθιερώθηκε τάχιστα στο βασικό σχήμα της αθηναϊκής ομάδας, και συμπλήρωσε 80 συμμετοχές (σ.σ. σκόραρε και τέσσερα γκολ) με τα χρώματά της ως το καλοκαίρι του 2011, όταν και μετακόμισε στον Απόλλωνα Σμύρνης, όπως προαναφέραμε.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι στο παρελθόν ο Φώτης Κισκαμπάνης αγωνίστηκε με τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα των Παίδων, των Νέων και των Ελπίδων.