Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Καλό φαγητό, καλή παρέα και καλό κλίμα...


Συγχαρητήρια Μπόλονι αλλά και επισημάνσεις



 
Οσοι αγωνίστηκαν εναντίον του Πανιωνίου την περασμένη Κυριακή, προπονήθηκαν χθες το πρωί. Πριν από την έναρξη της προπόνησης, ο Λάσλο Μπόλονι έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη τους στη Νέα Σμύρνη, επισημαίνοντας παράλληλα και τα λάθη τους στη διάρκεια του νικηφόρου αγώνα με τους “κυανέρυθρους”.
Τόσο ο Κοστίν Λάζαρ, όσο και ο Γιώργος Γεωργιάδης, ακολούθησαν χθες ατομικό πρόγραμμα προετοιμασίας, ανεβάζοντας όμως τους ρυθμούς τους, σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες. Αμφότεροι αναμένεται σήμερα να ενταχθούν στο κανονικό πρόγραμμα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ με το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής στη Νέα Σμύρνη, ο Μπόλονι μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Αρίας (εξέτισε την ποινή του), αλλά και του Τσιρίλο, ο οποίος είχε μείνει εκτός αποστολής από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο ως 19ος. Εφόσον όλα εξελιχτούν ομαλά, ο Λάσλο Μπόλονι θα βρεθεί στην ευχάριστη θέση να έχει στη διάθεσή του όλους ανεξαιρέτως τους παίκτες του ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ, που έρχεται ανεβασμένη στην Τούμπα, μετά και τη χθεσινή εκτός έδρας νίκη της επί της Ξάνθης.

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ για το κυριακάτικο ντέρμπι της Τούμπας θα μπει από σήμερα στην τελική ευθεία, με τη διεξαγωγή μιας πρωινής (9.30) προπόνησης στη Νέα Μεσημβρία. Το θετικό είναι ότι σύμφωνα τουλάχιστον με τις προβλέψεις της μετεωρολογικής υπηρεσίας, οι καιρικές συνθήκες θα είναι καλύτερες σε σύγκριση με χθες και δε θα αποτελέσουν εμπόδιο στις προσπάθειες των παικτών.
Πρωινή προπόνηση έχει προγραμματιστεί και για αύριο, ενώ η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το απόγευμα του Σαββάτου στην Τούμπα.

Το φιάσκο Φλωρίδη και ο αναβρασμός του κόσμου

Οι χθεσινές εξελίξεις με τις επίσημες ανακοινώσεις των δύο ανδρών προκάλεσαν δικαιολογημένο αναβρασμό στον κόσμο. Καθώς οι περισσότεροι πίστευαν πως ο Φλωρίδης θα διαθέσει τουλάχιστον έξι εκατομμύρια ευρώ σε πρώτη φάση για την ομάδα, κάτι το οποίο δεν έγινε. Και όχι μόνο αυτό, ήθελε να σχηματίσει διοίκηση χωρίς να βάλει χρήματα και χωρίς να παρουσιάσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά που ζητά από τους επενδυτές η επιτροπή.
Επί τρεις μήνες ο φίλαθλος κόσμος του ΠΑΟΚ άκουγε υποσχέσεις που δεν υλοποιήθηκαν. Επί τρεις μήνες ο Βασίλης Φλωρίδης παρουσιαζόταν ως ο … Μεσσίας που θα αναλάμβανε τις τύχες του ΠΑΟΚ και θα έβαζε ένα σωρό εκατομμύρια για να απογειώσει την ομάδα. Χθες ο μύθος κατέρρευσε. Ο Φλωρίδης μία ημέρα μετά την παράταση που ζήτησε για την αύξηση, δημοσιοποίησε πως ήθελε να ηγηθεί της ΠΑΕ χωρίς να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες.

ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ
με Φλωρίδη
και διαζύγιο


Και το εντυπωσιακό είναι πως όλα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες. Όταν διαπιστώθηκαν στις μυστικές συζητήσεις που είχαν γίνει, έντονες διαφωνίες ανάμεσα στον Γιώργο Σαχπατζίδη και τον Βασίλη Φλωρίδη. Σε πραγματικό φιάσκο εξελίχθηκε η υπόθεση Φλωρίδη καθώς χθες με γραπτή του ανακοίνωση, ούτε λίγο – ούτε πολύ, υποστήριξε πως οι λοιποί μέτοχοι (δεν τους κατονομάζει αλλά προφανώς εννοεί τον Σαχπατζίδη και τον Κατσαρή) δεν του επέτρεψαν να σχηματίσει διοίκηση, τα περισσότερα μέλη της οποίας θα προέρχονταν από το περιβάλλον του. Και πολύ σωστά βεβαίως δεν επετράπη στον Φλωρίδη να σχηματίσει διοίκηση, καθώς δεν έχει διαθέσει ούτε ένα ευρώ στην ΠΑΕ και φυσικά δεν έχει προσκομίσει τα δικαιολογητικά που ζητά η επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού.
Αποδείχθηκε περίτρανα πως οι πληροφορίες που είχαν γίνει γνωστές από το Οικουμενικό Πατριαρχείο απηχούσαν στην πραγματικότητα, όταν έγινε γνωστό πως ο Φλωρίδης δεν πρέπει να ανακατευθεί με τα κοινά του ΠΑΟΚ. Η αλήθεια είναι πως ο ΠΑΟΚ ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα. Ο πακτωλός των εκατομμυρίων από τον Φλωρίδη δεν εμφανίστηκε ποτέ. Τα ΣΠΟΡ και ο Sport 103 FM είχαν πάρει σαφείς αποστάσεις από την πρώτη στιγμή. Ο Φλωρίδης χόρτασε τους φιλάθλους με υποσχέσεις, τους τρεις πιο κρίσιμους μήνες για κάθε ομάδα, την περίοδο της προετοιμασίας, της ενίσχυσης και της έναρξης των υποχρεώσεων. Οι χθεσινές ανακοινώσεις Φλωρίδη και Σαχπατζίδη, ήρθαν να επιβεβαιώσουν τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών, σύμφωνα με τις οποίες οι δύο τα “έσπασαν”.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΦΛΩΡΙΔΗ
Ο Φλωρίδης έστειλε πρώτος τη γραπτή του δήλωση χθες το μεσημέρι, επισημαίνει πως δεν τον άφησαν να κάνει διοίκηση και υποστηρίζει στο τέλος πως στόχος του είναι να πάρει τον ΠΑΟΚ. Μόνο που δεν πείθει πλέον κανέναν.
Στη ανακοίνωση ανέφερε:
“Την  19η Σεπτεμβρίου 2011, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του κου. Φλωρίδη με το νομικό σύμβουλο του κυρίου Σαχπατζίδη εν απουσία του δευτέρου, προκειμένου να διευθετηθούν λεπτομέρειες για την ανάληψη της Διοίκησης της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. Για τον παραπάνω λόγο συναντήθηκε ο κος. Φλωρίδης, σήμερα, 21- 9- 2011, στην Αθήνα διά ζώσης και με τον κο. Σαχπατζίδη. Τα δεδομένα που τέθηκαν από την πλευρά μας ήταν τα εξής:
Το ποσό χρημάτων που έχει υποσχεθεί να καταβάλει ο κος Φλωρίδης για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., είναι σε θέση να το διαθέσει ανά πάσα στιγμή, εφόσον ολοκληρωθεί η διαδικασία από τις αρμόδιες αρχές του Δημοσίου. Είναι ωστόσο αυτονόητο, ότι για την εκ μέρους μας καταβολή του ως άνω ποσού, το Δ.Σ. (επταμελές) της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. θα αποτελείται κατά πλειοψηφία από τέσσερα άτομα της επιλογής του κου Φλωρίδη. Πρόταση και επιθυμία μας είναι για τα υπόλοιπα τρία άτομα ως μέλη του Δ.Σ. η παραμονή του Θ. Ζαγοράκη στη θέση του προέδρου του Δ.Σ. μέχρι να δοθεί η έγκριση της ΕΕΑ, καθώς και η παρουσία στο Δ.Σ., ατόμου το οποίο θα προκύψει από απόφαση του Δ.Σ του Ερασιτέχνη Π.Α.Ο.Κ.. Με την σύνθεση αυτή, υπάρχει η πεποίθηση ότι ο Π.Α.Ο.Κ. θα είναι ενωμένος, συσπειρωμένος και πιο δυνατός από ποτέ.
Δυστυχώς και παρά το καλό κλίμα που επικρατεί στις σχέσεις μου με τους λοιπούς μετόχους, η ανωτέρω πρότασή μου δεν έγινε αποδεκτή. Το ενδιαφέρον μου, ωστόσο, για την ανάληψη της Διοίκησης της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. παραμένει αμείωτο και μοναδικός μου στόχος και σκοπός ζωής είναι να κάνω τον ΠΑΟΚ ξανά μεγάλο όπως του αρμόζει, πρωταγωνιστή  του ελληνικού και ευρωπαϊκού στερεώματος, με μοναδικό στόχο την κατάκτηση όλων των τίτλων τους οποίους διεκδικεί.
Εμείς μαζί για μία ζωή…Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα”.

ΣΑΧΠΑΤΖΙΔΗΣ: ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ Ο ΦΛΩΡΙΔΗΣ

Ο επιχειρηματίας και μέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γιώργος Σαχπατζίδης με γραπτή του δήλωση “άδειασε” τον Βασίλη Φλωρίδη καθώς επισημαίνει πως ο Φλωρίδης δεν έχει βάλει ούτε ένα ευρώ στον ΠΑΟΚ.
Η ανακοίνωση του κ. Γιώργου Σαχπατζίδη αναφέρει:
“Εξ αφορμής σημερινών σχετικών δημοσιευμάτων θεωρώ σκόπιμο να καταστήσω γνωστά τα εξής:
1) Το ενδεχόμενο κοινής δράσης μου με τον κ. Βασίλη Φλωρίδη σχετικά με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ματαιώθηκε. Οι λόγοι οφείλονται αποκλειστικά στον ίδιο τον κ. Φλωρίδη και είναι οι εξής:
Πρώτον, μέχρι σήμερα ο κ. Φλωρίδης δεν έχει καταβάλει από δικά του χρήματα κανένα ποσό για τη συμμετοχή του στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ
Δεύτερον, παρά τις επανειλημμένες υπενθυμίσεις και παρόλο που αύριο (22/9) εκπνέει η προθεσμία κάλυψης του μετοχικού κεφαλαίου, δεν υπήρξε εκ μέρους του κ. Φλωρίδη καμία ουσιαστική πρόοδος στη συλλογή των στοιχείων, που θα επέτρεπαν την τεκμηρίωση της φερεγγυότητας του ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.
Τρίτον, παρ' όλο που προσωπικά δεν διακατέχομαι από τη φιλοδοξία να αποκτήσω ο ίδιος διοικητική θέση στον ΠΑΟΚ, σε καμία περίπτωση δεν ήταν δυνατό να συνηγορήσω στην αξίωση του κ. Φλωρίδη να αποκτήσει εκείνος τον διοικητικό έλεγχο της ΠΑΕ πριν καταβάλει χρήματα- έστω και ένα ευρώ- για την απόκτηση μετοχών.
2) Πάντοτε υπήρξα αρωγός στα προβλήματα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αυτό αποτελεί την καλύτερη απόδειξη της αγάπης μου για τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του. Το ενδιαφέρον μου για την εξομάλυνση των προβλημάτων της ΠΑΕ και η μέριμνά μου για την καλή αγωνιστική πορεία της ομάδας εξακολουθούν αμείωτα όπως και στο παρελθόν”.

Είναι ξεκάθαρο από το περιεχόμενο των δύο ανακοινώσεων πως οι δύο άνδρες δε συνεχίζουν μαζί. Μάλιστα χθες έγινε γνωστό πως οι μετοχές που πήρε ο Φλωρίδης θα μεταβιβαστούν στον γιο του Σαχπατζίδη, τον Δημήτρη. Ο Σαχπατζίδης ζητούσε από τον Φλωρίδη να του επιστρέψει τα χρήματα που του είχε δώσει για την αύξηση, αλλά κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί έως χθες.

Ο Κάκος σφυρίζει στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ























Ο Τάσος Κάκος θα διευθύνει το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής του με την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 4ης αγωνιστικής
Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου
(17:15) ΕΑΚ Κέρκυρας Κέρκυρα-Πανιώνιος
Θάνος Δημήτριος (Γρεβενών)
Γεωργιάδης Γεώργιος (Κοζάνης)
Βασιλειάδης Λεωνίδας (Μακεδονίας)
(19:30) Παγκρήτιο Εργοτέλης-Ολυμπιακός
Παππάς Ανδρέας (Αθηνών)
Γούκος Δημήτριος (Ηπείρου)
Γεωργαράκος Νικόλας (Αθηνών)
Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου
(16:00) Αστέρα Τρίπολης Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος
Μήτσιος Χρήστος (Ηπείρου)
Σαραϊδάρης Δημήτριος (Μακεδονίας)
Ευθυμιάδης Δαμιανός (Πιερίας)
(16:00) Skoda Ξάνθη Arena Skoda Ξάνθη-ΟΦΗ
Αρετόπουλος Αλέξανδρος (Τρικάλων)
Γρεβένης Αλέξανδρος (Χαλκιδικής)
Κουρομπύλια Χρυσούλα (Καρδίτσας)
(18:15) Παναιτωλικού Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα
Δελφάκης Ιωάννης (Αρκαδίας)
Αλεξέας Ηλίας (Μεσσηνίας)
Ελευθερίου Φλώριος (Αθηνών)
(20:30) Τούμπας ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
Κάκος Αναστάσιος (Κέρκυρας)
Ακρίβος Χρήστος (Αθηνών)
Τάτσης Δημήτριος (Ηπείρου)