Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Συγχαρητήρια Μπόλονι αλλά και επισημάνσεις



 
Οσοι αγωνίστηκαν εναντίον του Πανιωνίου την περασμένη Κυριακή, προπονήθηκαν χθες το πρωί. Πριν από την έναρξη της προπόνησης, ο Λάσλο Μπόλονι έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη τους στη Νέα Σμύρνη, επισημαίνοντας παράλληλα και τα λάθη τους στη διάρκεια του νικηφόρου αγώνα με τους “κυανέρυθρους”.
Τόσο ο Κοστίν Λάζαρ, όσο και ο Γιώργος Γεωργιάδης, ακολούθησαν χθες ατομικό πρόγραμμα προετοιμασίας, ανεβάζοντας όμως τους ρυθμούς τους, σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες. Αμφότεροι αναμένεται σήμερα να ενταχθούν στο κανονικό πρόγραμμα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ με το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής στη Νέα Σμύρνη, ο Μπόλονι μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Αρίας (εξέτισε την ποινή του), αλλά και του Τσιρίλο, ο οποίος είχε μείνει εκτός αποστολής από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο ως 19ος. Εφόσον όλα εξελιχτούν ομαλά, ο Λάσλο Μπόλονι θα βρεθεί στην ευχάριστη θέση να έχει στη διάθεσή του όλους ανεξαιρέτως τους παίκτες του ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ, που έρχεται ανεβασμένη στην Τούμπα, μετά και τη χθεσινή εκτός έδρας νίκη της επί της Ξάνθης.

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ για το κυριακάτικο ντέρμπι της Τούμπας θα μπει από σήμερα στην τελική ευθεία, με τη διεξαγωγή μιας πρωινής (9.30) προπόνησης στη Νέα Μεσημβρία. Το θετικό είναι ότι σύμφωνα τουλάχιστον με τις προβλέψεις της μετεωρολογικής υπηρεσίας, οι καιρικές συνθήκες θα είναι καλύτερες σε σύγκριση με χθες και δε θα αποτελέσουν εμπόδιο στις προσπάθειες των παικτών.
Πρωινή προπόνηση έχει προγραμματιστεί και για αύριο, ενώ η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το απόγευμα του Σαββάτου στην Τούμπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου