Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

«Τρέχει» για ΑΕΚ

Στο να είναι έτοιμος στο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ, την επόμενη Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, θα επικεντρωθούν οι προσπάθειες του Βλάνταν Ίβιτς και του ιατρικού επιτελείου του ΠΑΟΚ.

Ο Σέρβος μέσος ταλαιπωρείται εδώ και δυο μέρες από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, όμως οι σημερινές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ήταν καθησυχαστικές, αφού δεν έδειξαν θλάση.

Ως εκ τούτου θα χάσει το κυριακάτικο ματς με τον Εργοτέλη, αλλά θα κάνει αγώνα… δρόμου για να είναι έτοιμος στο ντέρμπι «Δικεφάλων» στο Κύπελλο.

«Σάλπι, εδώ θα μείνεις»

Με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη θα συνεχίζει να παλεύει για την επίτευξη των στόχων του ο ΠΑΟΚ. Η απόφαση πάρθηκε στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ, με τον διεθνή επιθετικό να λαμβάνει μήνυμα «εδώ θα μείνεις».

Στη σημερινή συνεδρίαση, διάρκειας τεσσάρων ωρών, ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και το τι μέλλει γενέσθαι με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Στο… βωμό της οικονομικής εξυγίανσης της ΠΑΕ, δεν θα ‘ταν διόλου απίθανο να αποχωρήσει από τους «ασπρόμαυρους».

Όμως, οι ιθύνοντες του συλλόγου εκτίμησαν ότι μπορούν να υλοποιήσουν το συγκεκριμένο πλάνο χωρίς να... θυσιάσουν τον «Σάλπι». Μάλιστα, ο πρόεδρος, Θόδωρος Ζαγοράκης, τον κάλεσε στα γραφεία προκειμένου να συζητήσουν και τις τελευταίες λεπτομέρειες. Εκεί ο Ζήσης Βρύζας και ο Παντελής Κωνσταντινίδης του ανέλυσαν την κατάσταση, του πρότειναν μεν μείωση αποδοχών, αλλά με παράλληλη επέκταση του συμβολαίου για έναν χρόνο, με τον 30χρονο να αποχωρεί με καλή διάθεση από όσα άκουσε.