Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Τα πλάνα του Μπόλονι για ΟΦΗ

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει αύριο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εθνικών ομάδων (όπου ο Φωτάκης σφράγισε την πρόκριση της Εθνικής μας στο Euro 2012 με το γκολ της ισοφάρισης που πέτυχε στη νίκη με 1-2 επί της Γεωργίας), καθώς υποδέχεται τον ΟΦΗ στην Τούμπα (20:30) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής και θέλει μόνο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.
Χωρίς Κοντρέρας και Μπαλάφα
Ο Λάσλο Μπόλονι δεν μπορεί να υπολογίζει για το ματς με τον ΟΦΗ τον Κοντρέρας αλλά και τον Μπαλάφα. Ο Χιλιανός (επέστρεψε από τη Χιλή αργά το βράδυ της Πέμπτης) έκανε χθες θεραπεία αλλά είναι νοκ άουτ για αύριο μαζί με το Μπαλάφα (έχει θλάση και θα μείνει εκτός για δύο περίπου εβδομάδες).
Ο Κοντρέρας, που έκανε χθες το βράδυ εξετάσεις, νιώθει καλύτερα (είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με τη Ρουμπίν στο Καζάν), αλλά παραμένει αμφίβολος για τα επόμενα ματς και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με τον Άρη την επόμενη εβδομάδα.
Έτσι ο ΠΑΟΚ δεν έχει -ειδικά για αύριο με τον ΟΦΗ- εναλλακτικές επιλογές στους κεντρικούς αμυντικούς πίσω από τους Μαλεζά και Τσιρίλο (κατ’ ανάγκην είναι ο Σνάουτσνερ!).
Όπως και να έχει ο Μπόλονι αλλά και όλη η ομάδα θέλουν αύριο την επιστροφή του ΠΑΟΚ στις νίκες απέναντι στον ΟΦΗ.
Ο Ρουμάνος τεχνικός σκέφτεται να κάνει κάποιες διαφοροποιήσεις στον κορμό του βασικού σχήματος και ίσως αφήσει εκτός 11άδας τους Βιεϊρίνια και Έτο, οι οποίοι μέχρι τώρα δεν είχαν λείψει από την 11άδα σε κανένα προηγούμενο επίσημο ματς.
Στις σκέψεις του για το 4-3-3 είναι ο Κρέσιτς, με Λίνο – Σνάουτσνερ στα άκρα της άμυνας και Μαλεζάς - Τσιρίλο κεντρικά, τον Γκαρσία ως αμυντικό χαφ και πιο μπροστά τους Ιβιτς και Φωτάκη, ενώ στην επιθετική τριάδα δοκίμασε τον Γεωργιάδη αριστερά, τον Σαλπιγγίδη δεξιά και τον Αθανασιάδη στην κορυφή.
Τα τελικά του πλάνα θα τα βγάλει πάντως μετά τη σημερινή τελευταία προπόνηση της ομάδας.
* Διαιτητής θα είναι ο Σταύρος Τριτσώνης (Αθηνών), με βοηθούς τους κ.κ. Γεωργακάκο (Αθηνών) και Καρατζίκα (Αθηνών), 4ος διαιτητής θα είναι ο κ. Καλογερόπουλος (Αθηνών) και παρατηρητής διαιτησίας ο κ. Τσαχειλίδης (Πειραιά).
ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ
Αύριο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα τιμήσουν τη μνήμη των έξι παιδιών που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα των Τεμπών στις 4/10/1999 με έναν ιδιαίτερο τρόπο: ΔΕ θα αναρτήσουν κανένα πανό, πέρα από εκείνα με τα ονόματα των θυμάτων. Σχετική ανακοίνωση του ΣΦ ΠΑΟΚ Ελευθερίου - Κορδελιού αναφέρει: “O Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Ελευθερίου-Κορδελιού ανακοινώνει ότι στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΟΦΗ θα κρεμαστούν μόνο τα πανό με τα ονοματεπώνυμα των 6 αδικοχαμένων αδερφών μας”.

Για ποιόν έρχεται η Μαρσέιγ;

Η… παρέλαση των σκάουτερ από την Τούμπα συνεχίζεται! Αυτή τη φορά και ενόψει του αγώνα με την Σάμροκ Ρόβερς για την 3η αγωνιστική των Ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, άνθρωπος της Μαρσέιγ θα είναι στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει ενημερωθεί για την παρουσία εκπροσώπου της γαλλικής ομάδας, αλλά από εκεί και πέρα δεν γνωρίζει τίποτα άλλο…
Για ποιον ποδοσφαιριστή λοιπόν έρχονται οι Γάλλοι στην Τούμπα;
Για κάποιον παίκτη της Σάμροκ;
Μάλλον όχι...
Αν ήθελαν, θα μπορούσαν να τον είχαν παρακολουθήσει σε κάποιον άλλον αγώνα του ιρλανδικού πρωταθλήματος ή του Γιουρόπα Λιγκ.
Σύμφωνα με πληροφορίες των ΣΠΟΡ στο στόχαστρο της Μαρσέιγ υπάρχουν αυτή την στιγμή, όχι ένας αλλά δύο ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου!
Χωρίς να μπούμε στη διαδικασία της ονοματολογίας, αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι οι συγκεκριμένοι δύο ποδοσφαιριστές είναι στο μικροσκόπιο της ομάδας από το γαλλικό νότο εδώ και πάρα πολύ καιρό και οι περιπτώσεις τους εξετάζονται πολύ σοβαρά. Γι’ αυτό εξάλλου αποφάσισαν να κάνουν το ταξίδι προς τη Θεσσαλονίκη και να βρεθούν την ερχόμενη Πέμπτη στις κερκίδες της Τούμπας.

Πρεμιέρα για Γιάννου με ΟΦΗ

Ο Λάσλο Μπόλονι πήρε 20 παίκτες στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Τούμπα, συμπεριλαμβάνοντας στις επιλογές του για πρώτη φορά και τον Απόστολο Γιάννου.

Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας, για το αυριανό ματς με τον Κρητικού αποτελείται από τους παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές:
1. Αθανασιάδης Στέφανος
2. Γεωργιάδης Γιώργος
3. Γιάννου Απόστολος
4. Μαλεζάς Στέλιος
5. Παπάζογλου Θανάσης
6. Σαλπιγγίδης Δημήτρης
7. Φωτάκης Γιώργος
8. Χαλκιάς Κώστας
9. Λίνο
10. Αρίας Ντιέγκο
11. Τσιρίλο Μπρούνο
12. Έτο
13. Γκαρσία Πάμπο
14. Ίβιτς Βλάνταν
15. Κρέσιτς Ντάριο
16. Λάζαρ Κοστίν
17. Λεονάρντο
18. Σπαντάσιο Ζουλιάνο
19. Σνάουτσνερ Μίροσλαβ
20. Βιεϊρίνια
Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρωί, 11 παίκτες (που τελικά έμειναν εκτός αποστολής) βρέθηκαν στη Νέα Μεσημβρία και προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του βοηθού του Μπόλονι, Χοακίμ Πρέτο. Αυτοί ήταν οι: Ρομπέρ, Τσουκαλάς, Γλύκος, Κατσικάς, Αποστολόπουλος, Παναγιωτούδης, Σταφυλίδης, Ιντζίδης, Κίτσιου, Πέλκας, Μελισσάς και Λαμπάκης.