Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Για ποιόν έρχεται η Μαρσέιγ;

Η… παρέλαση των σκάουτερ από την Τούμπα συνεχίζεται! Αυτή τη φορά και ενόψει του αγώνα με την Σάμροκ Ρόβερς για την 3η αγωνιστική των Ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, άνθρωπος της Μαρσέιγ θα είναι στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει ενημερωθεί για την παρουσία εκπροσώπου της γαλλικής ομάδας, αλλά από εκεί και πέρα δεν γνωρίζει τίποτα άλλο…
Για ποιον ποδοσφαιριστή λοιπόν έρχονται οι Γάλλοι στην Τούμπα;
Για κάποιον παίκτη της Σάμροκ;
Μάλλον όχι...
Αν ήθελαν, θα μπορούσαν να τον είχαν παρακολουθήσει σε κάποιον άλλον αγώνα του ιρλανδικού πρωταθλήματος ή του Γιουρόπα Λιγκ.
Σύμφωνα με πληροφορίες των ΣΠΟΡ στο στόχαστρο της Μαρσέιγ υπάρχουν αυτή την στιγμή, όχι ένας αλλά δύο ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου!
Χωρίς να μπούμε στη διαδικασία της ονοματολογίας, αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι οι συγκεκριμένοι δύο ποδοσφαιριστές είναι στο μικροσκόπιο της ομάδας από το γαλλικό νότο εδώ και πάρα πολύ καιρό και οι περιπτώσεις τους εξετάζονται πολύ σοβαρά. Γι’ αυτό εξάλλου αποφάσισαν να κάνουν το ταξίδι προς τη Θεσσαλονίκη και να βρεθούν την ερχόμενη Πέμπτη στις κερκίδες της Τούμπας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου