Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Οι ομάδες δεν φτιάχνονται σε μία μέρα

Ο Κώστας Κατσουράνης μίλησε για τα λάθη που έγιναν, για την προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ και για τα ψυχικά αποθέματα που είχε σήμερα η ομάδα στα Γιάννενα.
 
 
Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

«Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, είπαμε να δώσουμε ότι ψυχικά αποθέματα είχαμε στα αποδυτήρια. Όταν αποφασίσαμε να παίξουμε χωρίς φόβο και με τον καθένα να ζητάει τη μπάλα, ήρθε και η νίκη.

Τα πλέι οφ είναι κάτι πολύ κουραστικό και δύσκολο για τους ποδοσφαιριστές. Δεν είναι ώρα να πανηγυρίζουμε. Τελείωσαν ευτυχώς όλα καλά για μας, αλλά χωρίς να δείξουμε πως είμαστε πολύ καλύτεροι από τους αντιπάλους στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να οργανωθούμε και να μάθουμε από τη φετινή χρονιά. Όλοι κάναμε λάθη από τον πιο μεγάλο μέχρι τον τελευταίο που δουλεύει σε αυτή την ΠΑΕ. Πρέπει ο ΠΑΟΚ να λειτουργήσει ακόμα καλύτερα σε όλους τους τομείς για να γίνει αυτός που θέλει ο κόσμος του και εμείς οι ποδοσφαιριστές.

Είναι δύσκολο να μπεις στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Όσο μεγάλους παίκτες και να φέρεις δεν φτιάχνεις ομάδα. Οι ομάδες χτίζονται δίνοντας ευκαιρίες στα νέα παιδιά. Αν είσαι καλός όλη τη χρονιά μπαίνεις στα πλέι οφ και εκεί χρειάζεσαι και τύχη που είχαμε εμείς σήμερα για να πετύχουμε αυτό που πετύχαμε»

Η πρώτη ματιά στους πιθανούς αντιπάλους

Μια πρώτη ματιά στο τωρινό ρόστερ των ομάδων - πιθανών αντιπάλων του ΠΑΟΚ στη τρίτη προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ....

ΛΥΩΝ (Γαλλία)
ΣΚΟΡΕΡ: Μπαφεντιμπί Γκομίς (16 γκολ), Λισάντρο Λόπεζ (11 γκολ)
ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΟΡΜΟΣ: Μίλαν Μπίσεβατς, Μουχαμαντού Νταμπό, Μαξίμ Γκοναλόνς, Αλεξάντρ Λακαζέτ, Αντουάν Ρεβεγιέρ, Ρεμί Βερκούτρ.

ΖΕΝΙΤ (Ρωσία)
ΣΚΟΡΕΡ: Αλεξαντρ Κερζάκοφ (11 γκολ), Χουλκ (7 γκολ)
ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΟΡΜΟΣ: Άλεξ Βίτσελ, Βλάτσεσλαβ Μαλαφέεφ, Ρόμαν Σιρόκοφ, Τομας Χούμποκαν, Νικολας Λομπαέρτς, Ιγκορ Ντενίσοβ, Μπρούνο Άλβεζ, Ντομένικο Κρισίτο.

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ (Ολλανδία)
ΣΚΟΡΕΡ: Ντράις Μέρτενς (16 γκολ), Ζέρεμεν Λενς (15 γκολ),  Τζερτζίνιο Ουνάλντουμ (14 γκολ)
ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΟΡΜΟΣ: Ατίμπα Χάτσινσον, Μαρσέλο Αντόνιο, Τιμ Μάταβς, Κέβιν Στρούτμαν, Μαρκ Φαν Μπόμελ, Όλα Τοϊβόνεν, Βίλφρεντ Μπουμά.


ΜΕΤΑΛΙΣΤ (Ουκρανία)
ΣΚΟΡΕΡ: Κλέιτον (15 γκολ), Τζόναταν Κριστάλντο (9 γκολ)
ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΟΡΜΟΣ: Σεμπάστιαν Μπλάνκο, Έντμαρτν Ντε Λακέρντα, Πάπα Γκουέγιε, Αλεξάντρ Χοριάνοφ, Ζοσέ Σόσα, Κριστιάν Βιλάγκρα, Ουίλιαμ Γκόμεζ.


ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (Τουρκία)
ΣΚΟΡΕΡ:  Μούσα Σο (16 γκολ), Ντιρκ Κάιτ (8 γκολ)
ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΟΡΜΟΣ: Κανέρ Ερκίν, Κρίστιαν Μαρκ, Γκοχάν Γκιονούλ, Μεμέτ Τοπάλ, Μεμέτ Τοπούζ, Ραούλ Μεριέλες, Βολκάν Ντεμιρέλ.

Το πανηγύρισαν με την ψυχή τους













ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΠΑΟΚ 1-2(ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΙΚΟΝΕΣ)