Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΙΚΟΝΕΣ

ΤΑ ΕΙΧΑΝΕ ΧΑΜΕΝΑ.........

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 3-0


Αρχοντική εμφάνιση και τριάρα στην ΑΕΚ!

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής και θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας και να επιβεβαιώσει την καλή του κατάσταση πριν και το παιχνίδι με την Ρούμπιν Καζάν.

Ολα έτοιμα για να αρχίσει ο αγώνας. Οι παίκτες των δύο ομάδων βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο, εκπληκτική ατμόσφαιρα στις κερκίδες. Με λευκή φανέλα και λευκά σορτς οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Με κίτρινη φανέλα και μαύρο σορτς η ΑΕΚ.

Ο Στέλιος Μαλεζάς συμπληρώνει σήμερα 100 συμμετοχές στη Σούπερ Λιγκ.

Αρχίζει ο αγώνας

1΄Πρώτη επίθεση για την ΑΕΚ.

4΄Αναγνωριστικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες.

6΄Φάουλ από τον Γκαρσία στην αγκαλιά του Αραμπατζή.

10΄Ο Βιεϊρίνια απέφυγε όποιον βρήκε μπροστά του, έπιασε δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα βρήκε πάνω στον Δέλλα.

11΄ Σουτ του Φωτάκη μακρινό, βρήκε ο Αραμπατζής κι έδιωξε σε κόρνερ. Ο ΠΑΟΚ ζεσταίνεται...

12΄Ο Ετο μπήκε από δεξιά στην περιοχή, έδιωξε ο Κάλα.

16΄ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ 1-0 ο Αντελίνο Βιεϊρίνια! Ο Φωτάκης κάνει δυνατό σουτ και η μπάλα από κόντρα στον Κάλα φτάνει στον Βιείρίνια που με σουτ από πολύ κοντά ανοίγει το σκορ. η ΑΕΚ φωνάζει για οφσάιντ, αλλά ο Βιεϊρίνια καλύπτονταν από τον Βάργκας. Γκολάρα και 1-0 με το δεξί ο Δικέφαλος στην Τούμπα.

18΄Κίτρινη κάρτα στον Καράμπελα για διαμαρτυρία

21΄Αστοχη έξοδος του Κρέσιτς, που βρήκε αέρα, ο Δέλλας πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Κοντρέρας είχε διαβάσει τη φάση, πήρε βάθος και έδιωξε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

22΄Κίτρινη κάρτα στον Κρέσιτς για διαμαρτυρία.

25΄Ο Γκουντιόνσεν στρώνει στον αμαρκάριστο Λεονάρντο έξω από την περιοχή. Ο Βραζιλιάνος σουτάρει ψηλά άουτ.

27΄4 φάουλ ο ΠΑΟΚ, 9 η ΑΕΚ

27΄Κίτρινη κάρτα στον Βάργκας για διαμαρτυρία.

35΄Σουτ του Γκουντιόνσεν στην κίνηση, μπλόκαρε ο Κρέσιτς.

37΄ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ 2-0 ο ΠΑΟΚ με Αθανασιάδη! Ο Ετο συνεργάστηκε με τον Σαλπιγγίδη, μπήκε από δεξιά και σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Κλάους που πλάσαρε σε άδεια εστία. Μαγική βραδιά και κίτρινη κάρτα στον Δέλλα, που έχασε μπάλα και αντίπαλους...

42΄Σουτ του Αθανασιάδη μπλόκαρε ο Αραμπατζής

44΄Κίτρινη κάρτα στον Κάλα

45΄ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Σαλπιγγίδης κάνει το 3-0. Ατέλειωτο πάρτι στις κερκίδες και στην άμυνα της ΑΕΚ. Σέντρα του Λίνο από αριστερά, προβολή του Σάλπι και γκολ.

45΄Πανηγυρίζει ο Λάσλο Μπόλονι, τα χει χαμένα ο Χιμένεθ.

45΄Τέλος πρώτου ημιχρόνου

Δεύτερο ημίχρονο

κατοχή μπάλας: 57-43%

Δύο αλλαγές η ΑΕΚ στην επανάληψη. Γκερέιρο και Μπέλεκ αντί Κάλα και Λυμπερόπουλου και αλλαγή στο σύστημα από 4-4-2 σε 4-3-3

46΄Αρχισε το δεύτερο ημίχρονο. Ο Μαλεζάς πήρε οδηγίες να προσέχει τον Μπέλεκ.

53΄Παραλίγο να κάνει τέσσερα τα γκολ ο ΠΑΟΚ. Ο Βιεϊρίνια σούταρε δυνατά και ο Αραμπατζής έδιωξε σωτήρια με τα πόδια.

57΄Σέντρα σουτ του Λεονάρντο, μπλόκαρε σταθερά ο Κρέσιτς.

59' Ο Αραμπατζής πρόλαβε και έκλεψε την μπάλα με τα χέρια από τον Βιεϊρίνια.

60΄Κάρτα στον Αρίας που... σήκωσε τον συμπατριώτη του Βάργκας.

61΄Ο Χοσέ Κάρλος στη θέση του τραυματία Γεωργέα. Ο Μάκος θα πάει δεξί μπακ.

64΄Σουτ του Σαλπιγγίδη στην κίνηση, πάνω στον Αραμπατζή, που είχε πάρει καλή θέση.

65΄Ο Σπαντάσιο θα περάσει στη θέση του Φωτάκη.

68΄Σουτ του Γκουντιόνσεν, κόντραρε, αλλά δεν ξεγελάστηκε ο Κρέσιτς.

75΄Κίτρινη κάρτα στον Αθανασιάδη.

77΄Βγαίνει ο Σαλπιγγίδης που αποθεώνεται. Στη θέση του ο Γεωργιάδης, τον οποίο διεκδίκησε η ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ στη μεταγραφική περίοδο.

84΄Ολόθερμο χειροκρότημα στον Βιείρίνια που δίνει τη θέση του στον Σνάουτσνερ.

Τελευταίο σφύριγμα από τον Κάκο


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Έτο, Λίνο, Κοντρέρας, Μαλεζάς, Αρίας, Γκαρσία, Φωτάκης (66΄ Σπαντάσιο), Βιεϊρίνια (84΄Σνάουτσνερ), Σαλπιγγίδης (77΄Γεωργιάδης), Αθανασιάδης.
Στον πάγκο είναι οι: Χαλκιάς, Μπαλάφας, Γεωργιάδης, Τσιρίλο, Σπαντάσιο, Ίβιτς, Σνάουτσνερ. Εκτός αποστολής έμειναν οι Παπάζογλου, Ρομπέρ

ΑΕΚ: Αραμπατζής, Γεωργέας (61΄Χοσέ Κάρλος), Καράμπελας, Μανωλάς, Δέλλας, Βάργκας, Μάκος, Κάλα (46΄Γκερέιρο), Λεονάρντο, Γκουντγιόνσεν, Λυμπερόπουλος (46΄Μπέλεκ)
Στον πάγκο είναι οι: Μοσχονάς, Κοντοές, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Χοσέ Κάρλος, Λαγός, Κλωναρίδης

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Τάσος Κάκος με βοηθούς τους Ακρίβο, Τάτση. Τέταρτος διαιτητής είναι ο Σιδηρόπουλος.

Μπόλονι: Ηταν η καλύτερη ποδοσφαιρική μας παράσταση

Aυτή η εμφάνιση ικανοποίησε ακόμη και τον απαιτητικό Λάσλο Μπόλονι. Μετά τη λήξη του αγώνα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ δήλωσε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού:  "Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί αυτό το αποτέλεσμα ήρθε μετά από ένα δύσκολο μήνα, όπως ήταν ο Σεπτέμβριος. Η σημερινή ήταν η καλύτερη ποδοσφαιρική μας παράσταση έως τώρα. Ηταν ότι καλύτερο για αυτό τον έξοχο κόσμο που ήρθε στο γήπεδο για να μας υποστηρίξει".
"Είμαι χαρούμενος. Γιατί μέσα στον Σεπτέμβριο κερδίσαμε άλλη μια φορά και γιατί είναι η πρώτη μου νίκη επί της ΑΕΚ, ενός πολύ σημαντικού αντιπάλου. Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και το καλό πρώτο ημίχρονο και χαρούμενος για τους φιλάθλους μας και την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν. Αυτή την στιγμή το πιο σημαντικό είναι η αποθεραπεία, ψυχολογική και σωματική. Θα ήθελα να πω καλή επιτυχία και στις τρεις ομάδες της Ελλάδας που συμμετέχουν μεσοβδόμαδα στην Ευρώπη."

Και πρόσθεσε: "Μετά τα πρώτα δέκα λεπτά πετάξαμε από πάνω μας την πίεση, σε φυσική κατάσταση ήμασταν παρόντες, το παιχνίδι μας είχε συνεχή κίνηση και κίνηση μπρος τα εμπρός. Δεν μπορώ να πω ότι δεν κάναμε λάθη, ακόμη και στο πρώτο ημίχρονο. Σίγουρα αν μπορέσουμε να επαναλάβουμε τέτοια παιχνίδια και στην Τούμπα και σε εκτός έδρας ματς οι φίλαθλοί μας θα είναι χαρούμενοι."

Τόνισε με νόημα πως: "Στην δουλειά μας υπάρχουν μόνο δύο κατευθύνσεις. Πρόοδος και οπισθοδρόμηση, οπότε αν σταματήσεις να εξελίσσεσαι πέφτεις."

Συνέχισε λέγοντας:

Για τους παίκτες που χρησιμοποιεί: "Δεν δείχνω επιμονή σε αυτούς που παίζουν, δείχνω σε όλους. Αν δεν είστε κουρασμένοι μπορείτε να έρθετε αύριο στο προπονητικό κέντρο για να δείτε. Προσπαθούμε να βοηθάμε όλους τους παίκτες".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος οπισθοχώρησε: "Δεν έδωσα τέτοια εντολή, σαφώς μετά το πρώτο ημίχρονο που είχαν κάνει, η πίεση που είχαν για το αποτέλεσμα έφθινε, εγώ τους είπα να μην χάσουμε καθόλου από την μαχητικότητά μας στο δεύτερο μέρος, τουλάχιστον για τα πρώτα είκοσι λεπτά. Από εκεί και πέρα έκανα αλλαγές, τον Φωτάκη που είχε κάποια προβλήματα, τον Σαλπιγγίδη που ήταν καλός για ακόμη μια φορά, αλλά δέχτηκε πολλές κλωτσιές. Ήθελα να κάνω πολλές, αλλά δυστυχώς ο διαιτητής μου επέτρεψε μόλις τρεις".

Για την επιθετικότητα που δείχνει ο "Δικέφαλος": "Ολη η ομάδα, όχι μόνο οι επιθετικοί, έχει αρχίσει να παίζει με μεγάλη επιθετικότητα. Για παράδειγμα στο τρίτο γκολ σέντραρε ένας αμυντικός".

Για τον Ετο: "Δεν έχω καταλάβει ότι οι φίλαθλοί μας είναι αρνητικοί με κάποιον παίκτη. Ο Ετο είναι ένας ποδοσφαιριστής 29 χρονών που δεν έχει λάβει ακόμη αυτό που αξίζει. Είναι τεχνικά εντάξει. Αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε είναι η νοοτροπία του στο παιχνίδι. Όταν φτάσει στο επίπεδο που θέλουμε, πραγματικά είναι ένας πολύ καλός παίκτης."

Κατέληξε λέγοντας: "Πρέπει να σας ντριμπλάρω συνεχώς. Κάποιος μου είπε κάποτε ότι το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι το επόμενο."

Κρέσιτς: Μεγάλη αξία η νίκη για τα ντέρμπι που έρχονται

«Παίξαμε πολύ καλά ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και πήραμε μια μεγάλη νίκη», σχολίασε ο Ντάριο Κρέσιτς μετά το παιχνίδι. Ο Κροάτης τερματοφύλακας θεωρεί ότι η νίκη έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία, επειδή ο ΠΑΟΚ μπήκε σε μια σειρά πολύ δύσκολων αγώνων: «Ξεκινώντας μια δύσκολη εβδομάδα είναι πολύ σημαντικό να παίρνεις τόσο καθαρή νίκη. Εχει μεγάλη αξία, επειδή ακολουθούν τα ντέρμπι με τη Ρούμπιν και τον Ολυμπιακό. Θα είναι πολύ δύσκολα αυτά τα παιχνίδια και ακόμη πιο δύσκολες οι μετακινήσεις. Μας περιμένει ένα μεγάλο ταξίδι στη Ρωσία, θα γυρίσουμε την Παρασκευή και μετά το Σάββατο κατευθείαν θα πάμε στην Αθήνα. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και ενωμένοι και να τα δώσουμε όλα στα δύο αυτά παιχνίδια».
Ο Κρέσιτς μίλησε και για τη φάση που δέχτηκε κίτρινη κάρτα:  «Τρελάθηκα με τον διαιτητή. Η ΑΕΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία και του είπα ότι μου έκανε φάουλ ο αντίπαλος, ήρθε πάνω μου και όχι στην μπάλα».

Έτο σε... παράκρουση!

Ο Έτο έκανε το καλύτερο του παιχνίδι από τη μέρα που ήρθε στον ΠΑΟΚ και το απολάμβανε μετά το τέλος του αγώνα του αγώνα. Ο βραζιλιάνος δεχόταν τα συγχαρητήρια των συμπαικτών του και δεν έκρυβε τη χαρά του. Μάλιστα στα αποδυτήρια της ομάδας έγινε και η σχετική πλάκα καθώς το κλίμα ήταν άριστο δεδομένης όχι μόνο της νίκη αλλά και της σούπερ εμφάνισης που πραγματοποίησε η ομάδα. Ωστόσο ο ίδιος στάθηκε στην ομαδική δουλειά του ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά είπε:
«Ευχαριστώ τους πάντες για τα καλά τους σχόλια σήμερα. Σημασία έχει ότι έπαιξε καλά η ομάδα και ότι κέρδισε. Η δουλειά είναι συνολική. Ήταν δύσκολος αγώνας. Δείξαμε συγκέντρωση και έτσι ήρθε η νίκη. Στο δεύτερο μέρος έπεσε λίγο ο ρυθμός, αλλά το αποτέλεσμα μετράει. Πλέον κοιτάμε τον αγώνα με τον Ρούμπιν, που είναι μία πολύ καλή ομάδα», τόνισε ο Βραζιλιάνος.

Κοντρέρας: «'Ημασταν ΠΑΟΚΑΡΑ στο α΄ ημίχρονο»

Ο Πάμπλο Κοντρέρας δεν έκρυψε ότι το 3-0 επί της ΑΕΚ ήταν μία από τις πιο άνετες επικρατήσεις του Δικεφάλου σε ντέρμπι στα χρόνια που είναι ο ίδιος στην ομάδα. «Πιστεύω ότι το επίπεδό μας ήταν πολύ καλό στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος διατηρήσαμε το αποτέλεσμα και υπήρξε καλή αντίδραση της ΑΕΚ με αποτέλεσμα να μην πετύχουμε άλλο γκολ. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Πάντως, μαζί με ένα 4-1 επί του Άρη ήταν από τις πιο άνετες νίκες σε ντέρμπι η σημερινή. Προσπαθούμε σε κάθε ματς να δίνουμε το καλύτερο. Σκεφτόμαστε μόνο πώς θα νικάμε και θα προσπαθήσουμε για το ίδιο και στη συνέχεια στη Ρωσία αρχής γενομένης από τη Ρωσία».

Γκαρσία: «Νίκες στο Καζάν και στον Πειραιά»

Ο Πάμπλο Γκαρσία μιλώντας για την άνετη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ με 3-0 στάθηκε στην πολύ καλή παρουσία όλης της ομάδας.
Αρχικά:
«Το σίγουρο είναι ότι έπρεπε να το κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, το δικαιούμασταν και είναι ένα καλό βήμα για τα επόμενα δύο παιχνίδια που έχουμε μέσα στην εβδομάδα». Ο Γκαρσία ρωτήθηκε τι άλλαξε από τα προηγούμενα ματς και ο ΠΑΟΚ ήταν τόσο καλός: «Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι σήμερα. Πάντοτε προσπαθούμε να κάνουμε καλά τα πράγματα, είναι πολύ σημαντικό το γκολ, αλλά πιστεύω ότι η συγκέντρωση που υπήρχε ήταν το πιο σημαντικό στην σημερινή μας απόδοση».
Σχολιάζοντας τα δύο «κολλητά» παιχνίδια με την Ρουμπίν Καζάν και τον Ολυμπιακό, είπε: «Πρώτα να σκεφτούμε τι θα γίνει την Πέμπτη. Θα προσπαθήσουμε να πάμε να κερδίσουμε και μετά την Κυριακή με ηρεμία θα πάμε στον Ολυμπιακό δίνοντας το 100% για να κερδίσουμε και εκεί».
Ήταν αναμενόμενο ότι ο Γκαρσία θα δεχόταν ερώτηση για το αν η χθεσινή νίκη θα μπορούσε να είναι πιο ευρεία: «Σίγουρα μπορούσαμε αλλά όταν το σκορ είναι 3-0 και υπάρχει κοντά επίσημο παιχνίδι πρέπει και λίγο να ηρεμήσεις. Αυτό που θέλαμε ήταν να κερδίσουμε, αλλά πιστεύω ότι είναι σημαντικά και τα τρία γκολ φτάνουν. Τους κερδίσαμε πέρυσι στο πρωτάθλημα και τους κερδίσαμε πάλι». Ο Λατινοαμερικάνος αμυντικός μέσος μίλησε και για την ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας: «Σημαντικότατη είναι η πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ και πρέπει να πάμε να κερδίσουμε αυτό το ματς, όπως κάνουμε σε όλα τα ματς στην Ευρώπη. Να δείξουμε την προσωπικότητα που έχουμε και να κυνηγήσουμε τη νίκη την Πέμπτη στη Ρωσία».
Τα ΣΠΟΡ τέλος, ενημέρωσαν τον Πάμπλο Γκαρσία ότι με τον ίδιο στην σύνθεση του, ο ΠΑΟΚ δεν έχει ηττηθεί στην Ευρώπη, με τον άσο του ΠΑΟΚ να είναι πολύ μετριόφρων: «Δεν το ήξερα αυτό, αλλά το σημαντικό είναι να είσαι μέλος αυτής της ομάδας. Κερδίζουμε και χάνουμε όλοι μαζί».

Βιεϊρίνια: «Δείξαμε την ποιότητα μας και κερδίσαμε”

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια άνοιξε τον δρόμο για τη θριαμβευτική νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ στο χθεσινό μας της Τούμπας. “Ξέραμε ότι μας περίμενε ένα δύσκολο ματς, αλλά δείξαμε την ποιότητα μας σαν ομάδα και φθάσαμε δίκαια στη νίκη” ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις του ο χαρισματικός Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, και συνέχισε: “Ήμασταν ανώτεροι της ΑΕΚ καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Δεν μπορώ παρά να μην συμφωνήσω με τον προπονητή μου ότι κάναμε την καλύτερη φετινή μας εμφάνιση. Δουλεύουμε πολύ στις καθημερινές προπονήσεις και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Φυσικά, έχουμε περιθώρια βελτίωσης, κι αυτό ακριβώς θέλουμε να πετύχουμε”.