Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Έτσι θα γίνει η αντεπίθεση...

Στον ΠΑΟΚ όλοι έχουν αντιληφθεί πλήρως ότι πρέπει αρχής γενομένης από το ματς με τον Ατρόμητο να αρχίσει η αντεπίθεση. Το πρόγραμμα μάλιστα προσφέρεται, αφού ο Δικέφαλος στα επόμενα έξι ματς έχει τα πέντε εντός Θεσσαλονίκης, ενώ ο 6ος είναι στην Ξάνθη.

Από τη 13η αγωνιστική (με τον Ατρόμητο το προσεχές Σάββατο) μέχρι το ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (την 19η αγωνιστική τον Ιανουάριο) ο ΠΑΟΚ έχει έξι ματς που οφείλει να κάνει ένα ντεμαράζ με σερί νικών. Αυτά τα ματς του Δικεφάλου λοιπόν κατά σειρά είναι τα εξής:

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος
Δόξα Δράμας - ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός
Ξάνθη - ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ - Εργοτέλης
ΠΑΟΚ - Πανιώνιος

Ως γνωστόν, το Δόξα Δράμας - ΠΑΟΚ θα γίνει στο Καυτανζόγλειο. Βέβαια από το ματς με τον Ατρόμητο και μέσα σε 12 μέρες ο Δικέφαλος θα δώσει τέσσερα ματς: 10/12 ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 15/12 ΠΑΟΚ - Ρουμπίν Καζάν 18/12 Δόξα Δράμας - ΠΑΟΚ 22/12 Εθνικός Αστέρας - ΠΑΟΚ Άρα η μοναδική μετακίνηση εκτός Θεσσαλονίκης σε αυτήν την τετράδα αγώνων, είναι στο τελευταία παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα στην Καισαριανή για το Κύπελλο.

Ετοιμος ο Βιεϊρίνια, μπήκε ο Τσουκαλάς

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια επέστρεψε μια μέρα νωρίτερα σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, καθώς το πρωί στη Νέα Μεσήμβρια έβγαλε όλο το πρόγραμμα χωρίς ενολήσεις. Αν ο Μπόλονι κρίνει ότι μπορεί να αγωνιστεί το Σάββατο, θα τον επιλέξει στην αποστολή, καθώς ακολοθούν άλλες δύο προπονήσεις.

Μαζί με τον Βιεϊρίνια, γύρισε μετά από καιρό και ο Σταύρος Τσουκαλάς που είχε υποβληθεί σε επέμβαση. Θεραπεία έκαναν οι Χαλκιάς, Κοντρέρας, Γεωργιάδης, Παπάζογλου, ενώ οι  Γλύκος, Λίνο, Αποστολόπουλος, Κατσικάς, Γιάννου, Μπαλάφας και Αρίας αγωνίστηκαν στο φιλικό με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, μαζί με τον βραζιλιάνο επιθετικό Τιάγκο Ντεμούρα, που είναι υπό δοκιμή.

Νίκη του ΠΑΟΚ 0-2 με τους «μικρούς» στα Γιαννιτσά

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-0 στα Γιαννιτσά την τοπική Αναγέννηση, στο φιλικό που ο Λάσλο Μπόλονι έδωσε χρόνο σε αναπληρωματικούς και πολλούς νέους παίκτες από τα τμήματα υποδομής. Ο Παναγιωτούδης έκλεψε την παράσταση στη μεσαία γραμμή, ενώ εξαιρετικός ο Δερμιτζόγλου στο δεξί άκρο. Πολύ καλός ο Γιάννου που πέτυχε και ένα γκολ.
Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 12΄. Ο Παναγιωτούδης έβγαλε κάθετη πάσα στον Δεμιρτζόγλου, αυτός πάσαρε στον Γιάννου και ο επιθετικός του ΠΑΟΚ πλάσαρε και έκανε το 0-1. Επτά λεπτά αργότερα, ο Λίνο εκτέλεσε φάουλ, ο Σιμψερής απέκρουσε και ο Κατσικάς από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι συνθέσεις:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Σιμψερής, Τσίλης, Τζεβελέκης, Παπαδημητρίου, Στεργίδης, Αλμπάνης, Καρπούζης, Κωστίκας, Κωνσταντίνου, Παντελίδης, Χαλιλάι

ΠΑΟΚ: Γλύκος (72' Μελισσάς), Αποστολόπουλος (72' Κωνσταντινίδης Π.), Λίνο (46' Λαμπάκης), Κατσικάς, Μπαλάφας (61' Ιντζίδης), Παναγιωτούδης, Αρίας (61' Ταουσιάνης), Ντεμούρα (61' Παπαδόπουλος Β.), Δερμιτζόγλου (61' Κίτσιου), Πόποβιτς (61' Τσανδάρης), Γιάννου (72' Χαρμάνας)