Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Αργότερα τα διαρκείας…

Άλλα χρόνια η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πόνταρε πάρα πολλά στην διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. Φέτος η κατάσταση είναι διαφορετική…
 
 
Υπήρχαν σεζόν όπου η ΠΑΕ περίμενε τα πρώτα έσοδα από τα διαρκείας για να κάνει διάφορες κινήσεις στο ξεκίνημα της κάθε σεζόν. Αυτό δεν ισχύει φέτος.

Τα διοικητικά στελέχη δεν έχουν αποφασίσει για την τακτική, τις τιμές και τις ημερομηνίες διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας.

Μόνο κάποιες σκέψεις υπάρχουν για μικρές μειώσεις (τα πιο πολλά μάλλον θα παραμείνουν στα ίδια περσινά επίπεδα) αλλά για όλα αυτά θα χρειαστεί να γίνει υπομονή. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι τα εισιτήρια θα ισχύουν από τα μέσα Αυγούστου οπότε ξεκινάει το πρωτάθλημα. 

Προφανώς τα διαρκείας θα παρουσιαστούν, αφού πρώτα γίνουν και οι πρώτες κινήσεις για τη νέα ομάδα…

«Ο ΠΑΟΚ δεν συγκρίνεται με κανέναν»

Για τη Λιβερία αναχώρησε χθες ο Σέκου Ολίσε, προκειμένου να ενσωματωθεί με την αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας του ενόψει του εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου με την Ουγκάντα για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου. Πριν την αναχώρησή του, ο Λιβεριανός μεσοεπιθετικός, ο οποίος έκλεισε χθες τα 23 χρόνια του, παραχώρησε συνέντευξη στο κανάλι της ΠΑΕ στο youTube, περιγράφοντας όλα όσα έζησε στη Θεσσαλονίκη τους πέντε τελευταίους μήνες. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: “Ο Τζο Νάγκμπε μου πρωτομίλησε για τον ΠΑΟΚ. Όταν του είπα ότι πηγαίνω στη Θεσσαλονίκη, μου μετέφερε τις καλύτερες εντυπώσεις του από τη θητεία του στην Τούμπα. Μου τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ είναι κάτι παραπάνω από μία ομάδα, ότι οι οπαδοί του είναι …τρελοί και ότι θα πρέπει να είμαι πολύ έξυπνος. Λένε κάποιοι να πιστεύεις μόνο κάτι που βλέπεις.  Κι αυτό γιατί, όταν σου μεταφέρει κάποιος κάτι, μόνο μέχρι το 75% μπορεί να είναι αλήθεια. Όταν θα συναντήσω αύριο (σ. σ. σήμερα) τον Τζο Νάγκμπε, ο οποίος είναι μέλος του προπονητικού τιμ της εθνικής Λιβερίας, θα του επιβεβαιώσω όλα όσα μου είχε πει, αλλά θα του πω και παραπάνω πράγματα που διαπίστωσα μόνος μου..

Είδα μια ομάδα που ξεπερνά την έννοια του απλού συλλόγου. Όταν χάνει ο ΠΑΟΚ, είναι σαν να πέθανε κάποιος! Όταν χάνει η ομάδα, είναι μια τρέλα. Δεν βγαίνεις έξω, δεν τρως. Μένω κλεισμένος στο σπίτι, δεν έχω καν την αίσθηση να βγω έξω και να πάρω κάτι να φάω, γιατί οι άνθρωποι στο μαγαζί θα με αναγνωρίσουν. Όλη αυτή η κατάσταση ήταν κάτι το πρωτοφανές για μένα. Και δεν το λέω αυτό, επειδή έχω παίξει στον ΠΑΟΚ. Αγωνίστηκα για τρία χρόνια και στην ΤΣΣΚΑ, και εκεί δεν είχες το παραμικρό πρόβλημα να βγεις έξω μετά από μια ήττα.

Κανείς, φυσικά, δεν σου απαγορεύει κι εδώ να βγεις έξω, αλλά προσωπικά αισθανόμουν αμήχανα. Έχω καλούς φίλους που μου γράφουν στο Facebook, μου δίνουν κίνητρο πριν από κάθε ματς, παίρνω 200 με 300 μηνύματα που με ενθαρρύνουν, κάθε φορά μου λένε ότι πρέπει να δίνουμε τα πάντα για την ομάδα. Μου λένε ότι είσαι ο καλύτερος παίκτης, ότι βελτιώνομαι συνεχώς. Παίρνω, λοιπόν, κάθε φορά αυτά τα μηνύματα, οπότε σε περίπτωση ήττας ή δικής μου κακής απόδοσης, ντρέπομαι να βγω από το σπίτι, ακόμη και να μπω στο Facebook. Πολλές φορές θα έχετε διαπιστώσει να έχω μπλοκάρει τη σελίδα μου μετά από μια κακή εμφάνιση, γιατί οι φίλαθλοι με ρωτάνε “τι έγινε σήμερα φίλε μου” και ντρέπομαι τόσο πολύ να τους απαντήσω.

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι μια απλή ομάδα. Είναι κάτι που μεταδίδεται από γενιά σε γενιά.

Η Μόσχα είναι μια τεράστια πόλη και μπορείς να πας οπουδήποτε χωρίς να σε γνωρίσει κανένας. Εδώ, όμως, με ξέρουν όλοι, ακόμη και τα μικρά παιδιά. Ακόμη κι όταν πήγα σε ένα νοσοκομείο για να επισκεφθώ κάποιον ασθενή, ήρθε κοντά μου ένα μικρό παιδάκι, φωνάζοντας το όνομά μου. Αυτό με κάνει να νιώθω σαν ένας μεγάλος σταρ! Δεν είμαι όμως. Θέλω να προχωρήσω στην καριέρα μου, να γευτώ διακρίσεις. Στον ΠΑΟΚ οι οπαδοί σέβονται τον ποδοσφαιριστή, έρχονται κοντά του, κι αυτό είναι κάτι που εκτιμώ σ’ αυτούς. Μπορεί να εκνευρίζονται όταν χάνουμε, αλλά είναι πάντα εκεί για να μας υποστηρίξουν. Δεν τα παρατούν ποτέ! Για αρκετούς από αυτούς, ο ΠΑΟΚ είναι όλη τους η ζωή. Αν τους δεις να βγαίνουν από το γήπεδο μετά από μια ήττα, θα δεις να βγαίνει …φωτιά από τα μάτια τους!”

“ΝΑΙ, ΘΑ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ”

Ο δανεισμός του 23χρονου παίκτη στον ΠΑΟΚ έχει ολοκληρωθεί και ο παίκτης ανήκει και πάλι στο έμψυχο δυναμικό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Συνεπώς, το πού θα συνεχίσει την καριέρα του, εξαρτάται και από τις διαθέσεις των Ρώσων. Αν, πάντως, επέλεγε ο ίδιος τι θα έκανε, θα προτιμούσε τον Δικέφαλο. “Ναι, θα έμενα στον ΠΑΟΚ. Όταν μιλάμε για οργάνωση, για τους ανθρώπους που νοιάζονται την ομάδα, που τρελαίνονται όταν χάνει η ομάδα τους, δεν υπάρχει σύγκριση καμίας ομάδας με τον ΠΑΟΚ”

ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ



“Το καλύτερο πράγμα για μένα ήταν να είμαι μέλος αυτής της ομάδας μετά τον τραυματισμό μου και το δεύτερο καλύτερο όταν πέτυχα το πρώτο μου γκολ με τη φανέλα της ομάδας” ανέφερε ο Ολίσε, και συνέχισε: “Ως παίκτης μ’ αρέσει να κάνω πράγματα, που θα δίνουν την ευκαιρία στους φιλάθλους να μ’ επευφημούν. Όταν σκοράρω, μ’ αρέσει να χορεύω, να κάνω τρελά πράγματα. Κι όταν σκόραρα στο ματς με τον Αστέρα, ήμουν πραγματικά ενθουσιασμένος με αυτό το γεγονός. Από την άλλη, ένα πράγμα που με είχε απογοητεύσει ήταν ο τραυματισμός μου στην αρχή της θητείας μου στον ΠΑΟΚ. Δεν μπορούσα να βελτιώσω την εικόνα μου προς τους φιλάθλους και να κάνω αυτό για το οποίο ήρθα στον ΠΑΟΚ. Αλλά αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Πολύ δυσάρεστο ήταν και το συναίσθημα που βίωσα μετά την ήττα στον αγώνα ρεβάνς με τον Αστέρα, γιατί όλοι ξέραμε ότι η πρόκριση στον τελικό και η κατάκτηση του κυπέλλου ήταν ένας από τους δύο μεγάλους μας στόχους”.

Ανανεώνει ο Χακόμπο, μένει και ο Ιτάνζ

Από τα συμβόλαια παικτών που έχουν λήξει είναι και αυτό του Σανθ Χακόμπο. Ο Ισπανός τερματοφύλακας έχασε σχεδόν τη μισή σεζόν λόγω του σοβαρού τραυματισμού του, ωστόσο στον ΠΑΟΚ εκτιμούν τις ικανότητές του και του έχουν μεταφέρει την επιθυμία τους ν’ ανανεώσουν την μεταξύ τους συνεργασία.

ΜΕΝΕΙ Ο ΙΤΑΝΖ



Στο μεταξύ, μπορεί ο Σαρλ Ιτάνζ να έχασε τη θέση του βασικού τερματοφύλακα προς το τέλος της σεζόν, ωστόσο, απ’ ότι φαίνεται, δεν τίθεται θέμα αποχώρησής του. Ο ατζέντης του επανέλαβε ότι ισχύει το συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ κι ότι ο Αφρικανός θα συνεχίσει την καριέρα του στον Δικέφαλο.

Επίκειται ο “γάμος” Φυτανίδη - ΠΑΟΚ!

Σύμφωνα όλες τις ενδείξεις θα επιβεβαιωθεί η χθεσινή αποκάλυψη των ΣΠΟΡ για την αρχική συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Σωκράτη Φυτανίδη για συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας δύο χρόνων. Τόσο ο εκπρόσωπός του, όσο και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν κρύβουν ότι επίκειται ο γάμος των δύο πλευρών, ωστόσο για ευνόητους λόγους δεν επιθυμούν στην παρούσα φάση να κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο δημοσίως.

Ο 29χρονος διεθνής κεντρικός αμυντικός βρέθηκε χθες στη Θεσσαλονίκη για τη βάφτιση του γιου του. Οπως είναι γνωστό, έχει ολοκληρωθεί το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον Ατρόμητο, ωστόσο η ομάδα του Περιστερίου εξακολουθεί ν’ ασκεί πιέσεις προς την κατεύθυνση της ανανέωσης. Για τον Φυτανίδη έχει δείξει έμπρακτο ενδιαφέρον και ο Παναθηναϊκός, ωστόσο η επιθυμία του ποδοσφαιριστή είναι να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, μετά τις διαδοχικές θητείες του στον Αστέρα Τρίπολης και τον Ατρόμητο και να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Αλλωστε, το φλερτ των δύο πλευρών δεν είναι τωρινό, αλλά κρατά ήδη από τον περασμένο χειμώνα. Ωστόσο, οι συζητήσεις εντάθηκαν το τελευταίο δεκαήμερο, μέχρι που έφθασαν ουσιαστικά στην τελική συμφωνία.



Το όλο θέμα αναμένεται να κλείσει και τυπικά μετά τη διευθέτηση της εκκρεμότητας με την πρόσληψη του Ντομίνγκος στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας.

Αναμονή Γκαρσία για το συμβόλαιο!

Ο Πάμπλο Γκαρσία εξακολουθεί να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, περιμένοντας την ειδοποίηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την συζήτηση σχετικά με τις λεπτομέρειες της σύναψης του νέου του συμβολαίου.

Είναι φανερό, ότι η ειδοποίηση του Ουρουγουανού στα γραφεία, σχετίζεται με το θέμα προπονητή και θα γίνει αφού πρώτα ανακοινωθεί ο νέος προπονητής, που πρέπει να εγκρίνει και την επιστροφή του Γκαρσία στην ομάδα.

Πρόκειται μεν περισσότερο γα τυπικό θέμα, αλλά είναι αναγκαίο για να μην διαταραχθούν οι ισορροπίες στο εσωτερικό της ομάδας. Ετσι ή αλλιώς, τις επόμενες μέρες, πολύ πιθανό στις αρχές της εβδομάδας θα ολοκληρωθεί το δεύτερο σκέλος της επιστροφής Γκαρσία, μετά το πρώτο που ήταν η συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη.

"Δεν τα βρήκαν ΠΑΟΚ-Ντομίνγκος"

"Χάλασε" τελικά η περίπτωση ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ από τον Ντομίνγκος Πασιένσια, όπως αναφέρει δημοσίευμα από την έγκυρη πορτογαλική εφημερίδα "A' bola".

«Ο ΠΑΟΚ και ο Ντομίνγκος δεν κατέληξαν σε συμφωνία. Ο Ντομίνγκος Πασιένσια επιβεβαίωσε στην «Αbola» ότι βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη για συζητήσεις με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, αλλά κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, δεν υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, που θα συμμετέχει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League», αναφέρεται στο δημοσίευμα, ενώ υπάρχει και δήλωση του 44χρονου τεχνικού:

«Και οι δύο πλευρές παρουσίασαν τις ιδέες τους, αλλά στο τέλος φτάσαμε στο συμπέρασμα, ότι δε συμπίπτουν», είπε ο Ντομίνγκος.