Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Επίκειται ο “γάμος” Φυτανίδη - ΠΑΟΚ!

Σύμφωνα όλες τις ενδείξεις θα επιβεβαιωθεί η χθεσινή αποκάλυψη των ΣΠΟΡ για την αρχική συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Σωκράτη Φυτανίδη για συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας δύο χρόνων. Τόσο ο εκπρόσωπός του, όσο και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν κρύβουν ότι επίκειται ο γάμος των δύο πλευρών, ωστόσο για ευνόητους λόγους δεν επιθυμούν στην παρούσα φάση να κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο δημοσίως.

Ο 29χρονος διεθνής κεντρικός αμυντικός βρέθηκε χθες στη Θεσσαλονίκη για τη βάφτιση του γιου του. Οπως είναι γνωστό, έχει ολοκληρωθεί το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον Ατρόμητο, ωστόσο η ομάδα του Περιστερίου εξακολουθεί ν’ ασκεί πιέσεις προς την κατεύθυνση της ανανέωσης. Για τον Φυτανίδη έχει δείξει έμπρακτο ενδιαφέρον και ο Παναθηναϊκός, ωστόσο η επιθυμία του ποδοσφαιριστή είναι να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, μετά τις διαδοχικές θητείες του στον Αστέρα Τρίπολης και τον Ατρόμητο και να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Αλλωστε, το φλερτ των δύο πλευρών δεν είναι τωρινό, αλλά κρατά ήδη από τον περασμένο χειμώνα. Ωστόσο, οι συζητήσεις εντάθηκαν το τελευταίο δεκαήμερο, μέχρι που έφθασαν ουσιαστικά στην τελική συμφωνία.



Το όλο θέμα αναμένεται να κλείσει και τυπικά μετά τη διευθέτηση της εκκρεμότητας με την πρόσληψη του Ντομίνγκος στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου