Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

"H πρώτη θέση δε σημαίνει τίποτα''

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης με το γκολ που πέτυχε χθες απέναντι στον Παναθηναϊκό χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ με 1-0 και έπιασε ο ίδιος για 10η σερί σερί διψήφιο αριθμό τερμάτων στην καριέρα του, φτάνοντας παράλληλα και στην πρώτη 5άδα των κορυφαίων σκόρερ της ιστορίας του Δικεφάλου στο πρωτάθλημα.
 
 
Ο «Σάλπι» μπορεί να είχε μείνει "άσφαιρος" για περίπου δύο μήνες, αλλά μέσα στα πλέι οφ σκόραρε για 2ο σερί παιχνίδι. Πριν σκοράρει με Παναθηναϊκό και Ατρόμητο είχε να βρει δίκτυα από τις 4 Μαρτίου όταν ο ΠΑΟΚ είχε κερδίσει με 0-2 τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ...

Απέναντι στους πράσινους σκόραρε για 2ο σερί παιχνίδι ενώ σημείωσε το 3ο του φετινό γκολ στην Τούμπα:

Το πρώτο ήταν στο 3-0 με την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα στις 25 Σεπτεμβρίου 2011 και το δεύτερο στις 15 Ιανουαρίου 2012 στο 2-1 με τον Εργοτέλη (είχε να σκοράρει περίπου τέσσερις μήνες στην Τούμπα!)
 
Τα υπόλοιπα επτά γκολ τα έχει πετύχει φέτος εκτός έδρας, στα εξής ματς: Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 1-2, Σάμροκ - ΠΑΟΚ 1-3 (πέτυχε δύο γκολ), Τότεναμ-ΠΑΟΚ 1-2, Δόξα Δράμας-ΠΑΟΚ 0-2, Παναθηναικός-ΠΑΟΚ 0-2,  Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 1-1
 
Ο Σαλπιγγίδης ήταν πέρυσι πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ με 12 γκολ. Φέτος με το γκολ που σημείωσε επί του Παναθηναϊκού έφτασε στα 10 γκολ (7 έχει στο πρωτάθλημα και 3 στην Ευρώπη) και πέρασε μόνος στη 2η θέση των φετινών σκόρερ της ομάδας (πάνω από το Βιεϊρίνια που είχε εννέα τέρματα πριν φύγει...) πίσω μόνο από το φετινό πρώτο κανόνι του Δικεφάλου, τον Στέφανο Αθανασιάδη που έχει 17 γκολ στα επίσημα ματς της σεζόν.

Πάτησε το τριφύλι, έστρωσε το ασπρόμαυρο σεντόνι!

Ο ΠΑΟΚ έκανε το καθήκον του σε ένα από τα κρισιμότερα ματς της φετινής σεζόν. Ο Δικέφαλος με εξαιρετική εμφανιση στο πρώτο ημίχρονο νίκησε 1-0 τον Παναθηναίκό με το γκολ του Σαλπιγγίδη από το 32΄και ανέβηκε στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας των πλέι οφ. Πλέον ορίζει μόνος του την τύχη του για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ..
1΄Αρχισε ο αγώνας
4΄Μακρινό σουτ του Κατσουράνη, καμιά ανησυχία για τον Χαλκιά.
6΄Αντεπίθεση του ΠΑΟΚ, πάσα του Σαλπιγγίδη στον Ιβιτς, δεν μπόρεσε ο Σέρβος να κάνει το κοντρόλ.
7΄Απίστευτη ευκαιρία! Σέντρα του Σαλπιγγίδη από δεξιά, μόνος στην περιοχή ο Γεωργιάδης δεν μπόρεσε να πλασάρει στο δεύτερο δοκάρι.
8' Σουτ του Κατσουράνης απέκρουσε ψύχραιμα ο Χαλκιάς.
17΄Παράλληλη σέντρα του Κατσουράνη, από τα πόδια του Κλέιτον άουτ.
23΄Ο Σαλπιγγίδης βρήκε τον Λάζαρ, αυτός σέντραρε, αλλά Ιβιτς και Κλάους δεν βρήκαν την μπάλα!
24΄Σουτ συρτό του Σταφυλίδη, μπλόκαρε ο Καρνέζης.
27΄Σωτήρια επέμβαση του Ετο στον Κουίνσι, που γύριζε μόνος του στο πέναλτι να σουτάρει.
30΄Κίτρινη κάρτα στον Κατσουράνη για μαρκάρισμα από πίσω στον Λάζαρ.
32΄ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ! 1-0 με τον Σαλπιγγίδη! Σέντρα σουτ του Σταφυλίδη, ο Σαλπιγγίδης πρόλαβε Βύντρα και Καρνέζη και με προβολή άνοιξε το σκορ!
36΄Κούρσα και σουτ του Γεωργιάδη, μόλις άουτ.
37΄Ο Ετο έφυγε μόνος του πίσω από τη σέντρα αλλά πριν φτάσει στην περιοχή τον πρόλαβε ο Κουίνσι, μπήκε ο Λάζαρ στη φάση και χρεώθηκε οφσάιντ.
39΄Γκολάρα του Κλάους, ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
43΄Ο Κλέιτον μπήκε μόνος στυην περιοχή από αριστερά, σέντραρε, αλλά ο Σταφυλίδης έσωσε τον ΠΑΟΚ προ του Ζέκα.
45΄Τέλος ημιχρόνου
46΄Αρχισε το δεύτερο ημίχρονο.
58΄Κίτρινη κάρτα στον Λάζαρ. Ετοιμάζεται να μπει ο Χριστοδουλόοπουλος
60΄Στη θέση του Μαρίνου μπήκε ο Χριστοδουλόπουλος
62΄Κίτρινη κάρτα στον Πάμπλο Γκαρσία, που γίνεται έξαλλος.
68΄Ο Τοτσέ στη θέση του Σιμάο.
74΄Πλασέ του Κλέιτον άουτ.
77΄Ο Φωτάκης στη θέση του Ιβιτς. Κίτρινη στον Σέρβο για καθυστέρηση.
78΄Ο Χριστοδουλόπουλος βουτάει για πέναλτι και αποδοκιμάζεται. Κίτρινη στον Χαλκιά που διαμαρτυρήθηκε για το θέατρο!
79΄Λάθος του Καντέ, πετάχτηκε ο Σαλπιγγίδης, αλλά το σουτ του Γεωργιάδη μπλοκαρίστηκε.
80΄Ο Καραγούνης στη θέση του Κλέιτον.
83΄Σουτ του Φωτάκη έδιωξε στη γωνία του ο Καρνέζης.
84΄Ο Νιμανί αντί του Γεωργιάδη.
85΄Βολίδα του Φωτάκη, δύσκολα ο Καρνέζης!
86΄Επιπολαιότητα του Τσιρίλο και κίτρινη κάρτα.
88΄Λάθος του Βύντρα, δυνατό διαγώνιο σουτ του Κλάους, μπλόκαρε ο Καρνέζης.
90΄Σέντρα του Χριστοδουλόπουλου, έχασε ο Χαλκιάς, ευτυχώς δεν μπόρεσε ο Τοτσέ.
91΄Δυνατό σουτ του Καραγκούνη, ο Χαλκιάς έδιωξε με γροθιές.
93΄Δυνατό σουτ του Κατσουράνη, δύσκολα ο Χαλκιάς! Εδιωξε ο Σταφυλίδης.
93΄Ο Παπάζογλου στη θέση του Σαλπιγγιδη για καθυστερήσεις.
Τέλος στον αγώνα
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Σταφυλίδης, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Ετο, Γκαρσία, Λάζαρ, Ιβιτς, Γεωργιάδης, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.
Στον πάγκο είναι οι: Κρέσιτς, Αποστολόπουλος, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Λίνο, Φωτάκης, Νιμανί
Εκτός 18αδας έμειναν οι Γιάννου και Ρομπέρ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Βιτόλο, Σιμάο, Κατσουράνης, Κουίνσι, Κλέιτον, Ζέκα.
Στον πάγκο είναι οι: Κοτσόλης, Σαριέγκι, Τοτσέ, Χριστοδουλόπουλος, Μαρίνος, Καραγκούνης, Πετρόπουλος
Διαιτητής: Σταύρος Τριτσώνης (Αθηνών)
Βοηθοί: Δαμιανός Ευθυμιάδης (Πιερία), Αντώνης Καρατζίκας (Αθήνα)
Τέταρτος διαιτητής: Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτία)
Παρατηρητής: Βασίλης Τεροβίτσας (Αιτωλοακαρνανία)

Μάγκας, πρώτος στα πλέι οφ!

Ο Δικέφαλος κέρδισε στην Τούμπα τους πράσινους και έφτασε στους 7 βαθμούς, αφήνοντας τον Παναθηναϊκό 3ο καθώς η ΑΕΚ κέρδισε στο άλλο ματς με 3-2 τον Ατρόμητο (με ανατροπή καθώς έχανε με 0-1 στο ημίχρονο) και πέρασε στης 2η θέση με 6 βαθμούς.
Μετά από τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ ο ΠΑΟΚ πέρασε στην 1η θέση της βαθμολογίας καταφέρνοντας να βάλει από κάτω και τον Παναθηναϊκό που είχε ξεκινήσει τη διαδικασία με +4 βαθμούς.
Έτσι τα πλέι οφ έχουν πάρει φωτιά καθώς όλες οι ομάδες παραμένουν ενδιαφερόμενες για την 1η θέση, ακόμη και ο Ατρόμητος που παρότι έμεινε τελευταίος με 2 βαθμούς έχει δύο ματς στην έδρα του με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.
Η βαθμολογία μετά από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές έχει ως εξής:

1.ΠΑΟΚ………………..7
2.ΑΕΚ…………………..6
3.Παναθηναϊκός….5
4.Ατρόμητος………..2
Την Κυριακή (13/5) ακολουθεί η 4η αγωνιστική των πλέι οφ.
Τα ματς είναι τα εξής:
Ατρόμητος – ΑΕΚ (17:00)
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (19:15)

"Η Τούμπα είναι... Τούμπα!"

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός δεν διανύει τις καλύτερες μέρες του αλλά όλα παραμένουν ανοιχτά για τα πλέι οφ, παρότι ο ίδιος διαφωνεί με τη διαδικασία.
Αναλυτικά είπε:
«Ουδείς επιθυμεί να δίνει μάχη για κάτι  το οποίο έχει ήδη κατακτήσει. Είχα από την αρχή εκφράσει την αντίθεσή μου στην διαδικασία των πλέι οφ. Υπάρχουν ομάδες που είχαν χρόνο και δυνατότητα να ετοιμαστούν καλύτερα για τα πλέι οφ. Όλοι έχουμε τρεις αγώνες ακόμη και εμείς είμαστε δύο βαθμούς πίσω από την κορυφή. Οπότε όλα είναι ανοιχτά.
Εμείς περνάμε δύσκολες στιγμές εδώ και καιρό. Και έλεγε ότι δεν ξέρω για πόσο μπορεί θα συνεχίζει η ομάδα να παίζει τόσο καλά και να κερδίζει όλους τους αγώνες.
Το να παίζεις στην Τούμπα δεν είναι εύκολο. Ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα. Δε νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος σε όλο το παιχνίδι για να αξίζει έτσι τη νίκη.
Είδαμε έναν αγώνα που θα ταίριαζε περισσότερο η ισοπαλία. Οι αγώνες στα πλέι οφ έχουν μικρή απόσταση μεταξύ τους και δεν είναι καλή η οργάνωση από το ένα ματς στο άλλο. Η καρδιά, η ψυχή και ο τρόπος που θα παίξει κάθε ομάδα θα κρίνει ποιος θα βγει πρώτος.
Θα έλεγα πάντως ότι τα πράγματα παραμένουν ανοιχτά για όλες τις ομάδες. Όσο περνάει η καιρός οι ομάδες θα χάνουν το ρυθμό και τη συνοχή τους και θα κερδίζει περισσότερο εκείνος που έχει περισσότερες αντοχές και κουράγια. Αυτό θα πρέπει να το λάβουν υπόψη αυτοί που διοργανώνουν τα πλέι οφ. Δεν είναι πάντα η καλύτερη ομάδα εκείνη που κερδίζει στα πλέι οφ. Πέρσι  πήραμε την πρώτη θέση και στα πλέι οφ, αλλά φέτος δεν είναι άδικο να είμαστε +19 βαθμούς από τον 3ο και να παίζουμε ξανά αγώνες για τη δεύτερη θέση; Δεν καταλαβαίνω αυτούς τους αγώνες. Στο προηγούμενο ματς είχαμε και δύο τραυματισμούς (Νίνης και Σπυρόπουλος), σήμερα είχαμε πριν αρχίσει αγώνας ακόμη έναν τραυματισμό. Ο πρώτος στα πλέι οφ ίσως δεν είναι τελικά η καλύτερη ομάδα.
Τα 10 τελευταία λεπτά στο πρώτο ημίχρονο ήταν άσχημα για μας.
Μετά από το γκολ ο αγώνας ήταν πιο ισορροπημένος. Στο Β΄ μέρος είχαμε κυριαρχία. Η ομάδα μας όμως δεν έχει τη δυνατότητα να παίξει ανοιχτό παιχνίδι που έπαιζε μέχρι τώρα. Δεν έχει και την ευστοχία που είχε παλιότερα. Αλλά πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ληταν η ισοπαλία.
Ο ΠΑΟΚ έκανε το παιχνίδι του και αυτό που έπρεπε. Αμύνθηκε, έκλεισε χώρους και έκανε αυτό που έπρεπε για να κρατήσει το αποτέλεσμα. Θα παίξουμε ξανά σε τρεις μέρες, αλλά εμείς δεν διανύουμε την καλύτερή μας περίοδο.
Θα ξαναπώ πάντως ότι ήταν ένας αγώνας χωρίς πολλές ευκαιρίες. Ισορροπημένος. Είχαμε περισσότερη κατοχή και είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Δεχθήκαμε ένα γκολ ενώ ήταν ισορροπημένο το ματς.

Ο Μαλεζάς και το νεο 3ποντο!

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε μέσα σε τρεις αγώνες όχι μόνο να καλύψει το -4 που είχε από τον Παναθηναϊκό μπαίνοντας στα πλέι οφ, αλλά να τον περάσει και να βρεθεί στην 1η θέση παίρνοντας στα χέρια του το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ το οποίο θα πρέπει να κρατήσει άλλες τρεις αγωνιστικές.
Ο Στέλιος Μαλεζάς μιλώντας για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί των πρασίνων με 1-0 επισήμανε ότι η ομάδα θα πρέπει να κρατήσει τους τρεις βαθμούς και να ξεκουραστεί για το επόμενο ματς που ακολουθεί την Κυριακή με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.
Αναλυτικά είπε:
«Πήραμε τρεις βαθμούς και αυτό είναι σημαντικό. Απομένει να ξεκουραστούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Γιατί σε μόλις τρεις μέρες μας περιμένει ακόμη ένα δύσκολο ματς με τον ίδιο αντίπαλο στο Ολυμπιακό Στάδιο. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι για τις ανάγκες του αγώνα».

" Έτσι ως το τέλος!"

Ο Λάσλο Μπόλονι μίλησε για την πολύ καλή τακτική που ακολούθησαν οι παίκτες του και για τους Έλληνες διεθνείς που έχει στον ΠΑΟΚ και 4-5 από αυτούς μπορούν να πάνε στο Euro!
Αναλυτικά είπε:
«Νομίζω ότι ο κόσμος είδε ένα ωραίο θέαμα. Ήταν ένα παιχνίδι με καλή ποιότητα. Ήταν μία μάχη τακτικής ανάμεσα στις δύο ομάδες. Πρέπει να παραδεχτώ ότι ο Παναθηναϊκός είναι μία δυνατή ομάδα, ένας μεγάλος σύλλογος. Αλλά εμείς ήμασταν καλοί και δυνατοί, είχαμε ταχύτητα και δημιουργήσαμε 4-5 καλές περιπτώσεις για να πετύχουμε γκολ. Δεν κάναμε  συντηρητικό παιχνίδι και παίξαμε αρκετά καλά από τις πλευρές.
Ο στόχος μας ήταν να τους μπλοκάρουμε στο χώρο του κέντρου. Και επίσης να μην έρθουν παίκτες τους από τη δεύτερη γραμμή μπροστά. Νομίζω ότι τα καταφέραμε αλλά όταν ο αντίπαλος διαθέτει παίκτες ποιότητας όπως ο Κατσουράνης που έχει και τεράστια εμπειρία τότε πρέπει να είσαι πάντα προσεκτικός γιατί μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα και όντως έγινε κάπως επικίνδυνος.
Ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες που μπορούν να βγάλουν εκρηκτικότητα και γι΄αυτούς είχαμε το δικό μας σχεδιασμό.
Κάνοντας αυτά δεν βγάλαμε από το μυαλό μας ότι πρέπει να δημιουργήσουμε επιθετικά τις ευκαιρίες μας για να προηγηθούμε.
Νομίζω ότι υπήρχαν παίκτες μας σήμερα που έκαναν πραγματικά μεγάλο παιχνίδι.
Και στον τομέα της φυσικής κατάστασης ήμασταν καλύτεροι.
Είχαμε εξ αρχής στόχο ότι δεν πρέπει να χάσουμε ματς στην έδρα μας και αν γίνεται να τα κερδίσουμε όλα. Και μέχρι τώρα όλα πάνε καλά (κτύπησε ξύλο).
Θα σας πω κάτι για ακόμη μία φορά.
Έχω μία δουλειά στον ΠΑΟΚ, είμαι επαγγελματίας προπονητής εδώ και πολλά χρόνια. Έχω λοιπόν ένα σύλλογο για τον οποίο εργάζομαι και κάνω το καλύτερο. Προσπαθώ πάντως πάντα για το καλύτερο.
Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο με τους παίκτες που έχουμε . Έχουμε ένα φανταστικό κοινό, κάνουμε τα πάντα για να τους δώσουμε ευχαρίστηση.
Κάποιος δημοσιογράφος έγραψε ότι τα πλέι οφ  δεν με ενδιαφέρουν. Στεναχωριέμαι ότι υπάρχει κάποιος που μπορεί να λέει κάτι τέτοιο.
Είπα ότι δεν είναι το πιο σημαντικό πράγματα για τον ΠΑΟΚ αλλά δεν έχω πει ότι δε θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε την πρώτη θέση. Φυσικά και θέλουμε την πρώτη θέση!
Αυτό άκουσα και δεν μπορώ να διαβάσω ελληνικά, οπότε κάποιος μου το μετέφερε.
Πιστεύω ότι αν έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο είναι  τόσο ανόητο  που  δε θέλω να το σχολιάσω άλλο.
Περιμένουμε το τελευταίο ματς στην έδρα μας, και μετά θα μιλήσω για όλα. Ας περιμένουμε 10 μέρες  για να μιλήσουμε ανοιχτά  και αφού ολοκληρωθούν τα ματς θα κάνουμε το λογαριασμό.
Είμαστε 1οι αλλά έχουμε να πάμε να παίξουμε στον Πανθηναϊκό και την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ όπου έχουμε κερδίσει δύο φορές αλλά δεν θα είναι εύκολα ματς για μας. Εμείς όμως θα κάνουμε ότι καλύτεροι μπορούμε έχοντας και τα ταξίδια ενδιάμεσα».
Σε ερώτηση αν περίμενε σε τρεις αγωνιστικές από το -4 ο ΠΑΟΚ να βρεθεί στο + 2 είπε:
«Για μένα είναι έκπληξη. Ο Παναθηναϊκός ήταν η πιο δυνατή ομάδα στη διαδικασία. Αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι ένα λιοντάρι που κοιμάται και αν ξυπνήσει θα είναι δύσκολα τα πράγματα».
Πόσο κομβικό είναι το ματς που ακολουθεί την Κυριακή με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ;
«Πριν το ματς με την ΑΕΚ είπα στους παίκτες μου ότι εκείνο ήταν το πιο σημαντικό. Μετά τους ζήτησα συγνώμη και είπα ότι το πιο σημαντικό είναι το ματς με τον Ατρόμητο. Μετά ξαναζήτησα συγνώμη και είπα ότι πιο σημαντικό είναι το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Τώρα ξανά τα ίδια... Έτσι θα κάνω μέχρι το τέλος…»
Ήταν το καλύτερο παιχνίδι του ΠΑΟΚ μεσοαμυντικά; Διότι ένας καλός αντίπαλος όπως ο Παναθηναϊκό δεν έκανε καμία φάση…
«Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Δεν μπορώ να ξεχάσω το ματς με την Τότεναμ, με τη Ροπυμίν Καζάν, με την ΆΕΚ το 3-0 αλλά συμφωνώ ότι το παιχνίδι τακτικά το πήγαν πολύ καλά οι παίκτες μου. Είχαμε και πολλές φυσικές δυνάμεις και οι κόποι ανταμείφθηκαν μέσα στο γήπεδο»
Ποιοι παίκτες έκαναν μεγάλο παιχνίδι;
«Δε θα πω ονόματα αλλά πω ότι κααλύτερη από όλους ήταν η ομάδα. Πιο σημαντικό είναι το σύνολο. Και για τις αλλαγές μπορώ να πω ότι βοήθησαν πολύ. Για το Φωτάσκη και το Νιμανί λέω. Πρέπει να συνεχίσουμε στο δρόμο που είναι καλός για να έχουμε όλους τους παίκτες ζεστούς. Σήμερα οι αλλαγές έκαναν καλή δουλειά., Θέλουμε όμως όλοι να είναι προσγειωμένοι και να δίνουμε έμφαση στην ομαδική δουλειά.
Θα πω ότι οι διεθνείς μας παίκτες οι Έλληνες οι οποίοι μπορεί να είναι στην αποστολή των 23 για το Euro 2012 μου έδωσαν ικανοποίηση σε μένα ελπίζω και ελπίζω να ικανοποίησαν και τον ομοσπονδιακό προπονητή. Έπαιξαν καλά, είμαι χαρούμενος γι’ αυτούς και ελπίζω ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα πάρει 4-5 από αυτούς στην Εθνική για το Euro! Πηγαίνουν πολύ καλά, έχουν όρεξη, καλή φυσική κατάσταση και μεγάλη διάθεση…»

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 1-0


ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 1-0


ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 1-0


ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 1-0