Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

"Η Τούμπα είναι... Τούμπα!"

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός δεν διανύει τις καλύτερες μέρες του αλλά όλα παραμένουν ανοιχτά για τα πλέι οφ, παρότι ο ίδιος διαφωνεί με τη διαδικασία.
Αναλυτικά είπε:
«Ουδείς επιθυμεί να δίνει μάχη για κάτι  το οποίο έχει ήδη κατακτήσει. Είχα από την αρχή εκφράσει την αντίθεσή μου στην διαδικασία των πλέι οφ. Υπάρχουν ομάδες που είχαν χρόνο και δυνατότητα να ετοιμαστούν καλύτερα για τα πλέι οφ. Όλοι έχουμε τρεις αγώνες ακόμη και εμείς είμαστε δύο βαθμούς πίσω από την κορυφή. Οπότε όλα είναι ανοιχτά.
Εμείς περνάμε δύσκολες στιγμές εδώ και καιρό. Και έλεγε ότι δεν ξέρω για πόσο μπορεί θα συνεχίζει η ομάδα να παίζει τόσο καλά και να κερδίζει όλους τους αγώνες.
Το να παίζεις στην Τούμπα δεν είναι εύκολο. Ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα. Δε νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος σε όλο το παιχνίδι για να αξίζει έτσι τη νίκη.
Είδαμε έναν αγώνα που θα ταίριαζε περισσότερο η ισοπαλία. Οι αγώνες στα πλέι οφ έχουν μικρή απόσταση μεταξύ τους και δεν είναι καλή η οργάνωση από το ένα ματς στο άλλο. Η καρδιά, η ψυχή και ο τρόπος που θα παίξει κάθε ομάδα θα κρίνει ποιος θα βγει πρώτος.
Θα έλεγα πάντως ότι τα πράγματα παραμένουν ανοιχτά για όλες τις ομάδες. Όσο περνάει η καιρός οι ομάδες θα χάνουν το ρυθμό και τη συνοχή τους και θα κερδίζει περισσότερο εκείνος που έχει περισσότερες αντοχές και κουράγια. Αυτό θα πρέπει να το λάβουν υπόψη αυτοί που διοργανώνουν τα πλέι οφ. Δεν είναι πάντα η καλύτερη ομάδα εκείνη που κερδίζει στα πλέι οφ. Πέρσι  πήραμε την πρώτη θέση και στα πλέι οφ, αλλά φέτος δεν είναι άδικο να είμαστε +19 βαθμούς από τον 3ο και να παίζουμε ξανά αγώνες για τη δεύτερη θέση; Δεν καταλαβαίνω αυτούς τους αγώνες. Στο προηγούμενο ματς είχαμε και δύο τραυματισμούς (Νίνης και Σπυρόπουλος), σήμερα είχαμε πριν αρχίσει αγώνας ακόμη έναν τραυματισμό. Ο πρώτος στα πλέι οφ ίσως δεν είναι τελικά η καλύτερη ομάδα.
Τα 10 τελευταία λεπτά στο πρώτο ημίχρονο ήταν άσχημα για μας.
Μετά από το γκολ ο αγώνας ήταν πιο ισορροπημένος. Στο Β΄ μέρος είχαμε κυριαρχία. Η ομάδα μας όμως δεν έχει τη δυνατότητα να παίξει ανοιχτό παιχνίδι που έπαιζε μέχρι τώρα. Δεν έχει και την ευστοχία που είχε παλιότερα. Αλλά πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ληταν η ισοπαλία.
Ο ΠΑΟΚ έκανε το παιχνίδι του και αυτό που έπρεπε. Αμύνθηκε, έκλεισε χώρους και έκανε αυτό που έπρεπε για να κρατήσει το αποτέλεσμα. Θα παίξουμε ξανά σε τρεις μέρες, αλλά εμείς δεν διανύουμε την καλύτερή μας περίοδο.
Θα ξαναπώ πάντως ότι ήταν ένας αγώνας χωρίς πολλές ευκαιρίες. Ισορροπημένος. Είχαμε περισσότερη κατοχή και είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Δεχθήκαμε ένα γκολ ενώ ήταν ισορροπημένο το ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου