Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Λίνο: “Παραμένω” - Γκαρσία: “Ευχαριστώ τον κόσμο”

Δύο παίκτες του ΠΑΟΚ εκπροσώπησαν τη ομάδα στη χθεσινή εκδήλωση που διοργάνωσε η NOVA για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Οι Γκαρσία και Λίνο βραβεύτηκαν για τις επιδόσεις τους καθώς σύμφωνα με τη ψηφοφορία που έγινε, συμμετέχουν στη καλύτερη 18άδα του πρωταθλήματος. Και ασφαλώς ευχαριστήθηκαν αυτή τη προτίμηση.

O Λίνο συμπλήρωσε 100 συμμετοχές με τα φανέλα του ΠΑΟΚ στο προχθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ και σίγουρα με τη εμπειρία του έχει βοηθήσει σημαντικά τον Δικέφαλο.
Ο Λίνο ρωτήθηκε εάν αποφάσισε τι θα κάνει τη επόμενη σεζόν καθώς το συμβόλαιο του λήγει με τον ΠΑΟΚ και προανήγγειλε τη παραμονή του στην Τούμπα. Μάλιστα ο Λίνο τόνισε κατά τη διάρκεια της βράβευσης του:
“Σίγουρα θα καθίσω εδώ για περισσότερο καιρό. Έχω νοσταλγήσει τη πατρίδα μου, όμως έχω αγαπήσει τη Ελλάδα και αισθάνομαι πολύ καλά στον ΠΑΟΚ”.

Ο Γκαρσία είχε συμπληρώσει τα 100 παιχνίδια στη Ελλάδα πριν από τη έναρξη των πλέι οφ και βραβεύτηκε για τη συνεισφορά του στον ΠΑΟΚ και το ελληνικό πρωτάθλημα. Και τόνισε στις δηλώσεις του: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω για αυτό το βραβείο. Είμαι γεράκος τώρα πιά. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου, όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ για τη στήριξη τους και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο”.
- Έχεις βάλει ξανά γκολ με κόρνερ ;
-    “Όχι, αλλά είχα λίγο τύχη και τα κατάφερα στο παιχνίδι με την Κέρκυρα”.
Με τους δύο παίκτες του ΠΑΟΚ συνταξίδεψε στην Αθήνα ο υπεύθυνος επικοινωνίας Κυριάκος Κυριάκος χθες το μεσημέρι. Σήμερα και οι τρεις θα βρίσκονται στη προπόνηση του ΠΑΟΚ. Γκαρσία και Λίνο θα προετοιμαστούν για το επόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

ΟΚ ο Γεωργιάδης, χωρίς Νιμανί με Ατρόμητο στο Περιστέρι!

Ο Λάσλο Μπόλονι αποφάσισε ότι ο Φρεντερίκ Νιμανί που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες στο ματς με την ΑΕΚ θα εκτίσει τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του, στο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.
Ο Γάλλος θα είναι και η μοναδική απουσία του ΠΑΟΚ ενόψει της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι οφ καθώς ο Γιώργος Γεωργιάδης που είχε ενοχλήσεις από το ματς με την ΑΕΚ και χθες προφυλάχθηκε, σήμερα ήταν ΟΚ και μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα της προπόνησης.
Από τη σημερινή προπόνηση που έγινε το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δικεφάλου στη Νέα Μεσήμβρια απουσίαζαν (δικαιολογημένα) ο Γκαρσία και ο Λίνο, οι οποίοι βρέθηκαν χθες το βράδυ στην Αθήνα, καθώς  βρέθηκαν στην εκδήλωση για τα βραβεία της Nova. Ο Ουρουγουανός και ο Βραζιλιάνος ήταν οι δύο παίκτες του ΠΑΟΚ που συμπεριλήφθηκαν στην καλύτερη 18άδα του πρωταθλήματος.
Όλοι οι παίκτες που μπήκαν στην καλύτερη 18αδα του πρωταθλήματος σύμφωνα με τη Nova ήταν οι:
Μπάλας Μέγερι, Ολοφ Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Τζαμέλ Αμπντούν, Γιάννης Μανιάτης, Κέβιν Μιραλάς, Ράφικ Τζιμπούρ (Ολυμπιακός), Λίνο, Πάμπλο Γκαρσία (ΠΑΟΚ), Σάρλζ Ιτάνζ, Κώστας Μήτρογλου (Ατρόμητος), Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, Σεμπάστιαν Λέτο (Παναθηναϊκός), Νίκος Γεωργέας (ΑΕΚ), Σουμπίνιο (ΟΦΗ/Λεβαδειακός), Φώτης Παπουλής (ΟΦΗ), Σίμο Ναβάρο (Αστέρας Τρίπολης), Ρικάρντο Φατί (Αρης).

Μπόλονι περί... στρατηγικής!

O ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Δευτέρα τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και ο Λάσλο Μπόλονι μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον αντίπαλο του ΠΑΟΚ στην κάμερα της Nova, αλλά τόνισε ότι ο Δικέφαλος θέλει με κάθε τρόπο τη νίκη:

«Το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι πάντα το επόμενο παιχνίδι. Επομένως τώρα ετοιμαζόμαστε για το ματς με τον Ατρόμητο. Για μένα πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα. Είχε εξαιρετική εικόνα τη φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα και χρειάζεται μεγάλη προσοχή... Ήταν ίσως η ομάδα που έδωσε την πιο θετική εικόνα στη φετινή Σούπερ Λιγκ».
Σε ερώτηση αν περιμένει ότι το ματς των πλέι οφ θα μοιάζει αρκετά με εκείνο που έγινε πριν από λίγο καιρό για το πρωτάθλημα και έληξε ισόπαλο 0-0, είπε: ««Ναι, πιστεύω ότι θα μοιάζει αρκετά. Αυτήν την περίοδο πραγματικά δε νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε μεγάλες καινοτομίες. Μπορούμε να αλλάξουμε 1-2 παίκτες, αλλά δε νομίζω ότι μπορούμε να αλλάξουμε τη στρατηγική μας τελείως. Και αυτό ισχύει σε μεγάλο βαθμό και για τους αντιπάλους μας...».

Σάντος, Γκαρσία, Ρουί Κόστα, Λίνο και πολλά πειράγματα!

Ξεχωριστή ήταν η προχθεσινή παρουσία των Γκαρσία και Λίνο στην εκδήλωση που διοργάνωσε η NOVA για τους καλύτερους της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Δικαιολογημένα, τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν στους δύο παίκτες του ΠΑΟΚ. Γκαρσία και Λίνο συνομίλησαν για αρκετά λεπτά με τον Φερνάντο Σάντος. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός και πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ έχει πολύ καλές σχέσεις με τους δύο παίκτες και δικαιολογημένα η συζήτηση επικεντρώθηκε σε ό,τι συμβαίνει αυτή την περίοδο στις ομάδες και στην Εθνική.
Ο Σάντος έχει τον τρόπο του να κρατά κοντά τους παίκτες και στην προχθεσινή εκδήλωση, όλοι είχαν ένα καλό λόγο να πουν. Ο Πορτογάλος τεχνικός, πρωταγωνίστησε στα πειράγματα που έκανε τόσο στον Γκαρσία όσο και στον Λίνο. Οι δύο παίκτες του ΠΑΟΚ τα δέχθηκαν αδιαμαρτύρητα καθώς γνωρίζουν τον χαρακτήρα του πρώην προπονητή τους. Αναμφίβολα ήταν μια διαφορετική συνάντηση από όλες τις υπόλοιπες, στην οποία κυριάρχησαν η αμοιβαία εκτίμηση, ο αλληλοσεβασμός και το ενδιαφέρον για την επόμενη ημέρα που ξημερώνει. Ανθρώπινες κουβέντες ειπώθηκαν.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σάντος διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με αρκετούς ανθρώπους από τη Θεσσαλονίκη. Στέλνει πάντα μηνύματα τα Χριστούγεννα, τη Πρωτοχρονιά, το Πάσχα και εύχεται χρόνια πολλά όταν κάποιος γνωστός του γιορτάζει. Ο Σάντος είναι απίστευτα τυπικός.
Ο Ρουί Κόστα και το τετ α τετ με τον Γκαρσία
Ξεχωριστή ήταν η παρουσία, προχθές το βράδυ του Πορτογάλου Ρουί Κόστα στην εκδήλωση που διοργανώθηκε για να βραβευτούν οι καλύτεροι αυτής της περιόδου. Ο Ρουί Κόστα γνωρίζει πολύ καλά τον Γκαρσία και οι δύο τους είχαν την ευκαιρία να τα πουν για αρκετά λεπτά, στο περιθώριο αυτής της λαμπρής εκδήλωσης. Δύο ισχυρές προσωπικότητες του ποδοσφαίρου, πάντα ξεχωρίζουν. Και το ευτύχημα είναι πως ο ένας από τους δύο, αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ.
Μέλμπεργκ
Η αναγνώριση του αντιπάλου έχει πολύ μεγαλύτερη αξία, σε σύγκριση με τη αναγνώριση του φίλου. Και ο Ολοφ Μέλμπεργκ μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον ΠΑΟΚ και τους παίκτες του.
Ο Σoυηδός κεντρικός αμυντικός των ερυθρολεύκων, ο Μέλμπεργκ, χαιρέτησε με ευγενικό τρόπο τον Γκαρσία αλλά και τον Λίνο προχθές το βράδυ. Ηταν τζέντλεμαν ο Σουηδός και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην προσπάθεια που κάνει ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ.