Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

H ανατροπή της Τούμπας (photostory)

Δείτε μέσα από εικόνες όσα έγιναν στο γήπεδο της Τούμπας, στην πρεμιέρα του ΠΑΟΚ στο φετινό Europa League κόντρα στη Shakhter.





















Το πανόραμα του ομίλου

Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική στον όμιλο του ΠΑΟΚ στο Europa League.
Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:
ΠΑΟΚ - Σαχτιόρ 2-1
Μακάμπι - Άλκμααρ 0-1

Η βαθμολογία:
1. Άλκμααρ 3
2. ΠΑΟΚ 3
3. Σαχτιόρ 0
4. Μακάμπι 0

Η επόμενη αγωνιστική (3 Οκτωβρίου):
Άλκμααρ - ΠΑΟΚ
Σαχτιόρ - Μακάμπι Χάιφα
 

Μόνο εμείς παίξαμε ποδόσφαιρο

Ο Σανθ Χακόμπο μοιράστηκε τις σκέψεις του για το ματς με τη Σαχτιόρ και αμφισβήτησε το πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων.
 Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα: "Σήμερα μόνο εμείς παίξαμε ποδόσφαιρο. Η αντίπαλη ομάδα είχε τους περισσότερους παίκτες πίσω από τη μπάλα για να κρατήσουν το μηδέν. Το σημαντικό, όμως, είναι ότι κερδίσαμε και αυτό μετράει".

Για το πέναλτι εις βάρος του ΠΑΟΚ: "Δε νομίζω ότι ήταν πέναλτι, αλλά το έδωσε ο διαιτητής, οπότε δεν αλλάζει κάτι. Πιστεύω όμως ότι και εμείς δικαιούμασταν πέναλτι στην ανατροπή του Βίτορ".

Για τη συνέχεια: "Ξεχνάμε το αποψινό παιχνίδι και σκεφτόμαστε μόνο το ματς με τον Πλατανιά.  Μόνο αυτό έχουμε στο μυαλό μας και αυτό μας ενδιαφέρει".

Το χάρηκαν με τα...καρεκλάκια

Ο Βούκιτς έχει στείλει τη μπάλα στα δίκτυα και πανηγυρίζει στη γωνία της συμβολής των θυρών έξι και επτά. Ο Λούκας φτάνει στο σημείο και τον προτρέπει να συμπεριφερθεί σα να είναι το γήπεδο γεμάτο..
 Με τον ΠΑΟΚ να έχει ανατρέψει το σκορ έστω και στο.... και δυο, ο Ισπανός είχε κέφια και μαζί με τον Σέρβο - όπως βλέπετε και στη φωτογραφία - σηκώνουν τα χέρια τους και προσποιούμενοι οτι η κερκίδα είναι γεμάτη, δείχνουν τους... φιλάθλους στους οποίους αφιερώνουν την διαφαινόμενη νίκη.
Μακάρι αυτή να είναι η τελευταία φορά που οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα... προσποιηθούν τη παρουσία φιλάθλων στη Τούμπα.

Η Ελλάδα είδε ΠΑΟΚ

Εντυπωσιακά ήταν τα νούμερα τηλεθέασης του ΑΝΤ1 κατά την μετάδοση του αγώνα ΠΑΟΚ – Σαχτέρ. Εκατομμύρια Έλληνες παρακολούθησαν την αναμέτρηση του Δικεφάλου…
Όπως ανακοινώθηκε τον αγώνα είδαν κατά μέσο όρο 1.15 εκ. κόσμου με αντίστοιχη τηλεθέαση 10.6%. Αυτό το νούμερο στο δεύτερο ημίχρονο έφθασε στο 28.9%

Όσον αφορά το μερίδιο τηλεθέασης (επί των ανοικτών δεκτών τηλεόρασης) το νούμερο ήταν 41.6% στα ανδρικά κοινά 25-44, πάντα στο β 45λεπτο.

Άρα και στον ΑΝΤ1 λογικά πανηγύριζαν όταν επιβεβαιώθηκε πως και φέτος ο ΠΑΟΚ θα έπαιζε στο Europa League…

Αποθέωση για Βούκιτς


Η σέρβικη ιστοσελίδα novosti.rs με δημοσίευμα της, αποθεώνει τον Ζβόνιμιρ Βούκιτς, ενώ φιλοξενεί και μερικά λόγια του Χουμπ Στέφενς από την συνέντευξη τύπου στα οποία πλέκεται το εγκώμιο του έμπειρου ποδοσφαιριστή.
Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται:
«Χρειαζόμασταν έναν παίκτη που έχει αίσθηση του γκολ, αυτόν που θα μπορούσε να βρει τον ήλιο μέσα στα ψηλά δέντρα του δάσους από το Καζακστάν. Ήξερα ότι αυτός ήταν μόνο ο Βούκιτς….
Ο Σέρβος βετεράνος ποδοσφαιριστής Ζβόνιμιρ Βούκιτς, σαν άλλος Nenad Bjeković, με δυνατή κεφαλιά σκόραρε στο τελευταίο δευτερόλεπτο στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ομάδα από το Καζακστάν και έδωσε την νίκη στον Δικέφαλο, στον πρώτο αγώνα για τον θεσμό του Europa League.
O προπονητής του ΠΑΟΚ, Χουμπ Στέφενς έβαλε στο παιχνίδι τον Παρτιζάνο παίκτη στο 85 και στη συνέχεια υποστήριξε πως είχε καλή διαίσθηση.
Χρειαζόμασταν έναν παίκτη που έχει αίσθηση του γκολ, αυτόν που θα μπορούσε να βρει τον ήλιο μέσα στα ψηλά δέντρα του δάσους από το Καζακστάν. Ήξερα ότι αυτός ήταν μόνο ο Βούκιτς και όχι κάποιος ψηλότερος, καθώς για 8 λεπτά έδειξε πως είχε μεγαλύτερη θέληση για την νίκη από κάποιους άλλους είπε για τον Σέρβο βετεράνο ο Στέφενς».

ΠΑΟΚ θρησκεία, πυροσβεστική υπηρεσία!



Όταν ο Βούκιτς έβαλε το νικητήριο γκολ του ΠΑΟΚ στο 91′ έτρεξε για να πανηγυρίσει πίσω από τις διαφημιστικές πινακίδες μπροστά σε άδειες όμως κερκίδες.
Οι συμπαίκτες του έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν και έγιναν ένα κουβάρι, αλλά εκεί βρέθηκαν και 2-3 άνδρες από την πυροσβεστική υπηρεσία που βρέθηκαν στην Τούμπα!
Το σκηνικό που κατέγραψαν και οι κάμερες ήταν φοβερό, με τον Βούκιτς να αγκαλιάζεται από τους ένστολους πυροσβέστες!
Μέχρι και σύνθημα έβγαλαν κάποιοι για το γεγονός: «ΠΑΟΚ θρησκεία, πυροσβεστική υπηρεσία!»
Θα μπορούσε κάποιος βέβαια να πει ότι ο Βούκιτς πανηγύρισε το γκολ μαζί με… «συναδέλφους» καθώς με το γκολ του «έσβησε» τη φωτιά που πήγε να ανάψει η Σαχτέρ λειτουργώντας ως πυροσβέστης του ΠΑΟΚ…