Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Αποθέωση για Βούκιτς


Η σέρβικη ιστοσελίδα novosti.rs με δημοσίευμα της, αποθεώνει τον Ζβόνιμιρ Βούκιτς, ενώ φιλοξενεί και μερικά λόγια του Χουμπ Στέφενς από την συνέντευξη τύπου στα οποία πλέκεται το εγκώμιο του έμπειρου ποδοσφαιριστή.
Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται:
«Χρειαζόμασταν έναν παίκτη που έχει αίσθηση του γκολ, αυτόν που θα μπορούσε να βρει τον ήλιο μέσα στα ψηλά δέντρα του δάσους από το Καζακστάν. Ήξερα ότι αυτός ήταν μόνο ο Βούκιτς….
Ο Σέρβος βετεράνος ποδοσφαιριστής Ζβόνιμιρ Βούκιτς, σαν άλλος Nenad Bjeković, με δυνατή κεφαλιά σκόραρε στο τελευταίο δευτερόλεπτο στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ομάδα από το Καζακστάν και έδωσε την νίκη στον Δικέφαλο, στον πρώτο αγώνα για τον θεσμό του Europa League.
O προπονητής του ΠΑΟΚ, Χουμπ Στέφενς έβαλε στο παιχνίδι τον Παρτιζάνο παίκτη στο 85 και στη συνέχεια υποστήριξε πως είχε καλή διαίσθηση.
Χρειαζόμασταν έναν παίκτη που έχει αίσθηση του γκολ, αυτόν που θα μπορούσε να βρει τον ήλιο μέσα στα ψηλά δέντρα του δάσους από το Καζακστάν. Ήξερα ότι αυτός ήταν μόνο ο Βούκιτς και όχι κάποιος ψηλότερος, καθώς για 8 λεπτά έδειξε πως είχε μεγαλύτερη θέληση για την νίκη από κάποιους άλλους είπε για τον Σέρβο βετεράνο ο Στέφενς».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου