Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Τέσσερις του ΠΑΟΚ κάλεσε ο Σάντος

Τέσσερις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, συμπεριέλαβε ο Φερνάντο Σάντος στις κλήσεις του για τα δύο φιλικά της εθνικής ομάδας με Ρωσία και Ρουμανία.
Στις κλήσεις του Πορτογάλου, βρίσκονται οι Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Γιώργος Φωτάκης, Στέλιος Μαλεζάς και Κώστας Χαλκιάς, ενώ ο Σάντος δε συμπεριέλαβε στις κλήσεις του τον Στέφανο Αθανασιάδη που είναι τραυματίας.
Ο Δικέφαλος έχει πλέον σταθερά, τρεις με τέσσερις παίκτες στην εθνική Ανδρών, ενώ ο Σάντος κάλεσε και πάλι τον Χαλκιά, με το που επέστρεψε στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ.
Λογικά, στις επόμενες κλήσεις του θα είναι και ο Αθανασιάδης, ενώ και ο Γεωργιάδης αν συνεχίσει εμφανίσεις σαν αυτή στο Δουβλίνο, είναι βέβαιο πως θα βρεθεί στους εκλεκτούς του Σάντος.
Φυσικά, ας μην ξεχνάμε την ιδιαίτερη περίπτωση του Αντελίνο Βιεϊρίνια, που είναι πάντα στο μυαλό του Σάντος ...

Χωρίς Ετο και στην Τρίπολη

Προπόνηση αποθεραπείας για τους βασικούς του χθεσινού αγώνα και προπόνηση με ασκήσεις τακτικής για τους υπόλοιπους περιείχε το σημερινό πρόγραμμα.

Ο Ετο υποφέρει από μία μόλυνση στον τέταρτο μεσοδακτύλιο του ποδιού και υποβάλλεται σε ειδική θεραπεία προκειμένου να επανέλθει σε μερικές μέρες. Ιβιτς, Κοντρέρας, Γκαρσία και Αθανασιάδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Σταύρος Τσουκαλάς ξεκίνησε πρόγραμμα με χαλαρό τρέξιμο και ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί στιις 11:30 στη Μεσημβρία και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Τρίπολη.

Ο ΠΑΟΚ πετάει με ασπρόμαυρα φτερά

Ο ΠΑΟΚ θα "πετάει" με τα δικά του "φτερά"! Με το δικό του "ασπρόμαυρο" αεροπλάνο, που θα παρέχει η εταιρία ASTRA AIRLINES για όλες τις εκτός Θεσσαλονίκης μετακινήσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας .

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιδίωξε και πέτυχε αυτή την συμφωνία θέλοντας να εξασφαλίσει την άνετη μετακίνηση του ποδοσφαιρικού τμήματος για όλους τους αγώνες μακριά από την Θεσσαλονίκη σ' ένα περιβάλλον άκρως... ασπρόμαυρο, καθώς το αεροπλάνο της ASTRA AIRLINES θα φέρει, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό μέρος του, το Δικέφαλο αετό!

Παράλληλα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θεωρεί ότι αυτή η συνεργασία με την ASTRA AIRLINES, που θα ξεκινήσει από το Σάββατο 5/11/2011, με την πρώτη πτήση από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα θα αποτελέσει την αρχή μιας αμοιβαίας και μακροχρόνιας επιχειρηματικής συνεργασίας δύο εταιριών της Θεσσαλονίκης.