Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΟΚτσήδες τιμούν τη μνήμη του Νίκου Ξυλούρη

Σε μία αξιέπαινη πρωτοβουλία θα προχωρήσει στον αγώνα του Σαββάτου, ο σύνδεσμος φίλων ΠΑΟΚ Νιγρίτας. Ο πρόεδρος του συνδέσμου, Γιάννης Κουβαλάκης που θα ταξιδέψει το Σάββατο στο Ηράκλειο της Κρήτης, έχει ετοιμάσει μαζί με άλλα μέλη του συνδέσμου, ένα πανό αφιερωμένο στο μεγάλο τραγουδιστή Νίκο Ξυλούρη.
Ο Ξυλούρης γεννήθηκε το 1934 και απεβίωσε στις 8 Φεβρουαρίου του 1980. Έχουν περάσει  32 χρόνια από τον θάνατό του, όμως οι Ελληνες τον θυμούνται και τον τιμούν. Οι εκπρόσωποι του συνδέσμου φίλων ΠΑΟΚ Νιγρίτας θα σηκώσουν το πανό στο “Γεντί Κουλέ” ενώ πρόθεση του προέδρου του συνδέσμου, είναι να δώσει το πανό στους φανατικούς φιλάθλους του ΟΦΗ (τους Snakes), προκειμένου να τιμήσουν όλοι μαζί τη μνήμη του μεγάλου Έλληνα.
Πρόκειται ασφαλώς για μια πρωτοβουλία διαφορετική από όλα όσα έχουμε συνηθίσει στο πρόσφατο παρελθόν, που αποδεικνύει την ευαισθησία των οπαδών του ΠΑΟΚ και σε κοινωνικά θέματα. Πάντως όπως είναι γνωστό, οι σχέσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και των οπαδών του ΟΦΗ είναι άριστες.

Η συνάντηση της άτυχης φιλάθλου με Βρύζα

Το βράδυ της περασμένης Κυριακής μία άτυχη φίλη του ΠΑΟΚ τραυματίστηκε στο πόδι από φωτοβολίδα μέσα στο γήπεδο της Τούμπας στη Θύρα 8, χωρίς να υπάρχουν οπαδοί φιλοξενούμενης ομάδας…
Η άτυχη κοπέλα διακομίστηκε σε νοσοκομείο και τις έγιναν ράμματα, χωρίς ευτυχώς να έχει κάποια σοβαρότερο πρόβλημα.
Χθες η 27χρονη Ιωάννα που είναι κτηνίατρος στο επάγγελμα, ήταν  καλεσμένη των ανθρώπων του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.
Ο Ζήσης Βρύζας συναντήθηκε μαζί της ο οποίος έδειξε ενδιαφέρον για την κατάστασή της μετά από το άτυχο περιστατικό και τόνισε ότι όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ έχει ανησυχήσει ιδιαίτερα μετά από το συμβάν και έχουν ξεκινήσει ενέργειες για να εξαλειφθούν παρόμοια περιστατικά στην Τούμπα.
Η 27χρονη Ιωάννα έδειξε κατανόηση και αντιμετώπισε εξ αρχής όλη την  περιπέτεια που είχε με μεγάλη ψυχραιμία…

Μεταφέρεται την επόμενη εβδομάδα η κρίσιμη απολογία

Η προγραμματισμένη για σήμερα (στη μία) απολογία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκα, δεν θα γίνει ποτέ. Αιτία; Η αποχή των δικηγόρων σε όλη την Ελλάδα, γεγονός που μεταθέτει την εκδίκαση των υποθέσεων για την επόμενη εβδομάδα.
Καταρχάς, οι απολογίες των ΠΑΕ πήραν αναβολή για την ερχόμενη Δευτέρα, χωρίς ωστόσο να είναι και σίγουρο ότι οι υποθέσεις θα εκδικαστούν την συγκεκριμένη μέρα. Αυτό θα φανεί σήμερα και εξαρτάται από το τι θ’ αποφασίσουν οι δικηγορικοί σύλλογοι.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται η αποχή να συνεχιστεί, επομένως σε μία τέτοια περίπτωση, οποιαδήποτε απόφαση ακουμπά το ενδεχόμενο τιμωρίας της έδρας, δεν θα έχει να κάνει με το ντέρμπι της μεθεπόμενης Κυριακής κόντρα στον Άρη.
Κι αυτό γιατί ο κανονισμός σε τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών, υπαγορεύει ρητά ότι αφορά τον επόμενο εντός έδρας αγώνα, εφ’ όσον μεσολαβούν πέντε εργάσιμες μέρες. Αν λοιπόν η αποχή συνεχιστεί, τότε δεν πρόκειται να συσχετιστεί μία τέτοια απόφαση με το ΠΑΟΚ – Άρης. Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι οι άνθρωποι του Δικεφάλου ελπίζουν ότι μία τέτοια συζήτηση δεν θα έχει σημασία, γιατί η τιμωρία της ασπρόμαυρης ΠΑΕ θα είναι χρηματικό πρόστιμο. Οι πληροφορίες μάλιστα για τις εκθέσεις της αστυνομίας και του παρατηρητή αγώνα, αναφέρουν ότι δεν τόσο επιβαρυντικές.
Βεβαίως, αυτό επιτρέπει στη νομική υπηρεσία της ΠΑΕ  να προετοιμαστεί ακόμα καλύτερα και να επιδιώξει την χαμηλότερη δυνατή ποινή για τον ΠΑΟΚ. Μαζί με την Σούπερ Λίγκα, αναβάλλεται και η απολογία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ για το ματς κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Ετοιμοπόλεμος για την Κρήτη και ο Σνάουτσνερ

Μετά τον Μπρούνο Τσιρίλο και ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ μπήκε στις προπονήσεις, επομένως ο ΠΑΟΚ θα παρουσιαστεί ενισχυμένος στον αγώνα που θα δώσει το Σάββατο στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ.
Ο Πολωνός προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς και υπολογίζεται από τον Λάσλο Μπόλονι για το δεξί άκρο της άμυνας. Προληπτικά ο Στέλιος Μαλεζάς απουσίασε από μία ακόμη προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στο πέλμα, αλλά θα είναι στην αποστολή. Πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησαν οι Αθανασιάδης, Γλύκος και Ετο, ενώ ο Γιώργος Κατσικάς θα υποβληθεί σήμερα σε αρθροσκοπική επέμβαση στο μηνίσκο.

Το μνημόσυνο του Κατσούρη

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν ξεχνάνε τον αδικοχαμένο Παναγιώτη Κατσούρη. Εκτός από το Τουρνουά που γίνεται πλέον κάθε χρόνο στη μνήμη του υπό την αιγίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σήμερα (9/2) θα τελεστεί και το μνημόσυνο στο σημείο που έχασε τη ζωή του ο Κατσούρης πριν από 14 χρόνια (στις 9 Φεβρουαρίου 1998).
Το μνημόσυνο θα τελεστεί στις 13:00 (στο εκκλησάκι που έχει κτιστεί στο σημείο του δυστυχήματος στο δρόμο μπροστά από το Hyatt) και το «παρών» θα δώσει όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα και το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:
«Την Πέμπτη 09.02.2012, στις 13:00, θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη του αδικοχαμένου Παναγιώτη Κατσούρη. Στο μνημόσυνο,που θα πραγματοποιηθεί στην γέφυρα του μοιραίου δυστυχήματος στη Θέρμη, θα παραστούν το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας».