Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Μεταφέρεται την επόμενη εβδομάδα η κρίσιμη απολογία

Η προγραμματισμένη για σήμερα (στη μία) απολογία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκα, δεν θα γίνει ποτέ. Αιτία; Η αποχή των δικηγόρων σε όλη την Ελλάδα, γεγονός που μεταθέτει την εκδίκαση των υποθέσεων για την επόμενη εβδομάδα.
Καταρχάς, οι απολογίες των ΠΑΕ πήραν αναβολή για την ερχόμενη Δευτέρα, χωρίς ωστόσο να είναι και σίγουρο ότι οι υποθέσεις θα εκδικαστούν την συγκεκριμένη μέρα. Αυτό θα φανεί σήμερα και εξαρτάται από το τι θ’ αποφασίσουν οι δικηγορικοί σύλλογοι.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται η αποχή να συνεχιστεί, επομένως σε μία τέτοια περίπτωση, οποιαδήποτε απόφαση ακουμπά το ενδεχόμενο τιμωρίας της έδρας, δεν θα έχει να κάνει με το ντέρμπι της μεθεπόμενης Κυριακής κόντρα στον Άρη.
Κι αυτό γιατί ο κανονισμός σε τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών, υπαγορεύει ρητά ότι αφορά τον επόμενο εντός έδρας αγώνα, εφ’ όσον μεσολαβούν πέντε εργάσιμες μέρες. Αν λοιπόν η αποχή συνεχιστεί, τότε δεν πρόκειται να συσχετιστεί μία τέτοια απόφαση με το ΠΑΟΚ – Άρης. Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι οι άνθρωποι του Δικεφάλου ελπίζουν ότι μία τέτοια συζήτηση δεν θα έχει σημασία, γιατί η τιμωρία της ασπρόμαυρης ΠΑΕ θα είναι χρηματικό πρόστιμο. Οι πληροφορίες μάλιστα για τις εκθέσεις της αστυνομίας και του παρατηρητή αγώνα, αναφέρουν ότι δεν τόσο επιβαρυντικές.
Βεβαίως, αυτό επιτρέπει στη νομική υπηρεσία της ΠΑΕ  να προετοιμαστεί ακόμα καλύτερα και να επιδιώξει την χαμηλότερη δυνατή ποινή για τον ΠΑΟΚ. Μαζί με την Σούπερ Λίγκα, αναβάλλεται και η απολογία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ για το ματς κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου