Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Θέμα χρόνου το «διαζύγιο»

Σε καλό δρόμο βαδίζουν οι συζητήσεις για τις αποδεσμεύσεις των Ντιέγκο Αρίας και Ζουλιάνο Σπαντάτσιο στον ΠΑΟΚ, αφού ο χωρισμός -για διαφορετικούς λόγους- βολεύει και τις δύο πλευρές.

Ο μεν Κολομβιανός έχει βρει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του (Κρουζέιρο), δεν έχει αξιώσεις για το υπόλοιπο του συμβολαίου του (που κανονικά λήγει το καλοκαίρι) και το μόνο που απομένει είναι να φανεί το ακριβές ποσό που θα γλιτώσει η ΠΑΕ από τα χρήματα που του οφείλει.

Ο δε Βραζιλιάνος δεν σκοπεύει να παραμείνει από τη στιγμή που δεν έχει σταθερό ρόλο στην ομάδα. Είναι ικανοποιημένος με τα μισά χρήματα του συμβολαίου του και εκείνο που εκκρεμεί είναι να συμφωνηθεί ο τρόπος καταβολής τους.

Με λίγα λόγια οι Θεσσαλονικείς θα εξοικονομήσουν ένα ποσό που -μαζί με την εφορία- θα φτάνει τις 500.000 ευρώ (ίσως και λίγο παραπάνω) μέχρι το τέλος της περιόδου.

Για MVP ο Λίνο, για best goal του Σάλπι

Το γκολ με το οποίο ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης άνοιξε το σκορ την Κυριακή (18/12) στο Καυτανζόγλειο είναι υποψήφιο για καλύτερο της 14ης αγωνιστικής, ενώ ο Άλβες Λίνο, ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ χαφ του "Δικεφάλου" θα διεκδικήσει τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη, αλλιώς M.V.P. της αγωνιστικής.
Το τέρμα με το οποίο ο διεθνής επι του ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στον αγώνα με την Δόξα Δράμας θα διαγωνιστεί με αυτά του Μπουμσόνγκ (έγραψε με κεφαλιά το 2-0 στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης) και του Φουστέρ (άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννενα).
Οσον αφορά στον πολυτιμότερο παίκτη της 14ης αγωνιστικής ο Λίνο θα κοντραριστεί με τους Λέτο και Σφακιανάκη.

Σίγουροι στην Κρουζέιρο για Αρίας

Ο τεχνικός διευθυντής της Κρουζέιρο, Ντίμας Φονσέκα, τόνισε πως "ήρθε η ώρα για ανανέωση", χαρακτήρισε παίκτη μεγάλου διαμετρήματος αυτόν που θα αποκτηθεί και σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα Μ.Μ.Ε., αυτός είναι ο Ντιέγκο Αρίας.
Η Κρουζέιρο προσπάθησε να ανανεώσει το συμβόλαιο του Φαμπρίτσιο για δύο ακόμη σεζόν, αλλά δεν τα κατάφερε κι έτσι ο Ντίμας Φονσέκα, μίλησε για πλάνο ανανέωσης της ομάδας:
"Ο Φαμπρίτσιο έπαιξε το 50% των αγώνων σε διάστημα τεσσάρων ετών. Και ίσως ήρθε η ώρα για ανανέωση, ώστε να αναζωογονηθεί η ομάδα", δήλωσε σχετικά ο Φονσέκα.
Όσο για τον αντικαταστάτη του Φαμπρίτσιο, σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα Μ.Μ.Ε. δεν είναι άλλος από τον Ντιέγκο Αρίας: "Φέρνουμε ένα παίκτη μεγάλου διαμετρήματος, υψηλών δυνατοτήτων, τον οποίο εκτιμούμε πολύ.
Είμαι σίγουρος ότι θα λειτουργήσει καλά και οι φίλαθλοι μπορεί να είναι βέβαιοι ότι θα είναι άξιος διάδοχος του Φαμπρίτσιο".

Ο Βοσκάκης σφυρίζει τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο

Ο Μιχάλης Βοσκάκης της Ενωσης Ρεθύμνου θα διευθύνει το παιχνίδι της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Εθνικό Αστέρα και τον ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (21/12, 16.00) στην Καισαριανή.

Βοηθοί του θα είναι ο Σπυρίδων Γουργιώτης από τον Σύνδεσμο Φθιώτιδας και ο Δημήτρης Μπιτσίδης από τον Σύνδεσμο Θράκης. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Τάσος Παπαπέτρου από τον Σύνδεσμο Αθηνών και παρατηρητής ο Ιωάννης Τσαχειλίδης από τον Σύνδεσμο Πειραιά.

Φέτος ο Βοσκάκης έχει «σφυρίξει» στα παιχνίδια ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης (2-0), Παναιτωλικός-Ξάνθη (2-0) και Ολυμπιακός-Ξάνθη (2-1).

Αποστολή με Νέους για το Κύπελλο

Aσκήσεις αποκατάστασης και αποθεραπείας για τους βασικούς του χθεσινού αγώνα και προπόνηση με ασκήσεις τακτικής και ατομικής βελτίωσης για τους υπόλοιπους περιελάμβανε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ.  Ο Μπρούνο Τσιρίλο δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λάσλο Μπόλονι ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης, που θα αναχωρήσει αύριο στις 11 το πρωί και αποτελείται από τους:

Γλύκο, Κρέσιτς, Αθανασιάδη, Αποστολόπουλο, Γεωργιάδης, Γιάννου, Κατσικά, Μαλεζά, Μπαλάφα, Παναγιωτούδη, Σαλπιγγίδη, Σταφυλίδη, Φωτάκη, Έτο, Γκαρσία, Ίβιτς, Λάζαρ, Λίνο, Βιεϊρίνια.

Δεν συμπεριλήφθηκαν οι Χαλκιάς, Τσιρίλο, Σνάουτσνερ, Ρομπέρ, Τσουκαλάς, Αρίας, Σπαντάσιο, Κοντρέρας (βρίσκεται στη Χιλή) και Παπάζογλου.

Την Τρίτη στις 13:00 η συνέντευξη Τύπου

Την Τρίτη (20/11) στη μία το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρή Ζαγοράκη, ο οποίος θα αναφερθεί σε όλα τα θέματα της ομάδας.
Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: «Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι την Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2011, ο πρόεδρος Θόδωρος Ζαγοράκης και η Διοίκηση θα παραθέσουν Συνέντευξη Τύπου στις 13:00, στη Αίθουσα Συνεντεύξεων (2ος όροφος) Τύπου του γηπέδου της Τούμπας».

Ρωσικές γελοιότητες καταγγέλει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ρωσικές γελοιότητες καταγγέλει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς μέλος του Δ.Σ της ρωσικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, ονόματι Αλεξάντρ Μπουμπνόφ, ο οποίος μάλιστα φέρεται να κατέχει ειδική αρμοδιότητα στην ρωσική ομοσπονδία στον εντοπισμό στημένων αγώνων, είπε πως η μισή Ελλάδα ήξερε ότι ο αγώνας ΠΑΟΚ-Ρούμπιν Καζάν θα λήξει ισόπαλος και το είχε παίξει στο στοίχημα!
«Ο σχολιαστής του αγώνα ακόμα πριν την έναρξη του αγώνα είπε πως όλη η Ελλάδα ήξερε ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα ενώ προέβλεψε ακόμα και το ακριβές σκορ! Ήταν μια παρωδία! Δεν αποκλείω όλοι οι Έλληνες να πόνταραν στο `Χ' και να είχαν τρελά κέρδη στο στοίχημα. Μόνοι οι τρελοί και οι πατριώτες πρέπει να χαίρονται με την πρόκριση της Ρούμπιν στην επόμενη φάση του Europa League και όχι όσοι αντιλαμβάνονται την κατάσταση όπως είναι», δήλωσε στην εφημερίδα "sport weekend" και πρόσθεσε: «Για την Τότεναμ το Europa League ήταν περιττό. Όταν οι Λονδρέζοι (σ.σ που την ίδια ώρα αγωνιζόντουσαν με την Σάμροκ και ήθελαν νίκη και ήττα της Ρούμπιν για να περάσουν αυτοί ως δεύτεροι) πληροφορήθηκαν πως η Ρούμπιν ισοφάρισε στην Θεσσαλονίκη, σταμάτησαν να παίζουν γιατί ήξεραν τι συμβαίνει στην Ελλάδα».

Οπως ήταν φυσικό η αντίδραση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ ήταν άμεση. Ο Θόδωρος Ζαγοράκης επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο και ζήτησε άμεση παρέμβαση της ελληνικής ομοσπονδίας. Αύιο ο ΠΑΟΚ θα καταγγείλει τη Ρωσική ομοσπονδία στην ΕΠΟ και στη συνέχεια από κοινού θα γίνει καταγγελία και στην UEFA.