Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 3-0 (ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΙΚΟΝΕΣ)


Άλλος ΠΑΟΚ με Γκαρσία...

Ο Πάμπλο Γκαρσία επέστρεψε μετά από τον τραυματισμό του (από τις 16 Οκτωβρίου έλειπε από το 0-0 με τον ΟΦΗ) και ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες και στο πρωτάθλημα.

Ο Δικέφαλος έχει δώσει φέτος εννέα ματς με Γκαρσία και άλλα τόσα χωρίς αυτόν, και όπως θα δείτε από τα αποτελέσματα, ο ΠΑΟΚ είναι διαφορετικός όταν έχει τον Ουρουγουανό στη σύνθεσή του…


Ο ΠΑΟΚ φέτος με Γκαρσία

20/11/11 ΠΑΟΚ - Παναιτωλικό 3-0



16/10/11 ΠΑΟΚ - ΟΦΗ  0-0



02/10/11 Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 2-1



25/09/11 ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 3-0



18/09/11 Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 1-2



15/09/11 ΠΑΟΚ - Τότεναμ 0-0



18/08/11 ΠΑΟΚ - Κάρπατι Λβιβ 2-0



04/08/11 ΠΑΟΚ - Βαλερένγκα 3-0



28/07/11 Βαλερένγκα - ΠΑΟΚ 0-2



* Σε εννέα ματς φέτος με τον Γκαρσία ο ΠΑΟΚ έχει έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα.





Ο ΠΑΟΚ φέτος ΧΩΡΙΣ Γκαρσία



25/08/2011 Καρπάτι Λβιβ - ΠΑΟΚ 1-1



28/08/2011 ΠΑΟΚ- Ξάνθη 1 - 0



10/09/2011 Εργοτέλης-ΠΑΟΚ 2 - 1



29/09/2011 Ρουμπίν Καζάν - ΠΑΟΚ 2-2



20/10/2011 ΠΑΟΚ - Σάμροκ 2-1



23/10/2011 Άρης-ΠΑΟΚ 1 - 1



30/10/2011 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 1 - 3



03/11/2011 Σάμροκ - ΠΑΟΚ 1-3



06/11/2011 Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 1 - 0



* Σε εννέα ματς χωρίς τον Γκαρσία φέτος ο ΠΑΟΚ έχει τρεις νίκες, τρεις ήττες και τρεις ισοπαλίες.

Μπόλονι: «Ήθελα περισσότερα γκολ...»

Ο Λάσλο Μπόλονι μετά από το 3-0 με τον Παναιτωλικό και την επιστροφή του ΠΑΟΚ στις νίκες επισήμανε ότι είναι σημαντικό το αποτέλεσμα διότι ο Δικέφαλος είχε καιρό να κερδίσει στην Ελλάδα, αλλά δεν έκρυψε ότι ήθελε περισσότερα γκολ και μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι της ομάδας του.

Αναλυτικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είπε:
«Εξαιτίας του ότι είχαμε καιρό να κερδίσουμε, υπήρχε πίεση στα αποδυτήρια. Νομίζω ότι αυτή η πίεση ήταν παρούσα ως το δεύτερο γκολ. Δυστυχώς μετά το τρίτο γκολ η πίεση έφυγε τελείως και χωρίς πίεση είναι δύσκολο να παίξεις. Είμαι χαρούμενος για τους τρεις βαθμούς, αλλά θα ήθελα να δω περισσότερα γκολ, γιατί η νίκη μας είναι ένα φυσιολογικό αποτέλεσμα και σίγουρα μετά το πέναλτι και την αποβολή τα πράγματα ήταν δύσκολα για τον αντίπαλο.
Πριν τον αγώνα είχα ζητήσει από τους φιλάθλους να υποστηρίξουν όποιο νέο πρόσωπο δουν και θέλω να πω ένα ‘ευχαριστώ’ για την υποστήριξη στον Σταφυλίδη.
Θέλω να πιστεύω ότι με τους τρεις βαθμούς θα ξεκινήσουμε αλλιώς την εβδομάδα μας, καθώς παρόλο που θα παίξουμε δεύτερο συνεχόμενο ματς στην έδρα μας, είναι δύσκολο να κερδίσεις δεύτερη συνεχόμενη φορά. Πάντως, ο στόχος μας πρέπει να είναι η νίκη», είπε ο Ρουμάνος τεχνικός.

Για τον Σταφυλίδη και τους νέους παίκτες του ΠΑΟΚ τόνισε:
«Ο Σταφυλίδης έκανε ένα καλό παιχνίδι. Έχει καλά στοιχεία, έχει μακεδονικό πνεύμα και μου αρέσει αυτό.  Ήταν καλός στις κεφαλιές. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες τον πρόσεξα ιδιαίτερα και τον αισθάνθηκα καλύτερα ως παίκτη. Απέδειξε κάποια πράγματα. Επίσης, είναι αλήθεια ότι σε επίπεδο φυσικής κατάστασης αυτός ο παίκτης δεν είναι έτοιμος. Είδα το επίπεδο φυσικής κατάστασης της Α εθνικής, κάποιες φορές ήταν μεγάλο γι αυτόν, έστω και αν σήμερα η ένταση δεν ήταν μεγάλη. Για παράδειγμα πρέπει να δουλέψει σε αυτό το κομμάτι και στην τεχνική του, καθώς κάποιες σέντρες του δεν ήταν καλές. Και στην τακτική πρέπει να δουλέψει. Ήξερε πότε να κλείνει, αλλά σε κάποιες φάσεις δεν έκανε τις απόλυτα σωστές επιλογές. Είδα πολλά θετικά στοιχεία και εύχομαι να συνεχίσει έτσι. Στην ερώτηση Αν ο παίκτης αξίζει την ευκαιρία, όπως π.χ. ο Αποστολόπουλος που μπαίνει στο κλίμα της ομάδας, θα πάρει ευκαιρίες. Όμως πρέπει να γίνει σωστή διαχείριση, διότι οι παλιοί παίκτες που χάνουν τη θέση τους, θα έχουν νεύρα».
Τενές: «Θέλω να δω ξανά κάποιες φάσεις»
Ο Μπάμπης Τεννές χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του ΠΑΟΚ αλλά μίλησε για πέναλτι (;) στην ευκαιρία που έχασε ο Παναιτωλικός στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου.
Μεταξύ άλλων είπε:
«Με την αποβολή στο ξεκίνημα, χάλασαν οι ισορροπίες του αγώνα και ήταν πολύ δύσκολο να αντεπεξέλθουμε. Τα παιδιά έκαναν μια εξαιρετική προσπάθεια, είχαμε ευκαιρία να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσια και πρέπει να δω στην τηλεόραση αν σε εκείνη τη φάση υπάρχει χέρι. Έχω την εντύπωση ότι είναι πέναλτι. Στο δεύτερο μέρος τα δύο γκολ του ΠΑΟΚ τέλειωσαν τις όποιες βλέψεις είχαμε. Η νίκη του ΠΑΟΚ είναι δίκαιη. Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά απέναντι σε μία καλή ομάδα και σε μία καυτή έδρα, χάλασαν νωρίς οι ισορροπίες».

Επιστροφή στις νίκες αλλά χρειάζεται και συνέχεια

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες κερδίζοντας τον Παναιτωλικό αλλά πρέπει να έχει και ανάλογη συνέχεια για να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Από σήμερα ξεκίνησε μία δύσκολη περίοδος μετά από την 3η διακοπή της σεζόν λόγω εθνικών ομάδων με ένα πρόγραμμα οχτώ ματς σε διάρκεια ενός μήνα από τις 20 Νοεμβρίου μέχρι τις 21 ή 22 Δεκεμβρίου.

Είναι η πρώτη φορά πάντως που ο ΠΑΟΚ επέστρεψε από διακοπή του πρωταθλήματος με νίκη!

Πριν από τη διακοπή του Σεπτεμβρίου ο ΠΑΟΚ μετρούσε τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία (0-2 και 3-0 τη Βαλερένγκα, 2-0 και 1-1 με Καρπάτι και 1-0 την Ξάνθη ), η οποία δεν επηρέασε σε τίποτα καθώς ο Δικέφαλος προκρίθηκε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Όταν επέστρεψε ξανά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις στις 10 Σεπτεμβρίου γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον Εργοτέλη.

Πριν από τη διακοπή του Οκτωβρίου ο Δικέφαλος έκανε σε έξι ματς δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες (ήττα με 2-1 από Εργοτέλη, ισοπαλία 0-0 με Τότεναμ, νίκη με 1-2 με Πανιώνιο, νίκη με 3-0 με ΑΕΚ, ισοπαλία 2-2 με Ρουμπίν στο Καζάν και ήττα με 2-1 στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό).

Επιστρέφοντας στην αγωνιστική δράση στις 16 Οκτωβρίου αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον ΟΦΗ μένοντας χωρίς νίκη και μετά από τη 2η διακοπή.

Πριν από τη διακοπή του Νοεμβρίου ο ΠΑΟΚ είχε τον ίδιο απολογισμό με το προηγούμενο διάστημα δηλαδή σε έξι αγώνες είχε δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες (νίκες 2-1 και 1-3 με Σάμροκ, ισοπαλίες 0-0 με ΟΦΗ εντός και 1-1 με Άρη εκτός, και δύο ήττες με 1-3 από τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα και 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης) αλλά η συνολική του εικόνα ήταν πολύ χειρότερη.

Σήμερα στο ματς με τον Παναιτωλικό ήταν η πρώτη φορά που επέστρεψε από διακοπή του πρωταθλήματος με νίκη και μπήκε δυνατά στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί.

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος Δεκέμβρη είναι το εξής:
Σάββατο 26/11/11 ΠΑΟΚ - Κέρκυρα
Τετάρτη 30/11/11 Τότεναμ - ΠΑΟΚ
Κυριακή 04/12/11 ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ
Σάββατο 10/12/11 ΠΑΟΚ - Ατρόμητος
Πέμπτη 15/12/11 ΠΑΟΚ - Ρουμπίν Καζάν
Κυριακή 18/12/11 Δόξα Δράμας - ΠΑΟΚ
Τέλος2 στις 21 ή 22 Δεκεμβρίου ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού του Μέγα Αλέξανδρου Ηράκλειας με τον Εθνικό Αστέρα.

Επιστροφή στις νίκες με τριάρα στην Τούμπα!

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό στην Τούμπα με στόχο να επανέλθει στις νίκες.
1΄Ο αγώνας άρχισε
3΄Φάουλ του Γκαρσία από αριστερά, κεφαλιά του Μπαλάφα από το κέντρο της μικρής περιοχής, μπλόκαρε ο Μπλάζιτς.
4΄Πέναλτι για τον ΠΑΟΚ! Από κόρνερ, ο Αντί δίωχνει με το χέρι πάνω στη γραμμή. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ διαμαρτύρονται και σωστά αποβάλλεται ο Αντι!
7΄ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ!!!! 1-0! Ο Βιεϊρίνια αναλαμβάνει να εκτελέσει το πέναλτι και παρά το γεγονός ότι γλίστρησε δεν αστοχεί. Ο πιο ευτυχισμένος πατέρας ανοίγει το σκορ με το τέταρτο φετινό του γκολ.
12΄Καταπληκτικό σουτ του Βιεϊρίνια, αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ ο Μπλάζιτς.
15΄Χλιαρό σουτ του Σπαντάσιο, μπλόκαρε ο γκολκίπερ.
20΄Σε πλεονεκτική θέση από δεξιά ο Σαλπιγγίδης, σούταρε, αλλά μπλόκαρε ο Μπλάζιτς.
24΄Απευθείας φάουλ του Γκαρσία, σε κόρνερ ο Μπλάζιτς.
35΄Σουτ του Φωτάκης, δύσκολα ο Μπλάζιτς. Κίτρινη στον Σαλπιγγίδη για διαμαρτυρία.
37΄Σέντρα του Σταφυλλίδη, κακή κεφαλιά του Παπάζογλου.
39΄Καλό σουτ του Σταφυλλίδη, μόλις άουτ. Αποθεώνεται ο μικρός!
42΄Ευκαιρία από το πουθενά για τον Παναιτωλικό, που ως τώρα δεν είχε βγει στην επίθεση. Ο Κουτρουμάνος απέφυγε τον Μαλεζά και έστρωσε στον αμαρκάριστο Καμαρά, αλλά ο Χαλκιάς τον νίκησε με βοήθεια και από τον Μπαλάφα!
45΄Δυνατό σουτ του Φωτάκη, λίγο πάνω από το οριζόντιο.
45΄Λήξη ημιχρόνου
46΄Αρχισε το δεύτερο ημίχρονο
50΄Ο Σαλπιγγίδης μπήκε σφήνα ανάμεσα σε Ντολεζάι και Μπλάζιτς, αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού.
53΄ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ 2-0! Σέντρα του Σταφυλλίδη από αριστερά καταπληκτική κεφαλιά του Παπάζογλου και γκολ!
55΄ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ 3-0! Ασίστ του Βιεϊρίνια στον Σπαντάσιο κι αυτόις με δύσκολο τρόπο κάνει το 3-0. Πρώτη φορά βασικός με γκολ ο βραζιλιάνος!
62΄Ο Γεωργιάδης στη θέση του Σαλπιγγίδη κι ο Αθανασιάδης αντί του Παπάζογλου.
63΄Ο Καμαρά και ο Κούσας εκτός αγώνα, στη θέση τους οι Μπαμόγκο και Μουμίν.
65΄Σέντρα του Γεωργιάδη, πλασέ του Αθανασιάδη άουτ.
68΄Παράλληλη σέντρα του Γεωργιάδη, σε κόρνερ ο Μπλάζιτς.
72΄Ο Παλαιολόγος στη θεση του Θεοδωρίδη
75΄Ο Ρομπέρ στη θέση του Βιεϊρίνια.
83΄Σουτ του Σπαντάσιο στη γωνία απέκρουσε δύσκολα ο Μπλάζιτς, ο Ντολεζάι πρόλαβε σε κόρνερ τον Αθανασιάδη.
87΄Κόρνερ στην περιοχή του ΠΑΟΚ, ο Χαλκιάς έπεσε σωτήρια στα πόδια του Εντζεγκέλε.
90΄Σφύριγμα της λήξης.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Σταφυλίδης, Μπαλάφας, Γκαρσία, Σαλπιγγίδης, Μαλεζάς, Σπαντάσιο, Παπάζογλου, Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Σνάουτσνερ.
Στον πάγκο είναι οι: Κρέσιτς, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Ρομπέρ, Κοντρέρας, Αθανασιάδης, Αρίας
Παναιτωλικός: Μπλάζιτς, Κουτρουμάνος, Κούσας, Ρότσα, Θεοδωρίδης, Μπουμάλ, Εντζεγκουέλε, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Αντι, Καμαρά.
Στον πάγκο είναι οι: Τζενάμο, Αναστασιάδης, Μουμίν, Μεζάγκουε, Παλαιολόγος, Μπαμόγκο, Σιόντης
Εκτός αποστολής έμεινε ο Μπελεβώνης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιώργος Δασκαλόπουλος (Κορίνθου)
ΒΟΗΘΟΙ: Σταθόπουλος (Ηλείας) και Αναστόπουλος (Αρκαδίας).
ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δελφάκης (Αρκαδίας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Μπέγκος (Αργολίδας)

Το 7ο γκολ του μπαμπά Βιεϊρίνια

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια συνεχίζει να οδηγάει την κούρσα των φετινών σκόρερ του ΠΑΟΚ έχοντας φτάσει τα επτά μαζί με το σημερινό απέναντι στον Παναιτωλικό.

Ο Πορτογάλος πανηγύρισε με ξεχωριστό τρόπο το αποψινό γκολ καθώς μιμήθηκε τον Μπεμπέτο με τον διαφορετικό πανηγυρισμό που διάλεξε.

Αφιέρωσε το γκολ στη νεογέννητη κόρη του, την οποία έφερε στη ζωή η σύντροφός του Βάσω, τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής 18 Νοεμβρίου.

Αμέσως μετά από το εύστοχο πέναλτι ο Βιεϊρίνια πήγε μπροστά σε μία κάμερα και κουνούσε τα χέρια του σαν να κοιμίζει μωρό, όπως είχε κάνει και ο Μπεμπέτο στο Μουντιάλ του 1994.



Μαζί με το Βιεϊρίνια έκαναν τις ίδιες κινήσεις και οι υπόλοιποι παίκτες του Δικεφάλου σε μία ξεχωριστή στιγμή για τον Πορτογάλο…

Σπαντάσιο: "Θέλω να παίζω και να προσφέρω"

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός χαφ του ΠΑΟΚ Τζουλιάνο Σπαντάτσιο μίλησε για το πρώτο γκολ (και μάλιστα από δύσκολη θέση) που πέτυχε με τα χρώματα του ΠΑΟΚ και τόνισε πως θέλει να συνεχίσει να παίζει και να προσφέρει στην ομάδα:
«Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Πετύχαμε πολύ νωρίς ένα γκολ και μας βοήθησε πολύ να πάρουμε τη νίκη. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γιατί πήραμε τους τρεις βαθμούς.
Θέλω να συνεχίζω να παίζω και να προσφέρω στην ομάδα. Είναι το πρώτο γκολ στον ΠΑΟΚ και θέλω να συνεχίσω να κάνω το ίδιο», είπε ο Βραζιλιάνος.

Μπαλάφας: "Κάναμε το καθήκον μας"

Ο Σωτήρης Μπαλάφας, αγωνίστηκε βασικός και για μια ακόμα φορά ήταν θετικός, αποδεικνύοντας ότι ίσως δικαιούνταν περισσότερο χρόνο συμμετοχής ως τώρα. Ο Μπαλάφας, μίλησε για την νίκη επί του Παναιτωλικού, αλλά και για το ότι του αρέσει περισσότερο να παίζει ως αμυντικό χαφ παρά ως στόπερ:
"Αυτό που έπρεπε να κάνουμε, το κάναμε. Ο προπονητής μας είπε πως θα είναι ένα δύσκολο ματς. Σημαντικό ήταν το ότι επέστρεψαν κάποια παιδιά. Το σημαντικό είναι να βελτιωνόμαστε σε κάθε ματς. Κάθε εβδομάδα θέλουμε την νίκη και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και την επόμενη εβδομάδα.
Είναι ευχάριστο για έναν παίκτη να ξεκινάει στην βασική ενδεκάδα. Ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει που θα παίξω. Προσωπικά μ'ου αρέσει περισσότερο να παίζω αμυντικό χαφ. Αυτός όμως αποφασίζει".