Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Νέα ατυχία στον ΠΑΟΚ............


Δεν είναι γραφτό να περάσει μια προπόνηση του ΠΑΟΚ δίχως έστω και ένα απρόοπτο.

Στη σημερινή ο Πάμπλο Κοντρέρας -ακόμη δεν πρόλαβε να γυρίσει- δέχτηκε χτύπημα στο πέλμα και είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη! Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί αύριο και ελπίζεται να μην είναι κάτι το σοβαρό.

Από εκεί και πέρα, ο Λαζάρ, ο οποίος ολοκλήρωσε με άσχημο τρόπο τις υποχρεώσεις του με την εθνική Ρουμανίας, έχει υποστεί κάκωση στην ποδοκνημική και τις επόμενες μέρες θα γυμνάζεται πιο συντηρητικά για να προλάβει το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής με τους Κρητικούς το Σάββατο.

Παρών στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και οι Σαλπιγγίδης, Φωτάκης. Ο έμπειρος επιθετικός πήρε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα, σε αντίθεση με τον 29χρονο μέσο. Εκτός απροόπτου την Πέμπτη θα τεθεί στην διάθεση του Λάζλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του δίχως του Αθανασιάδη και Τσιρίλο που είναι ανέτοιμοι.

«Θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ ο Λεονάρντο»


Την άποψη ότι ο Λεονάρντο μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103 fm». Ο τεχνικός της Κέρκυρας είχε συνεργαστεί με τον Βραζιλιάνο μπακ στον Ολυμπιακό (τη διετία 2009-2010) και τόνισε ότι ο μεταγραφικός στόχος του «Δικεφάλου του Βορρά» έχει πολλά καλά στοιχεία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για τον Λεονάρντο: «Είναι ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Γρήγορος, με πολύ καλό αριστερό πόδι. Αγωνίζεται ως αριστερό μπακ κυρίως, αλλά μπορεί να παίξει και ως αριστερό χαφ. Ξεκίνησε καλά στον Ολυμπιακό, αλλά στη συνέχεια είχε κάποια προβλήματα τραυματισμού. Πιστεύω ότι ο υγιής Λεονάρντο είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ.

Είναι πολύ καλός επαγγελματίας, τόσο στα αποδυτήρια, όσο και στο γήπεδο. Είναι πολύ επικίνδυνος στο επιθετικό παιχνίδι, δυνατό και γρήγορο παιδί. Και στο αμυντικό κομμάτι είναι καλός. Έχει πολύ καλά στοιχεία. Δεν ξέρω σε ποια φυσική κατάσταση βρίσκεται. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα, που μοιάζει με τον Ολυμπιακό, είναι στο ίδιο επίπεδο. Στον Λεονάρντο αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο, ο ΠΑΟΚ παίζει επιθετικά και ο παίκτης μπορεί να βοηθήσει
».

Τραυματίστηκε ο Λαζάρ...............


Άτυχος στάθηκε ο Κοστίν Λαζάρ, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα (0-0) Ρουμανία-Γαλλία για την προκριματική φάση του Euro 2012. Ο μέσος του ΠΑΟΚ ξεκίνησε βασικός στη χθεσινή αναμέτρηση, αλλά όταν τραυματίστηκε ο Βίκτορ Πιτούρκα (ομοσπονδιακός προπονητής) τον αντικατέστησε με τον Μπογκντάν Στάνκου.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το μέγεθος του προβλήματος του Ρουμάνου, κάτι που αναμένεται να συμβεί εντός της σημερινής ημέρας. Πάντως, ο Λαζάρ δήλωσε μετά το τέλος του ματς:

«Είναι σημαντικό που δεν χάσαμε. Θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε, αλλά ήταν πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Ωστόσο, δεν έχουμε καμία δικαιολογία. Τώρα πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή. Σε δύο χρόνια θα έχουμε την ευκαιρία να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Μουντιάλ. Η Γαλλία έχει καλούς παίκτες και νομίζω ότι πήραμε καλό αποτέλεσμα».

Ήρθε και το «ok» του Μπόλονι…


Aυτό δηλαδή που περίμενε η διοίκηση του ΠΑΟΚ για να κινηθεί επίσημα για την απόκτηση του Λεονάρντο. Ο Ρουμάνος τεχνικός «άναψε το πράσινο φως» για τον Βραζιλιάνο που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και εντός των ημερών αναμένονται εξελίξεις.

Η περίπτωση του Βραζιλιάνου ακραίου αμυντικού είχε τεθεί επί τάπητος από την διοίκηση του ΠΑΟΚ η οποία πρώτα απ’ όλα θέλει να εξασφαλίσει ότι δεν υπάρχει κάποιο νομικό κώλυμα και όντως ο Λεονάρντο έμεινε εμπρόθεσμα ελεύθερος από τους «ερυθρόλευκους» ώστε να μπορέσει ο «δικέφαλος» να τον αποκτήσει έως τις 10 Σεπτεμβρίου.

Από εκεί και πέρα, η συγκατάθεση του Μπόλονι ήρθε και έτσι αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα ΠΑΟΚ-Λεονάρντο.