Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Δίχτυα σε Λατινική Αμερική-Ευρώπη για χρυσές ευκαιρίες!

Τρεις μήνες περίπου πριν από την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ προετοιμάζονται εντατικά για την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Οι επικεφαλής της διοίκησης έχουν ήδη καταρτίσει λίστα με ποδοσφαιριστές, για τους οποίους δε θα απαιτηθούν μεγάλα χρηματικά ποσά και, παράλληλα, θα είναι σε θέση να προσφέρουν άμεσα τις υπηρεσίες τους στην ομάδα.
Τα ΣΠΟΡ έχουν το ρεπορτάζ και είναι σε θέση να αναλύσουν τα δεδομένα. Η αναζήτηση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ έχει στραφεί ιδίως σε χώρες της Λατινικής Αμερικής, που δεν ανήκουν στην… πρώτη ποδοσφαιρική κατηγορία (Βραζιλία, Αργεντινή, Ουρουγουάη), αλλά σε χώρες λιγότερο «διάσημες» ποδοσφαιρικά, οι οποίες, όμως, κρύβουν ιδιαίτερα συμφέρουσες ευκαιρίες παικτών. Και αυτό αφορά σε παίκτες που δε δεσμεύονται με συμβόλαια με άλλες ομάδες και, παράλληλα, έχουν δώσει δείγματα γραφής ότι μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ. Όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα, κι αφού έχει καταρτιστεί η λίστα με τους υποψήφιους προς απόκτηση ποδοσφαιριστές, στον ΠΑΟΚ συλλέγουν συνεχώς πληροφορίες και παρακολουθούν την πορεία τους, προκειμένου, όταν έρθει η ώρα της επιλογής, να προχωρήσουν στις καλύτερες δυνατές κινήσεις.
Μέσα από την αναλυτική και διεξοδική αναζήτηση, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ελπίζουν ότι θα βρουν τις ευκαιρίες που ψάχνουν, προκειμένου να ενισχύσουν ουσιαστικά το έμψυχο υλικό της νέας σεζόν, χωρίς, παράλληλα, να χρειαστεί να δαπανήσουν μεγάλα οικονομικά ποσά. Και τα οποία, φυσικά, εκ των πραγμάτων δεν είναι σε θέση να διαθέσουν.
Είναι σαφές ότι η παραπάνω αναζήτηση θα ενταθεί στη διάρκεια του Μαρτίου, έτσι ώστε τον επόμενο μήνα η ΠΑΕ να προχωρήσει ουσιαστικά τις επαφές της με εκείνους τους παίκτες που θα έχει ξεχωρίσει και επιλέξει για συνεργασία.
*Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ Σάκης Τονουσίδης ταξίδεψε χθες στην Αθήνα, προκειμένου να παραβρεθεί στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ. Βέβαια, η σύσκεψη είχε περισσότερο τυπικό χαρακτήρα, από τη στιγμή που ο αγώνας στο Ολυμπιακό στάδιο θα γίνει χωρίς την παρουσία θεατών. Τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησαν ο σύμβουλος ασφαλείας Τάσος Τεντζέρης, καθώς και ο υπεύθυνος αγώνων Γιάννης Ζαβραδινός. Συμφωνήθηκε να δοθούν τριάντα προσκλήσεις στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ (θα καταρτιστεί σχετική λίστα), ενώ θα τηρηθούν όλα όσα προβλέπει ο ΚΑΠ σε αγώνες κεκλεισμένων των θυρών.

Τριπλό σοκ - ρεκόρ θλάσεων!

Εχοντας χρησιμοποιήσει όλες τις πιθανές λέξεις και φράσεις για να περιγράψουμε την κατάσταση με τους τραυματισμούς στον ΠΑΟΚ, χθες… στερέψαμε. Και αναγκαστικά επαναλαμβανόμαστε. Το μόνο που αλλάζει βλέπετε κάθε φορά, είναι τα πρόσωπα και το είδος του τραυματισμού…
Η χθεσινή μέρα, πάντως, στον ΠΑΟΚ ήταν από αυτές που κάθε προπονητής και κάθε παίκτης θα ήθελαν να μην υπήρχε ποτέ. Πάνω που μέσα στην ομάδα, η κουβέντα των τελευταίων ημερών ήταν πότε και ποιοι παίκτες θα επιστρέψουν από τραυματισμό, προέκυψαν νέα προβλήματα. Δύο εντελώς καινούργια (Κρέσιτς – Σνάουτσνερ) και ένα που συνδέεται με το πρόσφατο παρελθόν (Ίβιτς).
Ο Λάσλο Μπόλονι, βλέποντας αυτήν την κατάσταση, προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία του, αλλά για καλό και για κακό, σταμάτησε νωρίτερα την προπόνηση! Σκέφτηκε προφανώς το “νόμο του Μέρφι” και φοβήθηκε πως αν την ολοκλήρωνε, μπορεί να προέκυπτε και κάποιο άλλο πρόβλημα…

ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΤΩΝ ΘΛΑΣΕΩΝ

Τι γίνεται όμως με τα νέα προβλήματα; Το κακό είναι (και δυστυχώς επαναλαμβάνεται) ότι πρόκειται για παίκτες που αγωνίζονται σε θέσεις, στις οποίες υπάρχουν ήδη προβλήματα. Και στην προκειμένη περίπτωση, του τερματοφύλακα και του δεξιού μπακ.
Ο Ντάριο Κρέσιτς αποχώρησε χθες με έντονους πόνους στον δικέφαλο και με όσα έλεγε ο ίδιος αισθανόταν να πρόκειται για βαριά θλάση. Σήμερα θα κάνει μαγνητική και θα φανεί τι βαθμού είναι. Αν πρόκειται για πρώτου θα λείψει 15 μέρες, αν είναι δευτέρου πάει για 1 μήνα! Ο Παναγιώτης Γλύκος, όπως έγραψαν χθες τα ΣΠΟΡ, δεν είναι 100% έτοιμος για να παίξει σε επίσημο ματς. Μέχρι χθες μάλιστα, ήταν σχεδόν σίγουρο ότι η επιστροφή του στη δράση θα γίνει την επόμενη εβδομάδα. Τώρα, δεν αποκλείεται να βρίσκεται στην αποστολή για να κάτσει στον πάγκο, αφού όλα δείχνουν ότι μεθαύριο στο ΟΑΚΑ την εστία του ΠΑΟΚ θα υπερασπιστεί μετά από αρκετό καιρό ο Χαλκιάς.
Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ ένιωθε έντονες ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και σήμερα θα κάνει μαγνητική για να φανεί τι ακριβώς συμβαίνει. Φαίνεται απίθανο να προλάβει το ντέρμπι και οι δύο λύσεις τώρα για τον Μπόλονι, είναι ο Σταφυλίδης (με ανάποδο πόδι) και φυσικά ο Αποστολόπουλος που είναι και η θέση του. Το ρεκόρ των θλάσεων μεγαλώνει και αν επιβεβαιωθούν σήμερα, θα ξεπεραστεί συνολικά ο αριθμός 30…

Αποχώρησε χθες και ο Ίβιτς

Ο τρίτος παίκτης που δεν τα κατάφερε χθες ήταν ο Βλάνταν Ίβιτς. Ο Σέρβος μέσος προσπάθησε να μπει με την ομάδα για ν’ ακολουθήσει κάποιες ειδικές ασκήσεις, οι οποίες θα έδειχναν αν είναι έτοιμος για την επιστροφή, αλλά ένιωσε “βαρύ” το πόδι του στον προσαγωγό και αποχώρησε.
Το πρόβλημα είναι εκεί που υπέστη και την θλάση και θεωρείται απίθανο να προλάβει το ματς. Στη χθεσινή προπόνηση επέστρεψαν και όλοι οι διεθνείς, ενώ η σημερινή προπόνηση θα είναι πρωινή (10.30’) στη Νέα Μεσημβρία.

Η συνάντηση με την UMBRO


Κληρώνει για την αθλητική εταιρία που θα αναλάβει να ντύσει τον ΠΑΟΚ τα επόμενα χρόνια. Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες το Σάββατο στην ΑΘήνα θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα η τελική συνάντηση των εκπροσώπων του ΠΑΟΚ με τους αντίστοιχους της αθλητικής εταιρίας UMBRO για να επικυρωθεί η προφορική συμφωνία των δύο πλευρών. Λογικά η γνωστή εταιρία θα αναλάβει την ένδυση του ΠΑΟΚ σε όλα τα τμήματα, για την επόμενη διετία.