Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Ε, όχι και ήττα με 2-0 από την Καλλιθέα!

Από το πουθενά ο ΠΑΟΚ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο χάνοντας με 2-0 από την Καλλιθέα στο πρώτο ματς του Κυπέλλου στο οποίο μέχρι το 77’ θα μπορούσε να είναι 0-3 ή 0-4 αλλά όλα άλλαξαν μέσα σε 5 λεπτά. Ο ΠΑΟΚ είχε αρκετές μεγάλες ευκαιρίες και δύο δοκάρια για να προηγηθεί στο σκορ, αλλά στο 77’ σε μία ανύποπτη φάση ο Μαρουκάκης κέρδισε πέναλτι και την αποβολή του Βιβιάν Ματέους και ο Ντ’ Ακόλ έκανε το 1-0, ενώ στο 82’ ο Μαρουκάκης εκμεταλλεύτηκε νέο λάθος της άμυνας του ΠΑΟΚ και έκανε το 2-0. Έτσι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ στη ρεβάνς που θα γίνει στην Τούμπα στις 24 Ιανουαρίου… Στο γήπεδο υπάρχουν και πάνω από 1500 φίλοι του ΠΑΟΚ... ΤΟ ΜΑΤΣ 1' Το παιχνίδι μόλις ξεκίνησε (20:20). 8' Ο Κάτσε έκανε ένα καλό σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα κόντραρε σε έναν αμυντικό και πέρασε κόρνερ δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μιχελή. 22' Ο Ντ' Ακόλ εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ από μακριά και η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Γλύκου. 27' Ο Σταφυλίδης εκτέλεσε απευθείας από μακριά ένα φάουλ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. 28' Σουτ του Κατσουράνη έξω από την περιοχή η μπάλα πέρασε άουτ. 30' Ο ΠΑΟΚ έχει 74% κατοχή μπάλας έναντι 26% της Καλλιθέας, αλλά το ματς παραμένει στο 0-0 χωρίς πολλές φάσεις με τους γηπεδούχους να παίζουν με 11 παίκτες πίσω από το κέντρο. 32' Σουτ του Φωτάκη έξω από την περιοχή, η μπάλα κτύπησε στον Λάζαρ και άλλαξε πορεία, αλλά ο Μιχελής την μπλόκαρε καθώς έφτασε στα χέρια του χωρίς δύναμη. 37' Ο Λάζαρ πέρασε εξαιρετική κάθετη πάσα στον Γεωργιάδη, ο οποίος βγήκε τετ-α-τετ με τον Μιχελή, αλλά δεν πλάσαρε σωστά καθώς ο πορτιέρο της Καλλιθέας μπλόκαρε τη μπάλα στην καλύτερη ευκαιρία του ΠΑΟΚ. 40' Ο Ντ' Ακόλ εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ από το ύψος της μεγάλης περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Γλύκου. β' Ημίχρονο 46' Ο Μαρουκάκης πέρασε στη θέση του Χριστοφιλέα. 50' Φοβερό σουτ του Σταφυλίδη με το δεξί, η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Μιχελή! 55' Ο Φωτάκης βγήκε τετ-α-τετ με τον Μιχελή μετά από τακουνάκι πάσα του Λάζαρ, αλλά έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι. 61' Ο Σταφυλίδης είχε και δεύτερο δοκάρι (το δεξί αυτή τη φορά!) σε σουτ μετά από ωραία ενέργεια. 67' Ωραία ατομική προσπάθεια από τον Πέλκα, αλλά στο σουτ που έκανε η μπάλα πέρασε μόλις άουτ. 77' Σουτ του Σαλπιγγίδη μέσα από την περιοχή ο Μιχελής μπλόκαρε τη μπάλα. 78' Πέναλτι για την Καλλιθέα και κόκκινη στον Ματέους Βιβιάν! Ο Βραζιλιάνος ανέτρεψε από πίσω τον Μαρουκάκη που έβγαινε μόνος με τον Γλύκο. 79' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ! Ο Ντ' Ακόλ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και έκανε το 1-0 για την Καλλιθέα. 82' Κεφαλιά του Μαρουκάκη απέκρουσε ο Γλύκος. 83' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ! Ο Μαρουκάκης εκμεταλλεύεται λάθος της άμυνας του ΠΑΟΚ και με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0! 

Οι συνθέσεις: 
Καλλιθέα (Παπακώστας): Μιχελής, Πίκολο, Μουσταφίδης, Φαγιέ (68' Ματσούκας), Χριστοφιλέας (46' Μαρουκάκης), Ατματσίδης, Κατσικογιάννης (85' Θεολόγου), Σταύρου, Βιγιαρέχο, Αρβανίτης, Ντ' Ακόλ,  
ΠΑΟΚ (Δώνης): Γλύκος, Αποστολόπουλος, Σταφυλίδης, Βιβιάν, Κατσικάς, Κατσουράνης (62' Πέλκας), Λάζαρ, Κάτσε, Φωτάκης, Γεωργιάδης (62' Σαλπιγγίδης), Αθανασιάδης (70' Γιάννου)

Χάνει Ατρόμητο ο Βιβιάν, στόπερ ο Κατσουράνης

Πέρα από την ήττα του ΠΑΟΚ με 2-0 από την Καλλιθέα ο ΠΑΟΚ έχασε με αποβολή και τον Ματέους Βιβιάν, ο οποίος θα πρέπει να εκτίσει ποινή μία αγωνιστική και έτσι θα χάσει το πολύ σημαντικό παιχνίδι που ακολουθεί την Κυριακή με τον Ατρόμητο στην Τούμπα.
Με δεδομένη και την απουσία του Κουμάλο, ο οποίος βρίσκεται στην προετοιμασία της Εθνικής Νοτίου Αφρικής εν όψει του Κόπα Άφρικα, ο πονοκέφαλος γίνεται ακόμη μεγαλύτερος για τον Γιώργο Δώνη.
Για το ματς με τον Ατρόμητο θα πρέπει ή να εμπιστευτεί τον νεαρό Χρήστο Ιντζίδη για να παίξει δίπλα στον Γιώργο Κατσικά ή να βάλει στόπερ τον Κατσουράνη.
Το πιθανότερο σενάριο είναι το δεύτερο (να παίξει μπακ ο Κατσουράνης) ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο ματς με τον Ατρόμητο θα απουσιάζει και ο Φωτάκης, ο οποίος είχε δηλωθεί για να εκτίσει σε αυτό το παιχνίδι τη δική του τιμωρία για τις κίτρινες που είχε συμπληρώσει…
Όλα αυτά βέβαια θα ξεκαθαρίσουν μέσα στα επόμενα 24ώρα...

«Ανατροπή στην Τούμπα και πρόκριση»

Ο Γιώργος Δώνης δεν είπε πολλά πράγματα μετά από το παιχνίδι και την ήττα του ΠΑΟΚ με 2-0 από την Καλλιθέα. Στάθηκε στην ατυχία της ομάδας του στα δοκάρια όταν το σκορ ήταν 0-0 και εξέφρασε την πίστη του ότι ο Δικέφαλος θα μπορέσει να κάνει την ανατροπή στις 24 Ιανουαρίου στην Τούμπα και θα προκριθεί στους «8» του Κυπέλλου.
Αναλυτικά τόνισε:
«Είχαμε ατυχία. Η εξήγηση είναι απλή για το αποτέλεσμα του παιχνιδιού. Είχα ένα προπονητή στον Παναθηναϊκό (σ.σ. Οσιμ) που είπε πως η μπάλα είναι πόρνη. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό που έγινε εδώ, έχει γίνει και σε άλλα παιχνίδια. Αυτή όμως είναι και η διαφορά που υπάρχουν ανάμεσα στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο. Στο μπάσκετ κερδίζει ο καλύτερος, στον ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Σε ένα καλό ματς για μας μέχρι το 76', παρά τον άθλιο αγωνιστικό χώρο, όλα λειτουργούσαν καλά για μας εκτός από τα πετύχουμε τα γκολ που έπρεπε. Δυστυχώς μετά δεχτήκαμε δύο γκολ μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, αλλά πιστεύω πως επειδή έχουμε βελτίωση και με τον τρόπο που παίζουμε, θα καταφέρουμε σε δύο εβδομάδες να ανατρέψουμε το σκορ μέσα στην έδρα ματς».
Σε ερώτηση για την εμφάνιση του Ματέους Βιβιάν και το πέναλτι που έκανε στον Μαρουκάκη με αποτέλεσμα να αποβληθεί ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είπε:
«Ο Βιβιάν έκανε ένα καταπληκτικό ματς σήμερα και δείχνει πως μπορεί να σταθεί στην ομάδα.
Θεωρώ πως τον αδίκησε η μπάλα εκείνη την στιγμή στο πέναλτι. Θα ήταν προτιμότερο να δεχτούμε το γκολ παρά να υπάρχει πέναλτι και αποβολή. Η συγκεκριμένη απώλεια του Βιβιάν είναι μεγάλη και για το ματς της Κυριακής που ακολουθεί με τον Ατρόμητο».