Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

«Ανατροπή στην Τούμπα και πρόκριση»

Ο Γιώργος Δώνης δεν είπε πολλά πράγματα μετά από το παιχνίδι και την ήττα του ΠΑΟΚ με 2-0 από την Καλλιθέα. Στάθηκε στην ατυχία της ομάδας του στα δοκάρια όταν το σκορ ήταν 0-0 και εξέφρασε την πίστη του ότι ο Δικέφαλος θα μπορέσει να κάνει την ανατροπή στις 24 Ιανουαρίου στην Τούμπα και θα προκριθεί στους «8» του Κυπέλλου.
Αναλυτικά τόνισε:
«Είχαμε ατυχία. Η εξήγηση είναι απλή για το αποτέλεσμα του παιχνιδιού. Είχα ένα προπονητή στον Παναθηναϊκό (σ.σ. Οσιμ) που είπε πως η μπάλα είναι πόρνη. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό που έγινε εδώ, έχει γίνει και σε άλλα παιχνίδια. Αυτή όμως είναι και η διαφορά που υπάρχουν ανάμεσα στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο. Στο μπάσκετ κερδίζει ο καλύτερος, στον ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Σε ένα καλό ματς για μας μέχρι το 76', παρά τον άθλιο αγωνιστικό χώρο, όλα λειτουργούσαν καλά για μας εκτός από τα πετύχουμε τα γκολ που έπρεπε. Δυστυχώς μετά δεχτήκαμε δύο γκολ μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, αλλά πιστεύω πως επειδή έχουμε βελτίωση και με τον τρόπο που παίζουμε, θα καταφέρουμε σε δύο εβδομάδες να ανατρέψουμε το σκορ μέσα στην έδρα ματς».
Σε ερώτηση για την εμφάνιση του Ματέους Βιβιάν και το πέναλτι που έκανε στον Μαρουκάκη με αποτέλεσμα να αποβληθεί ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είπε:
«Ο Βιβιάν έκανε ένα καταπληκτικό ματς σήμερα και δείχνει πως μπορεί να σταθεί στην ομάδα.
Θεωρώ πως τον αδίκησε η μπάλα εκείνη την στιγμή στο πέναλτι. Θα ήταν προτιμότερο να δεχτούμε το γκολ παρά να υπάρχει πέναλτι και αποβολή. Η συγκεκριμένη απώλεια του Βιβιάν είναι μεγάλη και για το ματς της Κυριακής που ακολουθεί με τον Ατρόμητο».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου