Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Χάνει Ατρόμητο ο Βιβιάν, στόπερ ο Κατσουράνης

Πέρα από την ήττα του ΠΑΟΚ με 2-0 από την Καλλιθέα ο ΠΑΟΚ έχασε με αποβολή και τον Ματέους Βιβιάν, ο οποίος θα πρέπει να εκτίσει ποινή μία αγωνιστική και έτσι θα χάσει το πολύ σημαντικό παιχνίδι που ακολουθεί την Κυριακή με τον Ατρόμητο στην Τούμπα.
Με δεδομένη και την απουσία του Κουμάλο, ο οποίος βρίσκεται στην προετοιμασία της Εθνικής Νοτίου Αφρικής εν όψει του Κόπα Άφρικα, ο πονοκέφαλος γίνεται ακόμη μεγαλύτερος για τον Γιώργο Δώνη.
Για το ματς με τον Ατρόμητο θα πρέπει ή να εμπιστευτεί τον νεαρό Χρήστο Ιντζίδη για να παίξει δίπλα στον Γιώργο Κατσικά ή να βάλει στόπερ τον Κατσουράνη.
Το πιθανότερο σενάριο είναι το δεύτερο (να παίξει μπακ ο Κατσουράνης) ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο ματς με τον Ατρόμητο θα απουσιάζει και ο Φωτάκης, ο οποίος είχε δηλωθεί για να εκτίσει σε αυτό το παιχνίδι τη δική του τιμωρία για τις κίτρινες που είχε συμπληρώσει…
Όλα αυτά βέβαια θα ξεκαθαρίσουν μέσα στα επόμενα 24ώρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου