Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Αποθέωση για ΠΑΟΚ στο Λονδίνο!

«Διπλό μες στο Λονδίνο, ΠΑΟΚ ολέ… ολέ»!

Είναι το σύνθημα που δόνησε σήμερα το αεροδρόμιο του Στάνστεντ, κατά την άφιξη του «δικεφάλου» στο Λονδίνο, για το μεθαυριανό παιχνίδι με την Τότεναμ!

Οπαδοί του ΠΑΟΚ, εκείνοι που ταξίδεψαν με το τσάρτερ της ομάδας, μαζί με εκείνους που έφτασαν στο Λονδίνο μέσω άλλων πτήσεων, αλλά και αυτούς που ζουν στην αγγλική πρωτεύουσα, ένωσαν τις φωνές τους και έκαναν αισθητή την παρουσία τους με συνθήματα υπέρ των «ασπρόμαυρων».

Η αποστολή προσγειώθηκε λίγο μετά τις 21:00 και έπειτα από λίγη ώρα αναμονής, τα μέλη της επιβιβάστηκαν σε πούλμαν που τους μετέφερε στο ξενοδοχείο, όπου θα καταλύσουν.

Την Τρίτη (29/11), θυμίζουμε, ο Λάζλο Μπόλονι και ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας θα μιλήσουν στις 18:30 στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, πριν από τον αγώνα του «Γουάιτ Χάρτ Λέιν».

Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί στο «Γουάιτ Χάρτ Λέιν» στις 19:00.

Τα πλάνα του Μπόλονι

Δεν ετοιμάζει εκπλήξεις ο Λάζλο Μπόλονι για τον αυριανό (30/11, 22:05) αγώνα με την Τότεναμ στο Λονδίνο, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League. Η μοναδική αλλαγή σε σχέση με τον κυριακάτικο αγώνα είναι η επιστροφή του Πάμπλο Κοντρέρας στην άμυνα του «Δικεφάλου του Βορρά», ενώ όλα δείχνουν ότι στη μεσαία γραμμή θα επιστρέψει ο Πάμπλο Γκαρσία.

Ο Ρουμάνος τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Χαλκιά, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Έτο, Κοντρέρας, Μαλεζά και Σταφυλίδη. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμή θα αγωνιστούν ο Γκαρσία (αν δεν έχει ενοχλήσεις) με έναν εκ των Λαζάρ ή Αρίας.

Πιο μπροστά θα παίξουν ο Γεωργιάδης (αντί του Βιεϊρίνια στα αριστερά), ο Φωτάκης (στον άξονα) και ο Σαλπιγγίδης (στα δεξιά). Στην κορυφή θα είναι ο Αθανασιάδης. Η «ασπρόμαυρη» αποστολή αποτελείται, επίσης, από τους Κρέσιτς, Αποστολόπουλο, Μπαλάφα, Παπάζογλου, Τσιρίλο, Ιβιτς, Ρομπέρ και Σνάουτσνερ.

Τέλος στο όνειρο για εισιτήριο από την Τότεναμ!

Με επίσημη δικαιολογία την ασφάλεια των θεατών, η διοίκηση της Τότεναμ ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της, ότι μετά από συνεδρίαση της συμβουλευτικής ομάδας ασφαλείας "Safety Advisory Group" στην οποία συμμετέχει και η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου, αποφασίστηκε να μπει τέλος τσην πώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, παρά το γεγονός ότι δεν έχουν εξαντληθεί!

«Ζητούμε συγγνώμη για την απογοήτευση που προκαλεί η απόφαση, ωστόσο η ασφάλεια των θεατών μας είναι υψίστης σημασίας«, αναφέρεται στην ανακοίνωση που βυθίζει σε απόγνωση εκατοντάδες φιλάθλους του ΠΑΟΚ που ταξιδεύουν στο Λονδίνο χωρίς εισιτήριο!

Γκούντγιονσεν: «Πολύ δύσκολο έργο ο ΠΑΟΚ»

Ο Εϊντούρ Γκούντγιονσεν, ο επιθετικός της ΑΕΚ, που γνωρίζει καλά το αγγλικό πρωτάθλημα, καθώς αγωνίστηκε στην Τσέλσι, μίλησε από το Λονδίνο στον Sport 103 fm, που ταξίδεψε για να συνεχίσει τη θεραπεία του, για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Τότεναμ, τονίζοντας το πολύ δύσκολο έργο που έχει η ομάδα του Μπόλονι.

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Τότεναμ: «Ο ΠΑΟΚ θα έχει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Τότεναμ στην έδρα της είναι πολύ δυνατή και όπως βλέπουμε στα τελευταία παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ, βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα».

Για το παιχνίδι που ήρθε αντιμέτωπος του ΠΑΟΚ: «Θυμάμαι στο δικό μας παιχνίδι την ατμόσφαιρα. Ηταν λίγο τρελή η ατμόσφαιρα. Θυμάμαι μία καλή ομάδα που έπαιζε καλά τις αντεπιθέσεις. Ισως τον τελευταίο καιρό δεν έχει κερδίσει κάποια ματς που θα ήθελε να πάρει, αλλά είναι καλή ομάδα ο ΠΑΟΚ».

Για τις αλλαγές των Αγγλων: «Πολλές αγγλικές ομάδες επειδή έχουν πολλούς θεσμούς που συμμετέχουν, χρησιμοποιούν κάποιες διοργανώσεις για να παίξουν και νεαροί παίκτες. Είμαι σίγουρος ότι η Τότεναμ θα προκριθεί και στις επόμενες φάσεις θα παίξουν και οι βασικοί ποδοσφαιριστές».

Για την Τότεναμ: «Είναι μία πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλή έδρα. Ο Ρέντναπ είναι ένας φανταστικός προπονητής. Καταφέρνει να παίρνει το μάξιμουμ από τους παίκτες και φέτος έχει καταφέρει να συγκεντρώσεις τους καλύτερους δυνατούς παίκτς. Με το ρόστερ που διαθέτει μπορεί να βγει ακόμα και στην πρώτη τριάδα του αγγλικού πρωταθλήματος».

Μαλεζάς: Να μην μπούμε στο ρυθμό τους

Να μην πέσει ο ΠΑΟΚ στην παγίδα της Τότεναμ και να κρατησει το ρυθμό του, θα είναι σύμφωνα με τον Στέλιο Μαλεζά το μυστικό της επιτυχίας στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν. Πριν την αναχώρηση της αποστολής του ΠΑΟΚ, ο διεθνής αμυντικός τόνισε:

«Το παιχνίδι με την Τοτεναμ είναι πολύ δύσκολο και δεν έχει καμία σχέση με εκείνο κόντρα στην Κέρκυρα, που ανήκει στο παρελθόν. Τρεις βαθμοούς δίνει η νίκη και έναν η ισοπαλία. Αυτό έχουμε στο μυαλό μας και τίποτα άλλο», είπε και πρόσθεσε: «Είναι ένας ευρωπαϊκός αγώνας και αν μπούμε στον ρυθμό της Τότεναμ δεν θα έχουμε καλό βράδυ,  δε θα περάσουμε καλά. Πρέπει να κρατήσουμε το ρυθμό του παιχνιδιού  στα δικά μας επίπεδα. Δυστυχώς  δεν ξέρουμε πως θα κατέβει η Τότεναμ και αυτό για τους αντιπάλους δεν είναι καλό».

Το πιο δύσκολο ευρωπαικο ραντεβου...........

Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία τρία χρόνια, έχει παίξει στην Ευρώπη 24 παιχνίδια και έχει ηττηθεί μόλις τρεις (!) φορές. Και μάλιστα εκτός έδρας έχει να χάσει από τις 21 Οκτωβρίου του 2010 και τον αγώνα με τη Βιγιαρεάλ (1-0). Αύριο, όμως, αντιμετωπίζει την καλύτερη (και πιο φορμαρισμένη) ομάδα της τελευταίας τριετίας και όλοι ελπίζουν να διατηρηθούν τα ρεκόρ.
 Η Τότεναμ βρίσκεται σε αγωνιστικό «limit up» και ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να φορέσει τον καλό του ευρωπαϊκό... μανδύα προκειμένου να τα βγάλει πέρα στο Λονδίνο (άλλωστε το έπραξε αυτό και με την Άρσεναλ) και να διατηρήσει τα ρεκόρ του.

Για παράδειγμα ο «Δικέφαλος» διατηρεί το αήττητό του για εννέα παιχνίδια στο Γιουρόπα Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε το σερί (που... τρέχει μέχρι σήμερα) από τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα (1-1, Γιουρόπα Λιγκ, στις 22 Φεβρουαρίου του 2011).

Οι υπόλοιπες δύο ήττες (της τριετίας), πέρα από το χαμένο παιχνίδι της Ισπανίας (με αντίπαλο τη Βιγιαρεάλ) ήταν στις 06 Αυγούστου του 2009 από τη Βαλερένγκα (0-1), αλλά και εκείνη από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Τούμπα (0-1, στις 17 Φεβρουαρίου του 2011).

Ο ΠΑΟΚ της Ευρώπης επιδεικνύει πάντα (και στις πιο δύσκολες καταστάσεις) μεγάλη σταθερότητα. Το αυριανό παιχνίδι με την ομάδα του Χάρι Ρέντκναπ αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αποδειχθεί κάτι τέτοιο.

Ο ΠΑΟΚ χώριs τον Βιειρινια..........

Το μεγάλο πλήγμα της απουσίας του Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος τις τελευταίες τρεις σεζόν, στα ευρωπαϊκά ραντεβού, έχει παίξει για 22 συνεχόμενα παιχνίδια. Το αυριανό ματς με την Τότεναμ θα είναι το πρώτο που δε θα δηλώσει «παρών» και ο ίδιος έχει στενοχωρηθεί αρκετά.
 Συνολικά ο Πορτογάλος έχει παίξει για 22 συνεχόμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια, ξεκινώντας από τον αγώνα με την Χέρενφεν, στις 20 Αυγούστου του 2009. Στα παραπάνω παιχνίδια ξεκίνησε σε όλα βασικός και έχασε μόνο 36 λεπτά!

Συνολικά ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έχει πετύχει επτά γκολ. Τέσσερα πέρυσι (σε 12 αγώνες, δύο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και 10 για το Γιουρόπα) και τρία μέχρι σήμερα (στα οκτώ ματς του Γιουρόπα).

Πέρυσι ο Βιεϊρίνια πρόσφερε με τα γκολ του δύο νίκες, μία με τη Βιγιαρεάλ στην Τούμπα (1-0) και άλλη μία με την Φενερμπαχτσέ με το ίδιο σκορ στο γήπεδο του ΠΑΟΚ. Επίσης σκόραρε στο 1-1 με την Μπριζ στην Τούμπα και στο 3-3 με τον Άγιαξ (και πάλι στην Τούμπα).

Φέτος  ξεκίνησε με γκολ στο 0-2 με τη Βαλερένγκα στο Όσλο, συνέχισε στο ματς με τη νορβηγική ομάδα στην Τούμπα (3-0) και έκλεισε (προς το παρόν) το λογαριασμό του με το νικητήριο γκολ επί της Σάμροκ Ρόβερς στην Τούμπα (2-1).

Η απουσία του Πορτογάλου θα είναι πολύ σημαντική, όμως ο Λάζλο Μπόλονι είναι αναγκασμένος να βρει λύση είτε με τον Γεωργιάδη είτε κάνοντας κάποιο... τρικ.

Η Αναχώρηση για το Λονδίνο...........