Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Το πιο δύσκολο ευρωπαικο ραντεβου...........

Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία τρία χρόνια, έχει παίξει στην Ευρώπη 24 παιχνίδια και έχει ηττηθεί μόλις τρεις (!) φορές. Και μάλιστα εκτός έδρας έχει να χάσει από τις 21 Οκτωβρίου του 2010 και τον αγώνα με τη Βιγιαρεάλ (1-0). Αύριο, όμως, αντιμετωπίζει την καλύτερη (και πιο φορμαρισμένη) ομάδα της τελευταίας τριετίας και όλοι ελπίζουν να διατηρηθούν τα ρεκόρ.
 Η Τότεναμ βρίσκεται σε αγωνιστικό «limit up» και ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να φορέσει τον καλό του ευρωπαϊκό... μανδύα προκειμένου να τα βγάλει πέρα στο Λονδίνο (άλλωστε το έπραξε αυτό και με την Άρσεναλ) και να διατηρήσει τα ρεκόρ του.

Για παράδειγμα ο «Δικέφαλος» διατηρεί το αήττητό του για εννέα παιχνίδια στο Γιουρόπα Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε το σερί (που... τρέχει μέχρι σήμερα) από τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα (1-1, Γιουρόπα Λιγκ, στις 22 Φεβρουαρίου του 2011).

Οι υπόλοιπες δύο ήττες (της τριετίας), πέρα από το χαμένο παιχνίδι της Ισπανίας (με αντίπαλο τη Βιγιαρεάλ) ήταν στις 06 Αυγούστου του 2009 από τη Βαλερένγκα (0-1), αλλά και εκείνη από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Τούμπα (0-1, στις 17 Φεβρουαρίου του 2011).

Ο ΠΑΟΚ της Ευρώπης επιδεικνύει πάντα (και στις πιο δύσκολες καταστάσεις) μεγάλη σταθερότητα. Το αυριανό παιχνίδι με την ομάδα του Χάρι Ρέντκναπ αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αποδειχθεί κάτι τέτοιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου