Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Ο ΠΑΟΚ χώριs τον Βιειρινια..........

Το μεγάλο πλήγμα της απουσίας του Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος τις τελευταίες τρεις σεζόν, στα ευρωπαϊκά ραντεβού, έχει παίξει για 22 συνεχόμενα παιχνίδια. Το αυριανό ματς με την Τότεναμ θα είναι το πρώτο που δε θα δηλώσει «παρών» και ο ίδιος έχει στενοχωρηθεί αρκετά.
 Συνολικά ο Πορτογάλος έχει παίξει για 22 συνεχόμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια, ξεκινώντας από τον αγώνα με την Χέρενφεν, στις 20 Αυγούστου του 2009. Στα παραπάνω παιχνίδια ξεκίνησε σε όλα βασικός και έχασε μόνο 36 λεπτά!

Συνολικά ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έχει πετύχει επτά γκολ. Τέσσερα πέρυσι (σε 12 αγώνες, δύο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και 10 για το Γιουρόπα) και τρία μέχρι σήμερα (στα οκτώ ματς του Γιουρόπα).

Πέρυσι ο Βιεϊρίνια πρόσφερε με τα γκολ του δύο νίκες, μία με τη Βιγιαρεάλ στην Τούμπα (1-0) και άλλη μία με την Φενερμπαχτσέ με το ίδιο σκορ στο γήπεδο του ΠΑΟΚ. Επίσης σκόραρε στο 1-1 με την Μπριζ στην Τούμπα και στο 3-3 με τον Άγιαξ (και πάλι στην Τούμπα).

Φέτος  ξεκίνησε με γκολ στο 0-2 με τη Βαλερένγκα στο Όσλο, συνέχισε στο ματς με τη νορβηγική ομάδα στην Τούμπα (3-0) και έκλεισε (προς το παρόν) το λογαριασμό του με το νικητήριο γκολ επί της Σάμροκ Ρόβερς στην Τούμπα (2-1).

Η απουσία του Πορτογάλου θα είναι πολύ σημαντική, όμως ο Λάζλο Μπόλονι είναι αναγκασμένος να βρει λύση είτε με τον Γεωργιάδη είτε κάνοντας κάποιο... τρικ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου