Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Γκούντγιονσεν: «Πολύ δύσκολο έργο ο ΠΑΟΚ»

Ο Εϊντούρ Γκούντγιονσεν, ο επιθετικός της ΑΕΚ, που γνωρίζει καλά το αγγλικό πρωτάθλημα, καθώς αγωνίστηκε στην Τσέλσι, μίλησε από το Λονδίνο στον Sport 103 fm, που ταξίδεψε για να συνεχίσει τη θεραπεία του, για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Τότεναμ, τονίζοντας το πολύ δύσκολο έργο που έχει η ομάδα του Μπόλονι.

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Τότεναμ: «Ο ΠΑΟΚ θα έχει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Τότεναμ στην έδρα της είναι πολύ δυνατή και όπως βλέπουμε στα τελευταία παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ, βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα».

Για το παιχνίδι που ήρθε αντιμέτωπος του ΠΑΟΚ: «Θυμάμαι στο δικό μας παιχνίδι την ατμόσφαιρα. Ηταν λίγο τρελή η ατμόσφαιρα. Θυμάμαι μία καλή ομάδα που έπαιζε καλά τις αντεπιθέσεις. Ισως τον τελευταίο καιρό δεν έχει κερδίσει κάποια ματς που θα ήθελε να πάρει, αλλά είναι καλή ομάδα ο ΠΑΟΚ».

Για τις αλλαγές των Αγγλων: «Πολλές αγγλικές ομάδες επειδή έχουν πολλούς θεσμούς που συμμετέχουν, χρησιμοποιούν κάποιες διοργανώσεις για να παίξουν και νεαροί παίκτες. Είμαι σίγουρος ότι η Τότεναμ θα προκριθεί και στις επόμενες φάσεις θα παίξουν και οι βασικοί ποδοσφαιριστές».

Για την Τότεναμ: «Είναι μία πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλή έδρα. Ο Ρέντναπ είναι ένας φανταστικός προπονητής. Καταφέρνει να παίρνει το μάξιμουμ από τους παίκτες και φέτος έχει καταφέρει να συγκεντρώσεις τους καλύτερους δυνατούς παίκτς. Με το ρόστερ που διαθέτει μπορεί να βγει ακόμα και στην πρώτη τριάδα του αγγλικού πρωταθλήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου