Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Δύο κρίσιμοι μήνες…


Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με τον Παναιτωλικό, περιμένει την Κέρκυρα και όσον αφορά τις Ελληνικές υποχρεώσεις, το πρόγραμμα παραμένει καλό έως και τα τέλη Γενάρη… 
Αυτή και αν δεν είναι ευκαιρία ανάκαμψης για τον ΠΑΟΚ στην Ελλάδα. Έναν σοβαρό και βελτιωμένο ΠΑΟΚ όμως, μία ομάδα που θα είναι απόλυτα συγκεντρωμένη στη νίκη, χωρίς να επηρεάζεται από τραυματισμούς και απουσίες, χωρίς να επηρεάζεται από προηγούμενο  ή επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Μετά και την σημερινή εξέλιξη στο κύπελλο το πρόγραμμα του Δικεφάλου διαμορφώνεται ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 26/11/2011
ΠΑΟΚ – Κέρκυρα

ΤΕΤΑΡΤΗ 30/11/2011
Τότεναμ - ΠΑΟΚ

ΚΥΡΙΑΚΗ 4/12/2011
ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ

ΣΑΒΒΑΤΟ 10/12/11
ΠΑΟΚ – Ατρόμητος

ΠΕΜΠΤΗ 15/12
ΠΑΟΚ – Ρούμπιν Καζάν

ΚΥΡΙΑΚΗ 18/12/2011
Δόξα Δράμας – ΠΑΟΚ (Καυταντζόγλειο)

ΤΡΙΤΗ -ΤΕΤΑΡΤΗ 20-21/12/2011
Εθνικός Αστέρας – ΠΑΟΚ

ΤΕΤΑΡΤΗ 4/1/2012
ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός

ΚΥΡΙΑΚΗ 8/1/2012
Ξάνθη – ΠΑΟΚ

ΚΥΡΙΑΚΗ 15/1/2012
ΠΑΟΚ – Εργοτέλης

ΚΥΡΙΑΚΗ 22/1/2012
ΠΑΟΚ – Πανιώνιος

* Αν ο ΠΑΟΚ προκριθεί στο κύπελλο θα έχει σίγουρα αγώνα για την επόμενη φάση στα μέσα Ιανουαρίου

*  Αν ο ΠΑΟΚ προκριθεί στους 32 του Europa League οι αγώνες του θα γίνουν τέλη Φεβρουαρίου.

Η διαχείριση του Μπόλονι


Kακά τα ψέματα, ο Λάσλο Μπόλονι έχει να διαχειριστεί δύο αγώνες μαζί, αφού και αυτός με την Κέρκυρα το Σάββατο αλλά και αυτός στο Λονδίνο, είναι εξαιρετικά σημαντικοί.
ο πώς θα παραταχτεί η ομάδα στα δύο παιχνίδια αποτελεί ένα ερωτηματικό.

Ζήτημα δεν τίθεται για το τι θα συμβεί κάτω από τα δοκάρια, αφού ο Κώστας Χαλκιάς έχει κερδίσει τη θέση.

Για το δεξί άκρο της άμυνας ο Μπόλονι θα προσπαθήσει να δώσει χρόνο στον Αραούχο Έτο από τον αγώνα του Σαββάτου έτσι ώστε να βρει ρυθμό.

Το πιθανότερο σενάριο είναι να μην αλλάξει το κέντρο άμυνας το Σάββατο, αλλά να εντάξει έναν από τους Κοντρέρας ή Τσιρίλο στον αγώνα της Τετάρτης, ενώ ο Σταφυλίδης ξεκινά το Σάββατο περιμένοντας το αν θα επιστρέψει ο Λίνο ή όχι.

Στη μεσαία γραμμή, το Σάββατο το πιθανότερο σενάριο είναι να πάρει ανάσες ο Φωτάκης, με τον Λαζάρ να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα μαζί με τους Γκαρσία και Σπαντάσιο, με τον τελευταίο να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής την Τετάρτη. Τότε πλην του Φωτάκη, δεν αποκλείεται να επιστρέψει και ο Ίβιτς.

Ο Μπόλονι μάλλον δεν θα αλλάξει και την τριάδα της επίθεσης που κέρδισε τον Παναιτωλικό, αν και ένα μικρό ενδεχόμενο να μπει ο Γεωργιάδης αντί του Σαλπιγγίδη υπάρχει. Ο Κλάους μάλλον πάει για επιστροφή στο αρχικό σχήμα στο Λονδίνο, με τον Παπάζογλου να ξεκινά το Σάββατο.

Φτηνά και πάλι τα εισιτήρια με την Κέρκυρα


Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Κέρκυρα. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κράτησε και πάλι χαμηλές τιμές των 10 ευρώ στα πέταλα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011 θα ξεκινήσει η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ - Κέρκυρα, που θα διεξαχθεί στις 26 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 17:15.

Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν Τετάρτη μέχρι Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 17:00, ενώ το Σάββατο θα λειτουργούν από τις 10:00 π.μ. μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:


Θύρα 1: 20 €, Θύρες 2, 3: 20 €, Θύρες 5, 6: 15 €, Θύρες 4, 4α: 10 €, Θύρες 7, 7α, 8: 10 €, VIP 3ου: 80 €, VIP 4ου: 50 €».

Με τον Εθνικό Αστέρα στην Καισαριανή στο Κύπελλο


Ο Εθνικός Αστέρας κέρδισε εκτός έδρας τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας με 0-2 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλου όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην Καισαριανή στις 21-22 ή 23 Δεκεμβρίου.
Τα γκολ πέτυχαν οι Χωριανόπουλος 50΄και Χαϊκάλης 90+1. Στο 37΄ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Σιδηρόπουλο. Τον αγώνα παρακολούθησε και ο Λάσλο Μπόλονι.     

Οι συνθέσεις:

Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας (Βαγγέλης Τούσκας): Κούμης, Κουβελόγλου, Δαλκίδης, Μουτίδης, Σιδηρόπουλος (85' Σαλμάς), Δούμας (70' Σκερλετσίδης), Νίρλας, Μανουσαρίδης, Δελήμπασης, Λεωνίδας, Τσεμπερίδης (59' Μπογιατζής).

Εθνικός Αστέρας (Πέτρος Δημητρίου): Παναγιωτόπουλος, Νάστος, Χωριανόπουλος, Γουσούλης, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Πασκούλεφ, Καούνος (77΄ Παληγεώργος), Σκαρτσίλας (31' Χαϊκάλης), Άντονι, Λουτσιάνο.

Μπήκε ο Αρίας, δουλειά με Σταφυλλίδη


Ο Ντιέγκο Αρίας συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της Τετάρτης, που αφιερώθηκε σε ασκήσεις τακτικής, ενώ ο Κοστίν Λάζαρ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα  και αύριο αναμένεται να μπει στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Λίνο, Λεονάρντο, Τσουκαλάς και Γλύκος ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.
Ο Λάσλο Μπόλονι δούλεψε αρκετά με τον νεαρό αριστερό μπακ Κώστα Σταφυλίδη, που λογικά θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα και στον αγώνα με την Κέρκυρα. Η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί στις 16:00 στη Μεσημβρία.

Ο Βλάνταν Ιβιτς και ο Ετο μπήκαν δυνατά ................

Ο Βλάνταν Ιβιτς και ο Ετο μπήκαν δυνατά στο πρόγραμμα των προπονήσεων μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους και θα είναι στη διάθεση του Λάσλο Μπόλονι για το παιχνίδι με την Κέρκυρα.

Αντίθετα απουσίασε και πάλι ο Κοστίν Λάζαρ που έχει προσβληθεί από ίωση και παραμένει κλινήρης, ενώ από ίωση προσβλήθηκε και ο Ντιέγκο Αρίας, που έκανε ατομικό πρόγραμμα. Μόνοι τους προπονήθηκαν και οι τραυματίες Λίνο, Λεονάρντο, Τσουκαλάς και Γλύκος.

Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής. Η προπόνηση της Τετάρτης (23/11) είναι προγραμματισμένη για τις 10:00 το πρωί στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Κλάους ο... γουρλής!

Ο ΠΑΟΚ βρήκε το... γούρι του. Θέλετε αποδείξεις; Ο Δικέφαλος στη διάρκεια της φετινής περιόδου με τον Αθανασιάδη στη σύνθεσή του, έχει γνωρίσει μόνο μία ήττα σε 13 ματς! Δείτε αναλυτικά:
20/10/11 ΠΑΟΚ - Σάμροκ Ρόβερς 2-1
16/10/11 ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 0-0
02/10/11 Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 2-1
29/09/11 Ρουμπίν Καζάν - ΠΑΟΚ 2-2 (1 γκολ)
25/09/11 ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 3-0 (1 γκολ)
18/09/11 Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 1-2 (1 γκολ)
15/09/11 ΠΑΟΚ - Τότεναμ 0-0
28/08/11 ΠΑΟΚ - Ξάνθη 1-0
25/08/11 Κάρπατι Λβιβ - ΠΑΟΚ 1-1
18/08/11 ΠΑΟΚ - Κάρπατι Λβιβ 2-0 (1 γκολ)
04/08/11 ΠΑΟΚ - Βαλερένγκα    3-0 (1 γκολ)
28/07/11 Βαλερένγκα - ΠΑΟΚ 0-2

Ρεκόρ 45ετίας για Τότεναμ!

Σε μια από τις καλύτερες φάσεις της ιστορίας της, τη συναντά ο ΠΑΟΚ για το Europa League.
Ο λόγος για την εκπληκτική φέτος Τότεναμ που σήμερα (21/11) το βράδυ επικράτησε με 2-0 της Άστον Βίλα, στην επιστροφή του Χάρι Ρέντκναπ στον πάγκο της.
Το 4-2-3-1 που επέλεξε ο προπονητής των "Σπερς" αποτελούνταν από τους Φρίντελ κάτω από τα δοκάρια και τους Γουόκερ, Καμπούλ, Κινγκ και Ασού – Εκότο τετράδα στην άμυνα.
Ο Πάρκερ με τον Μόντριτς ήταν οι δύο κόφτες, ενώ μπροστά τους στον άξονα ήταν ο Φαν Ντε Φαρτ. Στα δεξιά της επίθεσης ήταν ο Λένον, στα αριστερά ο Μπέιλ και στη κορυφή της επίθεσης ο Αντεμπαγιόρ.
Ο Ρέντκναπ επέστρεψε στους πάγκους, μετά την λεπτή εγχείριση που έκανε στην καρδιά ενώ τα γκολ για τους γηπεδούχους μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο (14' και 40'), μετά από εξαιρετικές ενέργειες του Γκάρεθ Μπέιλ και "τελειώματα" του Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ που σκόραρε μετά από 2 μήνες.
Αυτό το ξεκίνημα στη σεζόν είναι το καλύτερο της τελευταίας 45ετίας (από το 1966!) για τους "Σπερς" αφού βρίσκονται στην 3η θέση (ισόβαθμοι με την Νιουκάστλ) της Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας συλλέξει 25 βαθμούς. Μάλιστα απέχουν μόλις 4 βαθμούς από την δεύτερη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ πίσω τουςβρίσκονται "τέρατα" του αγγλικού ποδοσφαίρου, όπως η Άρσεναλ (αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ), Τσέλσι και Λίβερπουλ!

Σπαντάτσιο: "Θέλουμε να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ"

Ο Τζουλιάνο Σπαντάτσιο, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή το βράδυ της Δευτέρας, για την ομάδα του και το πρώτο παιχνίδι που ξεκίνησε ως βασικός: "Είμαι χαρούμενος, εύχομαι να πετύχω και άλλα γκολ, μάλιστα ακόμη πιο όμορφα" τόνισε αρχικά ο Βραζιλιάνος χαφ του ΠΑΟΚ.

"Είμαι σε μία μεγάλη ομάδα που έχει εκπληκτικούς φιλάθλους, βοηθάνε πολύ την ομάδα είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό. Κάθε χώρα είναι πολύ διαφορετική. Αλλά εδώ έχω προσαρμοστεί γρήγορα γιατί με βοήθησαν οι συμπαίκτες μου. Ελπίζω να είμαι εξίσου χαρούμενος στο τέλος όπως και στις άλλες ομάδες που αγωνίστηκα.
Πρέπει να δουλέψουμε και να κάνουμε ότι θέλει ο προπονητής. Όλοι οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν πως πρέπει να τα δίνουν όλα σε κάθε παιχνίδι. Έχουμε καλούς παίκτες και ξέρουμε ότι η απόσταση από τους πρώτους είναι μεγάλη με αποτέλεσμα να θέλουμε πολύ καλά αποτελέσματα για να πλησιάσουμε.
Υπάρχουν πολλά παιχνίδια, πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε. Θέλουμε να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ".
Για το γκολ του και το χορευτικό που ακολούθησε: "Ήταν το πρώτο μου γκολ και αισθάνθηκα ευτυχισμένος. Το χορευτικό αφορά ένα τραγούδι που αρέσει στον Βιεϊρίνια και το χορέψαμε".
Για τα γενέθλιά του πριν από λίγες ημέρες; "Ευχαριστώ για τις ευχές σας και αυτή τη φορά ήταν η οικογένειά μας μαζί μου για να γιορτάσουμε μαζί, αλλά και στο γήπεδο για να πανηγυρίσουμε ένα γκολ".
Για τον νεαρό Σταφυλίδη που ντεμπουτάρισε τι έχεις να πεις; "Έκανε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι στη πρώτη του εμφάνιση. Είχε καλή συμπεριφορά σε όλους τους τομείς".

Αυτός είναι ο Σταφυλίδης!

Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στον αγώνα με τον Παναιτωλικό και με τη γενικότερη παρουσία του, ο Κώστας Σταφυλίδη άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Ποιος είναι όμως ο ταλαντούχος αριστερός μπακ για τον οποίο ο κόσμος δε γνωρίζει παρά ελάχιστα πράγματα;
Ο Σταφυλίδης, που δεν έχει κλείσει ακόμη τα 18 του χρόνια, δύο φορές δεν ακολούθησε την προετοιμασία της πρώτης ομάδας. Τη μια από ατυχία, την άλλη από συγκυρία. Την πρώτη φορά, ήταν να ακολουθήσει την προετοιμασία επί εποχής Σάντος, όμως τραυματίστηκε στον αστράγαλο, σε μια μονομαχία με τον Αραμπατζή.
Φέτος ήταν να πάει στην Ολλανδία, όμως κλήθηκε από την Εθνική Νέων για τα δύσκολα παιχνίδια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Όποιος όμως δουλεύει σκληρά,  έχει υπομονή και πείσμα, δικαιώνεται.
Ο Σταφυλίδης ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο στα έξι του χρόνια, στην ομάδα του χωριού του, τους Αετούς Ακροποτάμου. Στα 12 μπήκε στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, έπαιξε σε όλα τα τμήματα και την Κυριακή έφθασε και στην πρώτη ομάδα. Ακόμη είναι μαθητής, στη σχολή του Ευκλείδη, όπου φέτος παίρνει το πτυχίο του!
Ο Κώστας Μαλιούφας, είίναι ο άνθρωπος που τον πίστεψε πρώτος και του έδωσε τις βασικές συμβουλές ως προπονητής στο παιδικό του ΠΑΟΚ. Αυτός μάλιστα του έδωσε να καταλάβει ότι η θέση του, είναι αριστερό μπακ.
Ο πατέρας του μικρού, πριν ο Κώστας μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη, τον μετέφερε καθημερινά από τον Ακροπόταμο στη Σουρωτή ή στα άλλα γήπεδα που είχαν προπόνηση οι ακαδημίες της ομάδας. Ο Σταύρος Σταφυλίδης έχει τέσσερις γιους. Ο Κώστας είναι ο δεύτερος.
Ο Σταφυλίδης έχει έναν πολύ καλό φίλο στον ΠΑΟΚ κι αυτός είναι ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλο με τον οποίο είναι σαν αδέρφια. Είναι όπως λένε οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, ο επόμενος νεαρός που θα "μπει" στην πρώτη ομάδα.
Διόλου απίθανο λοιπόν σε λίγο καιρό, οι δύο κολλητοί από τις υποδομές του ΠΑΟΚ, να δούν το όνειρό τους να πραγματοποιείται, να καλύπτουν δηλαδή τα δύο άκρα της άμυνας της πρώτης ομάδας.

Σε απολογία για... υβριστικά συνθήματα

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία (για την  Πέμπτη  24/11/2011 και ώρα 13:00)τον ΠΑΟΚ για... υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων του στον αγωνα με τον Παναιτωλικό. Αμαλυτικά όλες οι κλήσεις.
Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ– ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Δόξα Δρ.: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Δόξα Δρ.-ΠΑΕ Πανιώνιος.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ Εργοτέλης Δ.Ε, Σ.Λαμπράκης (εκπρόσωπος): Για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου της ΠΑΕ Εργοτέλης κ. Σ.Λαμπράκη  στον αγώνα ΠΑΕ Κέρκυρα – ΠΑΕ Εργοτέλης Δ.Ε.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 11 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ε) ΠΑΕ ΟΦΗ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΟΦΗ– ΠΑΕ Αρης.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

ΣΤ)ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ– ΠΑΕ Παναιτωλικός.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Καλύτερο της αγωνιστικής το γκολ του Σπαντάσιο

Το δύσκολο σε εκτέλεση γκολ που πέτυχε ο Σπαντάσιο στη νίκη του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό ψηφίστηκε στον διαγωνισμό της Σούπερ Λίγκας και του ΠΣΑΠ ως το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής με ποσοστό ψήφων 49.1%.

Ακολούθησε ο Χοσέ Ζέκα (Παναθηναϊκός) με 30,68% και ο Ράφικ Τζεμπούρ (Ολυμπιακός) με 20,19%.

Τα υποψήφια γκολ και τους υποψηφίους MVP επιλέγει και αξιολογεί επιτροπή που αποτελείται από μέλη της Superleague, του ΠΣΑΠ και της NOVA και τα ονόματά τους ανακοινώνονται από την τηλεόραση μετά την ολοκλήρωση κάθε αγωνιστικής της Superleague.

"Γη και ύδωρ" για τον Νικουλάε που ήθελε ο ΠΑΟΚ

Για μια ιδιαίτερα υψηλή προσφορά από την κινέζική ομάδα Beijing Guoan, για τον Μάριους Νικουλάε, κάνουν λόγο τα ρουμανικά ΜΜΕ. Ο πρώτος σκόρερ του ρουμανικού πρωταθλήματος που ανήκει στην Ντιναμό Βουκουρεστίου (και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα και μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ) ωστόσο, δεν φαίνεται διατεθειμένος να μετακομίσει στη μακρινή Ασία, λόγω και του γεγονότος ότι  έγινε πρόσφατα πατέρας και ως εκ τούτου, θέλει να είναι δίπλα την οικογένειά του.
Και οι άνθρωποι της Ντιναμό όμως, όπως γράφουν οι Ρουμάνοιι, δε θα απαντήσουν θετικά στην κρούση που δέχτηκαν, παρά τα εξαιρετικά χρήματα που προσφέρουν οι Κινέζοι, διότι ο Νικουλάε κρίνεται υπερ-απαραίτητος για τη γραμμή πυρός της ομάδας.
Οι ιθύνοντες του κινεζικού συλλόγου προσφέρουν 500.000 ευρώ στην Ντιναμό και 1,2 εκ. ευρώ στον Νικουλάε για διετές συμβόλαιο. Σε εκείνο το σημείο αναφέρεται και ο ΠΑΟΚ και πιο συγκεκριμένα, το ότι οι διοικούντες την Ραπίντ ζητούν για τον Ρουμάνο επιθετικό τουλάχιστον 1 εκ. ευρώ, ένα ποσό που, όπως τονίζεται, ματαίωσε στο πρόσφατο παρελθόν την μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ και δεν επέτρεψε να προχωρήσουν παραπέρα οι διαπραγματεύσεις.

Συναντήθηκαν Βρύζας – Κωνσταντινίδης με Κοντρέρας

Ζήσης Βρύζας και Παντελής Κωνσταντινίδης συναντήθηκαν με τον Πάμπλο Κοντρέρας το απόγευμα της Τρίτης, (λίγο πριν εμφανιστούν στον αγώνα μπάσκετ μεταξύ ΠΑΟΚ- Σολέ), σε μεγάλο ξενοδοχείο της περιοχής.
Οι δύο πλευρές, μετά από όσα έχουν συμβεί στη σχέση τους τον τελευταίο καιρό, μίλησαν μέσα σε ένα άριστο κλίμα για τη συνεργασία τους και για το πόσο μπορεί αυτή να συνεχιστεί με τις υπάρχουσες συνθήκες.
Από την πλευρά του ο Χιλιανός αμυντικός, ξεκαθάρισε στους δύο ανθρώπους του ΠΑΟΚ, πως δεν έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα μαζί τους ή με την ομάδα γενικότερα. Ο ΠΑΟΚ είναι γνωστό ότι οφείλει χρήματα στον ποδοσφαιριστή, ενώ δεν του έχει ανανεώσει ακόμη το συμβόλαιο.
Ο δε παίκτης έχει πρόταση από την Κόλο – Κόλο, η οποία σύμφωνα και με τα Χιλιανά δημοσιεύματα επιθυμεί διακαώς να τον προσθέσει στο ρόστερ της.
Ο ΠΑΟΚ έχει κάποια παράπονα από την αγωνιστική του συμπεριφορά. Πάντως η διάθεση των δύο πλευρών, είναι να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για όλους και να μην υπάρξη άσχημο τέλος της καρίερας του Κοντρέρας στον ΠΑΟΚ, όποτε κι αν έρθει αυτό.

Στην Αθήνα για τα χρέη!

Το θέμα της ρύθμισης των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ απασχολεί τους επιτελείς του Δικεφάλου το τελευταίο χρονικό διάστημα. Το μεσημέρι θα βρίσκονται στην Αθήνα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θόδωρος Ζαγοράκης, ο πρόεδρος του Α. Σ. ΠΑΟΚ Θανάσης Κατσαρής και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Δημήτρης Σαχπατζίδης προκειμένου να συναντηθούν με τον Υφυπουργό Οικονομικών Παντελή Οικονόμου ενώ δεν αποκλείεται στην πορεία της ημέρας η αντιπροσωπεία του ΠΑΟΚ να έχει συνάντηση και με τον Υπουργό Οικονομικών και αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο.

Πρόθεση των επιτελών του Δικεφάλου είναι να ασκήσουν πίεση προκειμένου να επιτευχθεί η ρύθμιση των χρεών της ΠΑΕ. Ένα θέμα που απασχολεί και ταλαιπωρεί την ομάδα επί 4.5 χρόνια καθώς δεν υπήρξε ποτέ ουσιαστικά πολιτική βούληση για να απαλλαχθεί η ΠΑΕ από τον βραχνά των χρεών που αργά ή γρήγορα θα τον βρει μπροστά της.

Ο Παντελής Οικονόμου είναι ενήμερος για τις θέσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ καθώς πριν από δυο μήνες στο περιθώριο της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης είχε συναντηθεί με τους επιτελείς του Δικεφάλου.

Στην ΠΑΕ υπάρχει η πεποίθηση ότι κάποτε το Ελληνικό κράτος θα ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα της ρύθμισης καθώς ο ΠΑΟΚ δε ζητά χάρη αλλά μια ευνοϊκή ρύθμιση προκειμένου να καταβάλλει τμηματικά (σε πολλές μηνιαίες δόσεις) τα χρήματα που οφείλει αυξάνοντας ουσιαστικά τα έσοδα του Ελληνικού Δημοσίου.

Πρωταγωνιστής σε ντοκιμαντέρ της UEFA ο Ζαγοράκης

Ο σημερινός πρόεδρος του ΠΑΟΚ Θοδωρής Ζαγοράκης, αρχηγός και εμβληματική φιγούρα της Εθνικής Ελλάδας στο Έπος του Euro 2004, πρόκειται να είναι ο πρωταγωνιστής του έβδομου επεισοδίου στο σχετικό ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου, καθώς είχε αναδειχθεί και M.V.P. της διοργάνωσης.
Χθες έγινε το απαραίτητο γύρισμα για το συγκεκριμένο επεισόδιο με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ να μιλά τις μέρες δόξας στην Πορτογαλία. Η σειρά της UEFA θα ονομάζεται «Carousel Of Memories» και θα περιλαμβάνει βίντεο, φωτογραφίες, slides κι άγνωστες ιστορίες των πρωταγωνιστών των τελικών φάσεων των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων από το 1960 ως και σήμερα.
Όσο για τους άλλους επτά πρωταγωνιστές, πρώτος θα είναι ο Σοβιετικός Βίκτορ Πονέντελνικ που με το γκολ του έδωσε στην ομάδα του το τρόπαιο το 1960 απέναντι στην Γιουγκοσλαβία με 2-1 στην παράταση. Δεύτερος, θα είναι ο Άντζελο Ντομεγκίνι που το 1968 ήταν ο κορυφαίος της διοργάνωσης για την Ιταλία, ενώ επόμενος στη σειρά είναι ο Γκίντερ Νέτσερ που το 1972 έκανε εξαιρετικό τουρνουά με την νικήτρια Γερμανία.
Από το ντοκιμαντέρ δεν μπορούσε να λείπει και ο ίδιος ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί, που οδήγησε στην κατάκτηση του τροπαίου την Γαλλία το 1984, ενώ θα τον ακολουθήσει ο Ρουντ Γκούλιτ και η εξαιρετική Ολλανδία του 1988.
Έκτο επεισόδιο για την Δανία και τον Πίτερ Σμάιχελ από το 1992, ενώ κατά σύμπτωση στο αφιέρωμα Νο7  συναντάμε τον «Mr. 7» της Εθνικής Ελλάδας, Θοδωρή Ζαγοράκη. Το ντοκιμαντέρ κλείνει με τον Τσάβι για το Euro 2008 που κατέκτησε η Ισπανία.