Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

"Γη και ύδωρ" για τον Νικουλάε που ήθελε ο ΠΑΟΚ

Για μια ιδιαίτερα υψηλή προσφορά από την κινέζική ομάδα Beijing Guoan, για τον Μάριους Νικουλάε, κάνουν λόγο τα ρουμανικά ΜΜΕ. Ο πρώτος σκόρερ του ρουμανικού πρωταθλήματος που ανήκει στην Ντιναμό Βουκουρεστίου (και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα και μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ) ωστόσο, δεν φαίνεται διατεθειμένος να μετακομίσει στη μακρινή Ασία, λόγω και του γεγονότος ότι  έγινε πρόσφατα πατέρας και ως εκ τούτου, θέλει να είναι δίπλα την οικογένειά του.
Και οι άνθρωποι της Ντιναμό όμως, όπως γράφουν οι Ρουμάνοιι, δε θα απαντήσουν θετικά στην κρούση που δέχτηκαν, παρά τα εξαιρετικά χρήματα που προσφέρουν οι Κινέζοι, διότι ο Νικουλάε κρίνεται υπερ-απαραίτητος για τη γραμμή πυρός της ομάδας.
Οι ιθύνοντες του κινεζικού συλλόγου προσφέρουν 500.000 ευρώ στην Ντιναμό και 1,2 εκ. ευρώ στον Νικουλάε για διετές συμβόλαιο. Σε εκείνο το σημείο αναφέρεται και ο ΠΑΟΚ και πιο συγκεκριμένα, το ότι οι διοικούντες την Ραπίντ ζητούν για τον Ρουμάνο επιθετικό τουλάχιστον 1 εκ. ευρώ, ένα ποσό που, όπως τονίζεται, ματαίωσε στο πρόσφατο παρελθόν την μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ και δεν επέτρεψε να προχωρήσουν παραπέρα οι διαπραγματεύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου