Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Στην Αθήνα για τα χρέη!

Το θέμα της ρύθμισης των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ απασχολεί τους επιτελείς του Δικεφάλου το τελευταίο χρονικό διάστημα. Το μεσημέρι θα βρίσκονται στην Αθήνα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θόδωρος Ζαγοράκης, ο πρόεδρος του Α. Σ. ΠΑΟΚ Θανάσης Κατσαρής και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Δημήτρης Σαχπατζίδης προκειμένου να συναντηθούν με τον Υφυπουργό Οικονομικών Παντελή Οικονόμου ενώ δεν αποκλείεται στην πορεία της ημέρας η αντιπροσωπεία του ΠΑΟΚ να έχει συνάντηση και με τον Υπουργό Οικονομικών και αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο.

Πρόθεση των επιτελών του Δικεφάλου είναι να ασκήσουν πίεση προκειμένου να επιτευχθεί η ρύθμιση των χρεών της ΠΑΕ. Ένα θέμα που απασχολεί και ταλαιπωρεί την ομάδα επί 4.5 χρόνια καθώς δεν υπήρξε ποτέ ουσιαστικά πολιτική βούληση για να απαλλαχθεί η ΠΑΕ από τον βραχνά των χρεών που αργά ή γρήγορα θα τον βρει μπροστά της.

Ο Παντελής Οικονόμου είναι ενήμερος για τις θέσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ καθώς πριν από δυο μήνες στο περιθώριο της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης είχε συναντηθεί με τους επιτελείς του Δικεφάλου.

Στην ΠΑΕ υπάρχει η πεποίθηση ότι κάποτε το Ελληνικό κράτος θα ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα της ρύθμισης καθώς ο ΠΑΟΚ δε ζητά χάρη αλλά μια ευνοϊκή ρύθμιση προκειμένου να καταβάλλει τμηματικά (σε πολλές μηνιαίες δόσεις) τα χρήματα που οφείλει αυξάνοντας ουσιαστικά τα έσοδα του Ελληνικού Δημοσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου