Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Ρεκόρ 45ετίας για Τότεναμ!

Σε μια από τις καλύτερες φάσεις της ιστορίας της, τη συναντά ο ΠΑΟΚ για το Europa League.
Ο λόγος για την εκπληκτική φέτος Τότεναμ που σήμερα (21/11) το βράδυ επικράτησε με 2-0 της Άστον Βίλα, στην επιστροφή του Χάρι Ρέντκναπ στον πάγκο της.
Το 4-2-3-1 που επέλεξε ο προπονητής των "Σπερς" αποτελούνταν από τους Φρίντελ κάτω από τα δοκάρια και τους Γουόκερ, Καμπούλ, Κινγκ και Ασού – Εκότο τετράδα στην άμυνα.
Ο Πάρκερ με τον Μόντριτς ήταν οι δύο κόφτες, ενώ μπροστά τους στον άξονα ήταν ο Φαν Ντε Φαρτ. Στα δεξιά της επίθεσης ήταν ο Λένον, στα αριστερά ο Μπέιλ και στη κορυφή της επίθεσης ο Αντεμπαγιόρ.
Ο Ρέντκναπ επέστρεψε στους πάγκους, μετά την λεπτή εγχείριση που έκανε στην καρδιά ενώ τα γκολ για τους γηπεδούχους μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο (14' και 40'), μετά από εξαιρετικές ενέργειες του Γκάρεθ Μπέιλ και "τελειώματα" του Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ που σκόραρε μετά από 2 μήνες.
Αυτό το ξεκίνημα στη σεζόν είναι το καλύτερο της τελευταίας 45ετίας (από το 1966!) για τους "Σπερς" αφού βρίσκονται στην 3η θέση (ισόβαθμοι με την Νιουκάστλ) της Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας συλλέξει 25 βαθμούς. Μάλιστα απέχουν μόλις 4 βαθμούς από την δεύτερη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ πίσω τουςβρίσκονται "τέρατα" του αγγλικού ποδοσφαίρου, όπως η Άρσεναλ (αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ), Τσέλσι και Λίβερπουλ!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου