Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Πρωταγωνιστής σε ντοκιμαντέρ της UEFA ο Ζαγοράκης

Ο σημερινός πρόεδρος του ΠΑΟΚ Θοδωρής Ζαγοράκης, αρχηγός και εμβληματική φιγούρα της Εθνικής Ελλάδας στο Έπος του Euro 2004, πρόκειται να είναι ο πρωταγωνιστής του έβδομου επεισοδίου στο σχετικό ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου, καθώς είχε αναδειχθεί και M.V.P. της διοργάνωσης.
Χθες έγινε το απαραίτητο γύρισμα για το συγκεκριμένο επεισόδιο με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ να μιλά τις μέρες δόξας στην Πορτογαλία. Η σειρά της UEFA θα ονομάζεται «Carousel Of Memories» και θα περιλαμβάνει βίντεο, φωτογραφίες, slides κι άγνωστες ιστορίες των πρωταγωνιστών των τελικών φάσεων των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων από το 1960 ως και σήμερα.
Όσο για τους άλλους επτά πρωταγωνιστές, πρώτος θα είναι ο Σοβιετικός Βίκτορ Πονέντελνικ που με το γκολ του έδωσε στην ομάδα του το τρόπαιο το 1960 απέναντι στην Γιουγκοσλαβία με 2-1 στην παράταση. Δεύτερος, θα είναι ο Άντζελο Ντομεγκίνι που το 1968 ήταν ο κορυφαίος της διοργάνωσης για την Ιταλία, ενώ επόμενος στη σειρά είναι ο Γκίντερ Νέτσερ που το 1972 έκανε εξαιρετικό τουρνουά με την νικήτρια Γερμανία.
Από το ντοκιμαντέρ δεν μπορούσε να λείπει και ο ίδιος ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί, που οδήγησε στην κατάκτηση του τροπαίου την Γαλλία το 1984, ενώ θα τον ακολουθήσει ο Ρουντ Γκούλιτ και η εξαιρετική Ολλανδία του 1988.
Έκτο επεισόδιο για την Δανία και τον Πίτερ Σμάιχελ από το 1992, ενώ κατά σύμπτωση στο αφιέρωμα Νο7  συναντάμε τον «Mr. 7» της Εθνικής Ελλάδας, Θοδωρή Ζαγοράκη. Το ντοκιμαντέρ κλείνει με τον Τσάβι για το Euro 2008 που κατέκτησε η Ισπανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου