Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Η διαχείριση του Μπόλονι


Kακά τα ψέματα, ο Λάσλο Μπόλονι έχει να διαχειριστεί δύο αγώνες μαζί, αφού και αυτός με την Κέρκυρα το Σάββατο αλλά και αυτός στο Λονδίνο, είναι εξαιρετικά σημαντικοί.
ο πώς θα παραταχτεί η ομάδα στα δύο παιχνίδια αποτελεί ένα ερωτηματικό.

Ζήτημα δεν τίθεται για το τι θα συμβεί κάτω από τα δοκάρια, αφού ο Κώστας Χαλκιάς έχει κερδίσει τη θέση.

Για το δεξί άκρο της άμυνας ο Μπόλονι θα προσπαθήσει να δώσει χρόνο στον Αραούχο Έτο από τον αγώνα του Σαββάτου έτσι ώστε να βρει ρυθμό.

Το πιθανότερο σενάριο είναι να μην αλλάξει το κέντρο άμυνας το Σάββατο, αλλά να εντάξει έναν από τους Κοντρέρας ή Τσιρίλο στον αγώνα της Τετάρτης, ενώ ο Σταφυλίδης ξεκινά το Σάββατο περιμένοντας το αν θα επιστρέψει ο Λίνο ή όχι.

Στη μεσαία γραμμή, το Σάββατο το πιθανότερο σενάριο είναι να πάρει ανάσες ο Φωτάκης, με τον Λαζάρ να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα μαζί με τους Γκαρσία και Σπαντάσιο, με τον τελευταίο να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής την Τετάρτη. Τότε πλην του Φωτάκη, δεν αποκλείεται να επιστρέψει και ο Ίβιτς.

Ο Μπόλονι μάλλον δεν θα αλλάξει και την τριάδα της επίθεσης που κέρδισε τον Παναιτωλικό, αν και ένα μικρό ενδεχόμενο να μπει ο Γεωργιάδης αντί του Σαλπιγγίδη υπάρχει. Ο Κλάους μάλλον πάει για επιστροφή στο αρχικό σχήμα στο Λονδίνο, με τον Παπάζογλου να ξεκινά το Σάββατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου