Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Αυτός είναι ο Σταφυλίδης!

Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στον αγώνα με τον Παναιτωλικό και με τη γενικότερη παρουσία του, ο Κώστας Σταφυλίδη άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Ποιος είναι όμως ο ταλαντούχος αριστερός μπακ για τον οποίο ο κόσμος δε γνωρίζει παρά ελάχιστα πράγματα;
Ο Σταφυλίδης, που δεν έχει κλείσει ακόμη τα 18 του χρόνια, δύο φορές δεν ακολούθησε την προετοιμασία της πρώτης ομάδας. Τη μια από ατυχία, την άλλη από συγκυρία. Την πρώτη φορά, ήταν να ακολουθήσει την προετοιμασία επί εποχής Σάντος, όμως τραυματίστηκε στον αστράγαλο, σε μια μονομαχία με τον Αραμπατζή.
Φέτος ήταν να πάει στην Ολλανδία, όμως κλήθηκε από την Εθνική Νέων για τα δύσκολα παιχνίδια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Όποιος όμως δουλεύει σκληρά,  έχει υπομονή και πείσμα, δικαιώνεται.
Ο Σταφυλίδης ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο στα έξι του χρόνια, στην ομάδα του χωριού του, τους Αετούς Ακροποτάμου. Στα 12 μπήκε στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, έπαιξε σε όλα τα τμήματα και την Κυριακή έφθασε και στην πρώτη ομάδα. Ακόμη είναι μαθητής, στη σχολή του Ευκλείδη, όπου φέτος παίρνει το πτυχίο του!
Ο Κώστας Μαλιούφας, είίναι ο άνθρωπος που τον πίστεψε πρώτος και του έδωσε τις βασικές συμβουλές ως προπονητής στο παιδικό του ΠΑΟΚ. Αυτός μάλιστα του έδωσε να καταλάβει ότι η θέση του, είναι αριστερό μπακ.
Ο πατέρας του μικρού, πριν ο Κώστας μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη, τον μετέφερε καθημερινά από τον Ακροπόταμο στη Σουρωτή ή στα άλλα γήπεδα που είχαν προπόνηση οι ακαδημίες της ομάδας. Ο Σταύρος Σταφυλίδης έχει τέσσερις γιους. Ο Κώστας είναι ο δεύτερος.
Ο Σταφυλίδης έχει έναν πολύ καλό φίλο στον ΠΑΟΚ κι αυτός είναι ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλο με τον οποίο είναι σαν αδέρφια. Είναι όπως λένε οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, ο επόμενος νεαρός που θα "μπει" στην πρώτη ομάδα.
Διόλου απίθανο λοιπόν σε λίγο καιρό, οι δύο κολλητοί από τις υποδομές του ΠΑΟΚ, να δούν το όνειρό τους να πραγματοποιείται, να καλύπτουν δηλαδή τα δύο άκρα της άμυνας της πρώτης ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου