Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Συναντήθηκαν Βρύζας – Κωνσταντινίδης με Κοντρέρας

Ζήσης Βρύζας και Παντελής Κωνσταντινίδης συναντήθηκαν με τον Πάμπλο Κοντρέρας το απόγευμα της Τρίτης, (λίγο πριν εμφανιστούν στον αγώνα μπάσκετ μεταξύ ΠΑΟΚ- Σολέ), σε μεγάλο ξενοδοχείο της περιοχής.
Οι δύο πλευρές, μετά από όσα έχουν συμβεί στη σχέση τους τον τελευταίο καιρό, μίλησαν μέσα σε ένα άριστο κλίμα για τη συνεργασία τους και για το πόσο μπορεί αυτή να συνεχιστεί με τις υπάρχουσες συνθήκες.
Από την πλευρά του ο Χιλιανός αμυντικός, ξεκαθάρισε στους δύο ανθρώπους του ΠΑΟΚ, πως δεν έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα μαζί τους ή με την ομάδα γενικότερα. Ο ΠΑΟΚ είναι γνωστό ότι οφείλει χρήματα στον ποδοσφαιριστή, ενώ δεν του έχει ανανεώσει ακόμη το συμβόλαιο.
Ο δε παίκτης έχει πρόταση από την Κόλο – Κόλο, η οποία σύμφωνα και με τα Χιλιανά δημοσιεύματα επιθυμεί διακαώς να τον προσθέσει στο ρόστερ της.
Ο ΠΑΟΚ έχει κάποια παράπονα από την αγωνιστική του συμπεριφορά. Πάντως η διάθεση των δύο πλευρών, είναι να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για όλους και να μην υπάρξη άσχημο τέλος της καρίερας του Κοντρέρας στον ΠΑΟΚ, όποτε κι αν έρθει αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου