Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Επιμένουν οι Ρουμάνοι για ΠΑΟΚ και Χερέα

Από τη στιγμή που ο Λάσλο Μπόλονι ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, τα ρουμάνικα μέσα δε σταμάτησαν τις απανωτές αναφορές στον Δικέφαλο και στους διάφορους στόχους του.

Το πιο πρόσφατο δημοσίευμα, πιο συγκεκριμένα αυτό του «prosport.ro», αναφέρεται στο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Χερέα της Ραπίντ. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα ο ιδιοκτήτης της Ραπίντ, Τζορτζ Κόπος, τρέχει να προλάβει να «δέσει» με τετραετές συμβόλαιο τον 26χρονο μέσο, έτσι ώστε να μη φύγειι από τη Ρουμανία ως ελεύθερος, όπως έπραξε και ο Κοστίν Λάζαρ.

Ο Κόπος θα προτείνει στον παίκτη 200.000 ευρώ ετησίως, για τέσσερα χρόνια και 200.000 ευρώ ως πριμ υπογραφής. Στο τέλος του κειμένου γίνεται αναφορά και στο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Χερέα:

«Ο παίκτης δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα αποδεχτεί την πρότασή του Κόπος, μια και έχουν ενδιαφερθεί γι΄ αυτόν ομάδες του εξωτερικού, όπως ο ΠΑΟΚ του Λάσλο Μπόλονι».

Οχι από αστυνομία, αντίδραση από Παναιτωλικό


Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης απαγόρεψε την μετακίνηση φιλάθλων του Παναιτωλικού στην Τούμπα, παρά τη συμφωνία του ΠΑΟΚ με την διοίκηση της ομάδας από το Αγρίνιο!

Η θέση της αστυνομίας είναιότι με την κατάσταση που επικρατεί (;) είναι καλύτερα να αποφευχθούν μετακινήσεις! Αξιζει να σημειωθεί ότι την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη παίζουν η Δόξα Δράμας με τον Πανιώνιο και προφανώς οι αστυνομικοί θεωρούν ότι θα γίνουν επεισόδια με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ...


Η ΠΑΕ Παναιτωλικός εξέδωσε πάντως ανακοίνωση: «Μετά από συναντήσεις και συζητήσεις με τους οργανωμένους φιλάθλους μας, απευθυνθήκαμε στον ΠΑΟΚ προκειμένου να ικανοποιήσουμε την επιθυμία της παρουσίας τους στο γήπεδο στο παιχνίδι της προσεχούς αγωνιστικής στη Θεσσαλονίκη. Η διοίκηση του ΠΑΟΚ έδειξε εξ’ αρχής πολύ καλή διάθεση και είχαμε άψογη συνεργασία, έτσι ώστε να φιλοξενήσει τους φιλάθλους μας και να ανταποδώσουμε στο β’ γύρο, ενώ θετική ήταν σ’ αυτό το ενδεχόμενο και η Αστυνομία.

Για το λόγο αυτό ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη τριμελής αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον  υπεύθυνο ασφαλείας της ΠΑΕ Παναιτωλικός Παναγιώτης Μπεσίνη, με στόχο να ρυθμιστούν στην καθιερωμένη σύσκεψη μέτρων τάξης - ασφάλειας οι τελευταίες λεπτομέρειες για ασφαλή μετάβαση, φιλοξενία και επιστροφή των φιλάθλων μας. Εκεί, παρά το γεγονός ότι και οι δύο ΠΑΕ εξέφρασαν την πρόθεσή τους για τη μετακίνηση και τις διαβεβαιώσεις τους προς την Αστυνομία, αντιμετωπίσαμε την άρνηση των εκπροσώπων της, που τελικά απαγόρευσε την μετακίνηση.

Με έκπληξη και απορία διαπιστώσαμε την χωρίς λόγο μεταστροφή στη στάση της Αστυνομίας, η οποία ήταν ανένδοτη παρά τις προσπάθειες και την επιμονή των δύο ΠΑΕ. Διαφωνούμε με αυτή την απόφαση, γιατί θεωρούμε ότι το ποδόσφαιρό έχει ανάγκη από την παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες και όχι από αποκλεισμούς. Και αυτή η παρουσία, όταν βασίζεται στην φίλαθλη συμπεριφορά χωρίς ακρότητες και βία, είναι που δίνει την πραγματική διάσταση και ομορφιά σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

Οι φίλαθλοι του Παναιτωλικού έχουν αποδείξει σε πάρα πολλές περιπτώσεις στο πρόσφατο παρελθόν ότι είναι σε θέση να μετακινούνται με ασφάλεια και να παρακολουθούν από κοντά την ομάδα μας χωρίς να έχουν εμπλακεί ποτέ σε επεισόδια, ενώ με τον ίδιο τρόπο φιλοξένησαν φιλάθλους αντιπάλων ομάδων στο Αγρίνιο.

Εκφράζουμε την λύπη μας για τη συγκεκριμένη απόφαση, ζητώντας ταυτόχρονα απ’ όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να επανεξετάσουν το θέμα, γιατί το ζητούμενο πρέπει να είναι τα γεμάτα – ασφαλή γήπεδα και όχι οι αποκλεισμοί και οι απαγορεύσεις».

Δύσκολα ο Λεονάρντο, γαστρεντερίτιδα ο Χαλκιάς


Με δύο νέα προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία των παικτών του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Ο Λεονάρντο, που τραυματίστηκε σε ανύποπτη φάση στο γόνατο, δύσκολα θα προλάνει το επόμενο παιχνίδι, καθώς όπως είπε και ο ίδιος εξακολουθεί να νιώθει έντονους πόνους κάθε φορά που προσπαθεί να πιέσει το πόδι του.

Επιπλέον στη Θεσσαλονίκη επιστρέφει με γαστρεντερίτιδα ο Κώστας Χαλκιάς, που για τον λόγο αυτό αποκλείστηκε από την αποστολή της Εθνικής και δεν ταξίδεψε στην Αυστρία. Τα προβλήματα δεν λείπουν ακόμη μια φορά και ευχάριστα νέα μπορούν να έρθουν μόνο από Αθανασιάδη και Γκαρσία...

Να κρατήσουμε τη φόρμα μας και λόγω ΠΑΟΚ

Ο προπονητής της δεύτερης ομάδας της Τότεναμ, Τιμ Σέργουντ, δήλωσε, ενόψει των αγώνων που θα δώσουν οι μη βασικοί παίκτες της πρώτης ομάδας, ότι πρέπει να είναι έτοιμοι, γιατί πιθανώς να χρησιμοποιηθούν στον αγώνα του Europa League (σε δύο βδομάδες με τον ΠΑΟΚ), όπως έχει γίνει και σε άλλα ματς των "Σπερς" στη διοργάνωση αυτή.
Οι αναπληρωματικοί της Τότεναμ λοιπόν, ετοιμάζονται για ένα φιλικό που θα δώσουν αύριο Τετάρτη (16/11) με τη Ένφιλντ Τάουν και ο τεχνικός της ομάδας δήλωσε:
"Είναι μια καλή ευκαιρία για εμάς να τσεκάρουμε τις δυνατότητες μας. Οι νεαροί παίκτες μας, πρέπει να προετοιμαστούν για τα ερχόμενα ματς και ένα από αυτά είναι με τον ΠΑΟΚ για το Europa League. Ίσως κάποιοι χρειαστούν σ' αυτό τον αγώνα. Και τέτοια ματς, σαν αυτό με την Ένφιλντ, τους δίνουν τη δυνατότητα να διατηρήσουν την φόρμα τους".

Ώρα 11άδας για Αποστολόπουλο


Τα καλά λόγια συνοδεύουν όλους τους νεαρούς παίκτες που βρίσκονται στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ και εδώ και καιρό ο κόσμος περιμένει να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Έφτασε λοιπόν όπως φαίνεται η ώρα να δούμε στη βασική ενδεκάδα ένα από αυτά τα παιδιά.

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Αποστολόπουλο που πιθανώς την Κυριακή (20/11) στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, θα κάνει τη δεύτερη επίσημη εμφάνιση του με την "ασπρόμαυρη" φανέλα, αφού έχει προηγηθεί το "ντεμπούτο" στο Δουβλίνο με τους Σάμροκ Ρόβερς.

Η συμμετοχή του 20χρονου δεξιού μπακ στον πρόσφατο αγώνα του Europa League μόνο τυχαία δεν ήταν αφού ο Μπόλονο πιστεύει πολύ στον νεαρό και θέλει σταδιακά να τον εμπιστευτεί ακόμα περισσότερο δίνοντας και θέση στο βασικό σχήμα.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς με τον Παναιτωλικό θα αρχίσει στην ουσία από αύριο Τετάρτη, με τις επιστροφές των διεθνών, ενώ από την Πέμπτη αναμένονται και οι "Λάτιν".

Από το ματς με τους Αγρινιώτες θα είναι απόντες οι Λίνο, Έτο, Λεονάρντο. Οπότε οι μόνοι διαθέσιμοι ακραίοι μπακ είναι οι Σνάουτσνερ και Αποστολόπουλος, ενώ υπάρχει ακόμη ένας νεαρός, ο αριστερός μπακ Σταφυλίδης, ο οποίος λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική Νέων, θα επιστρέψει την Πέμπτη.

Λογικά, ο Σνάουτνσερ να μετακινηθεί και πάλι στο αριστερό άκρο της άμυνας και τη θέση του δεξιού μπακ θα καλύψει ο Αποστολόπουλος, εκτός κι αν ο Μπόλονι, αποφασίσει να μεταθέσει στο δεξί άκρο της άμυνας τον Πάμπλο Κοντρέρας, κάτι που έχει συμβεί κάποιες φορές στο παρελθόν.