Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΟΚ - Πλατανιάs 1-0(Μεσα απο εικονεs)















Τα πρώτα χιλιόμετρα στο κοντέρ του νέου λεωφορείου

Η διαδρομή από το γήπεδο της Τούμπας στο Μακεδονία Palace ποτέ δεν ήταν τόσο ξεχωριστή. Το νέο λεωφορείο του ΠΑΟΚ με το εντυπωσιακό γραφικό παρέλαβε για πρώτη φορά τους παίκτες του Δικεφάλου πριν από το παιχνίδι με τον Πλατανιά κι έκλεψε την παράσταση με το επιβλητικό σχέδιο που απεικονίζει το Δικέφαλο Αετό.

Ζβόνιμιρ Βούκιτς και γκολ…

Την Πέμπτη κόντρα στη Σαχτέρ Καραγκαντί δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει τα πόδια του για να κρίνει την αναμέτρηση. Κάτι που έκανε εντύπωση και στον ίδιο που μετά το τέλος του αγώνα προσπαθούσε – μάταια – να θυμηθεί από πότε έχει να βάλει γκολ με κεφαλιά.
Αυτή τη φορά ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς αποδείχτηκε η χρυσή αλλαγή σκοράροντας με έναν πιο συνηθισμένο για εκείνον τρόπο. Χρησιμοποιώντας την υψηλή τεχνική του κατάρτιση. Στο 58’ πήρε τη μπάλα από τον Λούκας, την κοντρόλαρε, την πέρασε πάνω από τον άτυχο Φαϊσκα που θα δει τη φάση σε replay και με δεξί βολέ στην κίνηση δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Γιωργαλλίδη.
Από εκεί και πέρα, ο αγώνας με τον Πλατανιά ήταν μια ολίγον τροποποιημένη κόπια του αγώνα της περασμένης Πέμπτης. Ο ΠΑΟΚ έδειξε να μπαίνει με κέφι στο γήπεδο, ωστόσο δεν μπόρεσε να βρει διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία με τους παίκτες των φιλοξενούμενων να πιέζουν ψηλά και να μπλοκάρουν την ανάπτυξη της ομάδας του Χουμπ Στέφενς.
Στην επανάληψη, ο Ολλανδός διατήρησε το 4-4-2, ωστόσο αντικατέστησε τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη με τον Βούκιτς και δικαιώθηκε. Ο Σέρβος με το εκπληκτικό του γκολ σφράγισε την υπεροχή του ΠΑΟΚ και χάρισε στον Δικέφαλο την τέταρτη νίκη σε πέντε αγώνες. Οι φιλοξενούμενοι , για τους οποίους ο Πόποβιτς αγωνίστηκε ως αλλαγή, το μόνο που κατάφεραν ήταν να απειλήσουν με εκτέλεση φάουλ του Ναζλίδη στο 63’ που σταμάτησε στην εξωτερική πλευρά του δεξιού δοκαριού του Χακόμπο.

ΠΑΟΚ
: Χακόμπο, Λίνο (77’ Σκόνδρας), Βίτορ, Κατσουράνης, Κίτσιου, Τζιόλης, Λάζαρ, Λούκας, Στοχ, Σαλπιγγίδης (46’ Βούκιτς), Αθανασιάδης (73’ Νέτσιντ)

Πλατανιάς: Γιωργαλλίδης, Ράφαελ, Ζουμπουλάκης, Φαϊσκα, Φερνάντες, Τετέ (76’ Στόλερ), Αγκιλέρα, Μοράλ (64’ Μοράλ), Γουνδουλάκης (64’ Μπέλιτς), Τόρες, Ναζλίδης
Κίτρινες κάρτες: Βούκιτς, Λάζαρ, Βίτορ – Ζουμπουλάκης, Μοράλ, Τόρες