Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Τώρα θυμήθηκαν τις ημερομηνίες…

Μπορεί ακόμα ο τελικός του Κυπέλλου, να αργεί χρονικά, αλλά τις τελευταίες ημέρες έχει ξεκινήσει μια συζήτηση για την ημέρα διεξαγωγής του, μετά από αίτημα της… Σούπερ Λιγκ.
 
Στην προκήρυξη του Κυπέλλου, τα πράγματα είναι σαφέστατα. Η ημερομηνία του τελικού, έχει οριστεί για τις 11 Μαΐου, στο ΟΑΚΑ. Όμως, τώρα ξαφνικά ανέκυψε θέμα ημερομηνιών, με αφορμή αίτημα της Σούπερ Λιγκ, αφού θεωρεί πως αν γίνει ο τελικός στη συγκεκριμένη ημερομηνία, θα γίνουν άνω-κάτω τα πλέι οφ.

Η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος, ολοκληρώνεται στις 21 Απριλίου και όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, μεσολαβεί ένα διάστημα 20 ημερών μέχρι τον τελικό Κυπέλλου. Ποιος τελειώνει τις υποχρεώσεις του, την 30η αγωνιστική και δεν έχει πλέι οφ στη συνέχεια; Καλά καταλάβετε, ο Ολυμπιακός…

Ετσι, η Σούπερ Λιγκ του Γιάννη Μωράλη, κάνει αίτημα στην ΕΠΟ, για να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου, σε μία ημερομηνία εκ των 24, 27, 28 Απριλίου. 24 Απριλίου είναι Τετάρτη (!) και θα είναι μια ελληνική πρωτοτυπία αν γίνει τελικός τρεις μέρες μετά τη λήξη του πρωταθλήματος και μάλιστα… καθημερινή.

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση ως τώρα αν και θα φανεί τις επόμενες μέρες, ποια θα είναι η απάντηση της ΕΠΟ, στο αίτημα της Σούπερ Λιγκ. Είπαμε, καιρός μπορεί να υπάρχει ακόμα ως τον τελικό, αλλά τα πρώτα επεισόδια του, άρχισαν να παίζονται από νωρίς.

Αυτά που ειπώθηκαν στην Πειθαρχική για «Σάλπι»

Οι δικηγόροι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ.κ. Μαυρομάτης, Μπίρδας, είχαν συγκεκριμένη υπερασπιστική γραμμή, η οποία είχε να κάνει με τα παρακάτω.

Πέρα από όλα τα επιχειρήματα, οι νομικοί εκπρόσωποι, έδειξαν και βίντεο που ήταν πρωταγωνιστής ο Ντιόγκο τού Ολυμπιακού και δεν είχε τιμωρηθεί ΠΟΤΕ!

Επίσης αναπτύχθηκαν διάφορα επιχειρήματα που ανέφεραν ότι αρμόδιοι για να κρίνουν είναι οι αθλητικοί δικαστές, ποντάροντας ότι θα κρίνουν την κίνηση Σαλπιγγίδη ως ανάρμοστη συμπεριφορά. Αυτή πρέπει να είναι η βάση της απόφασης, σύμφωνα με τους δικηγόρους τού «Δικεφάλου».

Στη συνέχεια έγινε εκτενής αναφορά για το τι είναι τελικά η μούντζα βάσει αποφάσεων κι από τα ποινικά δικαστήρια.

Αν η ποινή (όπως θα ανακοινωθεί σε λίγο από την Πειθαρχική Επιτροπή της Λίγκας) δεν είναι αυτή που αναμένεται από την πλευρά τού ΠΑΟΚ, τότε οι ιθύνοντες θα προσφύγουν στη δευτεροβάθμια της ΕΠΟ, την προσεχή Τετάρτη.

Και πάλι ατομικό Κατσικάς και Γεωργιάδης

Με τα γνωστά προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον παναθηναϊκό την Κυριακή. Ο Γιώργος Δώνης είδε για ακόμα μία μέρα τον Γεωργιάδη να κάνει θεραπεία, ενώ ο Κατσικάς έτρεψε μόνος του σε πιο έντονο ρυθμό.
Το... μενού της προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και πάλι μπήκε στον τομέα των δοκιμών στη διάρκεια του διπλού στα 3/4 του γηπέδου προσπαθώντας να ενεργοποιήσει ακόμη περισσότερες εναλλακτικές επιλογές για το σχήμα της Κυριακής.
Μετά την προπόνηση στο αθλητικό κέντρο είχε προβλεφθεί ειδικό μενού για τους ποδοσφαιριστές.

Βλέπουν Φωτάκη οι Τούρκοι

Τουρκικό ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γιώργου Φωτάκη υπάρχει το τελευταίο διάστημα, καθώς ο παίκτης δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ.
Η ισχύουσα συμφωνία του 31χρονου μέσου με τον ΠΑΟΚ λήγει το καλοκαίρι και παρά τις επαφές που έχουν γίνει ανάμεσα στις δύο πλευρές για ανανέωση συνεργασίας, υπάρχει οικονομική διαφορά.
Έτσι αναμενόμενο είναι ο παίκτης να αποτελεί στόχο άλλων ομάδων και τις τελευταίες μέρες φέρεται να έχει προκύψει έντονο ενδιαφέρον από Τουρκία.
Συγκεκριμένα, ομάδα της γειτονικής χώρας είναι «ζεστή» για την απόκτηση του Φωτάκη και μάλιστα φαίνεται να του προσφέρει ένα πολύ καλό οικονομικό πακέτο.
Ο παίκτης πάντως δεν βιάζεται και θέλει να ξεκαθαρίσει το θέμα με τον ΠΑΟΚ πριν προβεί σε οποιαδήποτε άλλη κίνηση.

Παραμένει στην Τούμπα ο Αποστολόπουλος

Τη φανέλα του ΠΑΟΚ για τουλάχιστον τρία χρόνια ακόμα, θα φοράει ο Αλέξης Αποστολόπουλος. Ο νεαρός άσος ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση του δικεφάλου για την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το καλοκαίρι του 2016.
Ο 22χρονος αμυντικός τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 15 παιχνίδια της ομάδας του σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Οι καλές του εμφανίσεις "ανάγκασαν" τον Γιώργο Δώνη και τη διοίκηση να του προτείνουν την επέκταση του συμβολαίου του.